| Jana V. (Janeee) ID 102673, mimibazar.cz/janeee (19.8.2008, 23:58) |
Docela bych ochutnala. Ještě jsem to nejedla.
ODPOVĚDĚT |
| | Luboš H. (boss) ID 74276, mimibazar.cz/boss (20.8.2008, 0:01) |
Fakt je to dobrý, jako originál japonský......... musím se pochválit
ODPOVĚDĚT |
| | | Zuzana B. (Buginnna) ID 28352 (20.8.2008, 0:12) |
a jakpak se to dela?
ODPOVĚDĚT |
| | | | Luboš H. (boss) ID 74276, mimibazar.cz/boss (20.8.2008, 21:29) |
...no chce to trocha praxe , ale pak už je to brnkačka. Musí na to být originál a čerstvé ingredience. Uvaří se sushi rýže, nechá vychladit, aby byla vlažná, pak se dá na bambusovou podložku plát řasy, trochu se navlhčí, doprostřed se udělá pruh rýže, na ní se dá to co je uprostřed (avokádo, krevety, losos, krabí tyčinka, ryba, kaviár........ dá se to různě kombinovat, aby to bylo hezky barevný) a pak to chce právě ten grif, aby se to dobře zabalilo , pak se to nechá vychladit a nakrájí na válečky. Jednotlivé kousky se pak namáčejí do sojové omáčky na sushi a do zeleného wasabi křenu , to je taková pasta, z japonského zelené křenu - pozor hrozně pááááálí. No a to je asi tak všechno..... Návody jsou i na internetu, je to tom hodně stránek. Já se to naučila v Thajsku. Fakt moc dobrý.
ODPOVĚDĚT |