Dortík pro tetičku Magdu...
... jen od mě ... přímo na míru pro ni ;-)
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Simona Procházková (Simulinka) ID 29080, mimibazar.cz/simulinka (14.8.2008, 22:24)
Ano přesně tak, je důležité se trefit do vkusu (Y) (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)

ODPOVĚDĚT
Kateřina B. (Katuš B.) ID 19527, mimibazar.cz/katusb (29.7.2008, 23:15)
Teda Luci, já se nestačím divit a valím oči :-o :-o :-o :-o. Teda nejvíc mě dostal ten pohled v receptech, jak máš detail vnitřku tulipánů (clamp) (clamp) (clamp) (clamp), to mi jenom spadla brada až na stůl a můžu jenom obdivovat. Já to chci taky tam umět :'( Tak si užijte s klukama prázdniny (child2) (child2) a mějte se hezky (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Lucie K. (luciasanta) ID 10295, mimibazar.cz/luciasanta (30.7.2008, 20:55)
Nazdárek Kači,
díky za tolik pochval :-$ :-$ :-$
Snažila jsem se tetu překvapit - a vlastně i sebe, jestli dokážu už něco víc, než jen růže a kaly.
A ty vnitřky tulipánků - jak píše paní Marcelka (ariell) - na těch detailech hrozně moc záleží. Takže přece by nemohly být tulipánky bez pestíků a tyčinek, ne? ;-)
Ale po pravdě - s těmi pestíky a tyčinkami jsem se nejvíc natrápila - nejdřív jich spoustu připravit, obarvit hlavičky, a pak složitě vkládat dovnitř ... uf !

A musím naznat, že tvoření z marcipánu se mi postupně stává drogou ... Však to nejspíš časem taky poznáš, máš skvěle našlápnuto !
Já každý den obdivuju dílka již zmíněné pí Marcelky a nestačím se divit, co všechno lze z marcipánu vytvarovat a jak realisticky to dokonce může vypadat !

Příští týden budu chystat dort pro Ondru k 6. narozeninám a stále nevím, čím ho mám překvapit - loni "žral" vláčky a vše kolem nich, letos je jaksi nevyhraněnej *-) *-)

Tak ahoj a pusinku prdelce Ondráškovi !!!
Lucka a kluci (hello) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Kateřina B. (Katuš B.) ID 19527, mimibazar.cz/katusb (31.7.2008, 10:02)
Luci, ty jsi prostě šikulka. Na paní Marcelku taky občas koukám ;-) inspirace není nikdy dost :-D. Tak ať se vydaří oslava i dortík. Ty ho budeš mít jako vždy krásňoučký, tak pak určo i vložíš viď :-$. Mějte se prdelky a Ondrovi vše nejlepší k narozkám. (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT