Jdeme si pro vysvědčení a hurá prázdniny!!
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 6 komentářů
Veronika D. (veri) ID 1871, mimibazar.cz/veri (2.9.2008, 10:26)
Romčo, moc děkuji za přání k první krůčkům ve škole. Jak jste to zvládali? Jak jste dělali úkoly? Jak jste četli, psali???????????????? Vše společně, na střídačku, nebo úplně s každou kočičkou zvlášť? Moooooc děkuju (kocka). Jinak holky Vám rostou do kráááásy

ODPOVĚDĚT
Romana K. (killer) ID 59277, mimibazar.cz/killer (2.9.2008, 20:44)
Zdravím,no bojovali jsme do posledního dne,Opravdu to u náss někdy bylo moc těžké.ˇUkoly dělli holky spolu a pendlovala jsem mezi nima nebo jedna s taťkem,četli každá sama.prvně jedna a pak druhá.Psaly také spolu a hlídala jsme je,ale to si každý musí zoorganizovat podle toho jak má čas.Ale pokud nechodíte do práce tak to půjde určitě lépe,my musíme skloubit práci a školu a opravdu ze začátku jsem málem skončila vysílením v nemocnici,chtěla jsem aby vše bylo super ,ale bohužel.Měli jsme holky ještě nechat ve školce,ale ke konci roku už to bylo lepší.Měli sice obě dvě dvojky ale teď už to doufám bude lepší.Je to také hodně na učitelce a ta naše zrovna není moc vstřícná. (6) (6)Museli jsme si s ní vážně promluvit,chtěli jsme holky dát do jiné školy tak pak se jim začala víc věnovat a najednou to šlo.Hodně nechává všechno jen na rodičích,ale to nejde.Všechno jsem si moc brala,vyčítala to sama sobě,ale to bych se asi opravdu zbláznila.Holt jim to nešlo,ale už doufám že to nejhorší mají za sebou.Celé prázdniny jsme také trénovaly,tak uvidím.Tak až se zaběhnete tak napište,já se také ozvu jak to holkám jde.Tak přeji hodně štěstí a berte všechno s nadhledem +o( +o(jinak se můžete zcvoknout jako já :-) :-) :-)Páčko Romana (X) (X)

ODPOVĚDĚT
Veronika D. (veri) ID 1871, mimibazar.cz/veri (5.9.2008, 9:27)
Milá Romčo, děkuji. Do práce chodíme, takže to také takto kloubíme. Musím říct, že paní učitelka je zatím velmi vstřícná a milá. Už prý jedna dvojčata měla, takže jistá zkušenost tu je. Mluví na ně jednotlivě a jednotlivě k nim přistupuje. Né jako k jednotce (child1) Za což jsem moc ráda. Zatím na ní slyšíme jen samé chvály a já se po týdnu musím přidat. Úkoly zatím dělám stejně. Nejdříve nanečisto a pak naostro. Nejdřív jsem u jednoho, pak u druhého. Ale jak píši jsme teprve úplně na začátku a kluci jsou školou hrozně nadšeni. Nám odklad naopak rozmlouvali, tak jsem na ně dala. Snad je to dobře. Jen je velký zlom ve svačinách. Na to jsem nebyla zvyklá, takže poránu mám hoňky. Ale to k tomu patří a aspoň zhubnu ;-). Moc děkuji za info a jistě Vás ještě navštívím pro radu (kocka)

ODPOVĚDĚT
Romana K. (killer) ID 59277, mimibazar.cz/killer (5.9.2008, 15:51)
Jo jo,ty rána to je hrůza,hokkám se nechce stávat :-@ :-@všechno na poslední chvili,jo také jsem vám zapoměla říct že u nás mají spoojené třídy,takže holky loni jako prvňačky byli společně s druhákama,což není také úplně super:Nám odklad doporučili jen v poradně,musely tam všechny děti co šly do školy,nevím ale bylo to jen tady u nás,ale do školy je chtěla paní učitelka ,ale tam šlo jen o to aby měla víc dětí,měli totiž jen 9 prvňáků.Říkala jsem si není jich moc tak se jim bude věnovat,ale houby.Byla jsme párkrát v hodině s epodívat a byla jsme sama z toho zmatená a co pak mají říkat ti prvňáci,jenže je to místní škola máme ji hned u baráku tak jsme nechtěli řešit dojíždění,uvidíme až od třetí třídy už holky asi dáme jinam.Tak si úžívejte krásného teolého víkendu a na školu zatím nemyslete,já jsem take dnes už vypla.Chdím také o víkendech do práce,teď jsem doma tak se budem válet ^o) ^o) ^o) (child2) (child2) (child2) (child2)tak páčko (hello) (hello) (flower) (flower) (flower) (child2) (child2) (child2)

ODPOVĚDĚT
Martina M. (Tulinka25) ID 62699, mimibazar.cz/tulinka25 (27.7.2008, 16:19)
(X)hezké slečny, moc moc (X)

ODPOVĚDĚT
Romana K. (killer) ID 59277, mimibazar.cz/killer (4.8.2008, 21:52)
(child1) (child1)děkujeme (child2) (child2) (hello) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT