...............
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 6 komentářů
Gabriela S. (gabinas) ID 11652, mimibazar.cz/gabinas (21.8.2008, 17:18)
Moc Vám holky držíme palečky a myslíme na Vás každý den a hrozně moc moc věříme, že vše bude v pořádku a Mínuška bude zdravá holčička, je vidět, že je statečná a velká bojovnice, která se s tím popere. Držte se holky posíláme spousta zdravíčka a také velký kopec síly, a toho všeho jen mooooooooooc mooooooooooooooc mooooooooooooc (Y) (Y) (Y) (flower) (flower) (flower) Gábina a Matyášek

ODPOVĚDĚT
Kamila Konečná (myška1nelka) ID 63827, mimibazar.cz/myska1nelka (20.8.2008, 21:54)
Klidný večer paní Petro a Dominičko (L),
již nějaký čas sleduji Váš osud a upřímně Vás obdivuji. Jste ukázkou všem rodičům a rodinám, které něco podobného potká. Můj bratr s touto nemocí také bojoval, ale bylo to před necelými 20ti lety a jako dítě jsem to vnímala jinak, než jako rodič. Přehodnotila jsem částečně své priority, jako většina maminek, které Vás s obdivem a upřímnou láskou podporují a drží Vám vše, co jen můžou. Přejeme Dominičce brzké uzdravení a děkujeme za zprávičky o zdravotním stavu dcery i přes potíže, denně několikrát nakukuji, co je nového. Holky držte se! Kamila

ODPOVĚDĚT
Petra Soukupová Elischerová (mmina7) ID 35865, mimibazar.cz/mmina7 (21.8.2008, 7:00)
KAMILKO JÁ TO VE 14 LETECH PROŽÍVALA TAKÉ TEĎ MI BUDE 33LET ,ALE BOHUŽEL KAMARÁD NA TO UMŘEL,DOKONCE SI HO TADY PAMATUJOU.JÁ MU VDĚČÍM ZA VČASNÉ ODHALENÍ (F) (F) (F) (F) (F) (L) PAMATOVALA JSEM SI JAK TO PROBÍHALO A DÍKY TOMU JSEM SE LÉKAŘE NA POHOTOVOSTI ZEPTALA JESTLI TO NENÍ LEUKEMIE,ONI SE MI SMÁLI,ALE NAŠTĚSTÍ JÍ UDĚLAL TESTY A DÁL.........10DNÍ PŘEDTÍM MI VEČER A RÁNO PŘI STEJNÝCH PŘÍZNACÍCH ŘÍKAJÉ DOKTOŘI,ŽE JE TO VIROZA :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( (F) (F)

ODPOVĚDĚT
Lenka F. (SweetLove) ID 34056, mimibazar.cz/sweetlove (21.8.2008, 12:38)
Dobrý den, Petruško! I já již několik dní, vlastně i týdnů sleduji váš "život". Moc vám děkuji za všechny fotky a informace. Nedovedete si ani představit, kolika maminkám třeba pomůžete. Nikdy jsem pořádně příznaky této hnusné nemoci neznala. Teď vím, co si u malého pohlídat. Jsem vám za vše moc vděčná, každý den jsem tu s vámi (i když pokaždé nepíši) a každý den na vás myslím. Jste obě moc statečné, což je super, protože pokud to člověk nevzdá, je cesta k vítězství vždy snažší!!! Mínušce posíláme pusinku a vám veliký obdiv. (L) (L) (L) (L) (L) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Kamila Konečná (myška1nelka) ID 63827, mimibazar.cz/myska1nelka (21.8.2008, 7:58)
Peti, vidím, že víte moc dobře s čím máte tu čest bojovat (když onemocněl bratr měla jsem 6 let, on 2roky a po 5 letech taky zemřel a vím ještě o několika chlapcích, co zemřeli. Jestli to jejich organismus nese jinak???) Jste opravdu bojovnice a navíc jste ještě schopna pomoci maminkám - rozpoznat příznaky a alespoň nastínit průběh léčby, děkujeme. Dominičce přejem brzké uzdravení a Vám velkou kopu síly a posíláme spousty (L) (L) (L) (L).
Kamila

ODPOVĚDĚT
Petra Soukupová Elischerová (mmina7) ID 35865, mimibazar.cz/mmina7 (21.8.2008, 15:00)
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( (L)

ODPOVĚDĚT