Třeboňský
park
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 7 komentářů
Jiřina Š. (žíža) ID 10399, mimibazar.cz/irous (13.3.2009, 16:52)
(hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) Ahojky krásná rodinko (L) (L) (L) (L) (L) máme se celkem fajn ;-) ;-) ;-)ale chtělo by to už víc sluníčka (child1) (child1) (child1) (child1)Koukám, ale že Vám to počasí nějak nevadí :-D :-D :-D :-D a co Vy jak se máte???? jste zdraví???? posíláme (K) (K) (K) (K) a přejeme nádherný víkend (hello) (hello) (hello) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Hana H. (Hanura) ID 9733, mimibazar.cz/hanura (10.2.2009, 20:28)
AHOJKY VENDULKO,MÁME SE CELKEM DOBŘE...A CO VY...CO LUKY???JE Z NĚJ UŽ VELIKÝ KLUK.MÍŠA JDE NA PARTYZÁNSKOU.U ZÁPISU MU TO VŠECHNO HEZKY ŠLO A TĚŠÍ SE DO ŠKOLY...JEŠTĚ NEVÍ JAKÝ STAROSTI MU VE ŠKOLE NASTANOU.VALENTINKA JE UŽ BEZ PLÍNEK A TAKY MOC KRÁSNĚ MLUVÍ...JE MOC ŠIKOVNÁ....MÍŠA MĚL ÚRAZ VE ŠKOLCE PŘI BOBOVÁNÍ SPADL A JEDEN CHLAPEČEK MU NA BOBECH PŘEJEL RUČIČKU A TAK JÍ MÁ ZLOMENOU V ZÁPĚSTÍ.CO TY A MIMINKO..BUDE,NEBO NEBUDE... *-) (L) (L) (L) (L)TAK SE MĚJTE KRÁSNĚ....A ZASE PÍSNI....PA PA (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Hana H. (Hanura) ID 9733, mimibazar.cz/hanura (24.10.2008, 20:27)
AHOJKY VENDULKO,MÁME SE CELKEM FAJN...MÍŠA DO ŠKOLKY CHODÍ...NEMOCNÝ ZATÍM NENÍ.VALENTINKA TAKY NE.TENTO TÝDEN BYLO FOCENÍ A TAK JSEM VZALA I VAL ABY SE VYFOTILI S MÍŠOU SPOLU,ALE TA POTVŮRKA VYVÁDĚLA JAK OPICE A TAK JE SPOLU NEVYFOTIL.ALE NAKONEC,KDYŽ JSEM UŽ CHTĚLA JÍT DOMU TAK JSEM JÍ TAM JEŠTĚ ZKUSILA DÁT A JEDNA FOTEČKA SE SNAD POVEDLA,ALE ŠKODA,ŽE JE NEMÁM VYFOCENÝ SPOLU.DO HOTELU LÍPA NECHODIM.OD TÝ DOBY CO TO MÁ TA HOLKA ...MÁ SEKÁČ NAPROTI DM TAK TAM NIC NEMAJ. (F) (F) (F)TAK SE MĚJ KRÁSNĚ A ZASE PÍSNI.PA PA (F) (F) (F)

ODPOVĚDĚT
Jiřina Š. (žíža) ID 10399, mimibazar.cz/irous (16.9.2008, 11:02)
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) no prostě úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúžasná rodinka (L) (L) (L) (L) (L) (L)Vám to tak slušíííííííí (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) prostě super (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F)
a jak se máte zlatíčka??????????? (pusa) (pusa) (pusa) (pusa) (pusa) (pusa)

ODPOVĚDĚT
Vendula N. (Wendy06X) ID 11323, mimibazar.cz/wendy06x (16.9.2008, 17:16)
Ahojky Andílku,

máme se klasicky, maminka pracovně (*) (*) (*) (*) a já školičkově (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Hana H. (Hanura) ID 9733, mimibazar.cz/hanura (24.8.2008, 23:17)
AHOJKY VENDULKO (F) (F) (F)KOUKÁM,ŽE JSTE SI UŽÍVALI KRÁSNĚ PRÁZDNINY.LETOS JSME NIKDE NEBYLI.MANŽA BOHUŽEL MĚL V DEN VALENTINČINÝCH NAROZENIN ÚRAZ..TAKŽE OPERACE A NEMOCENSKÁ TO JISTILA.JEŠTĚ DVA MĚSÍCE BUDE NEJMÍŇ BUDE DOMA.CO JINAK DĚLÁŠ???CHODÍ LUKYNEK DO ŠKOLKY.JÁ MÍŠU UŽ TENHLE MĚSÍC DALA,PROTOŽE SE TAM MOC TĚŠIL.DOMA SE NUDÍ.CHYBĚLI MU KÁMOŠI ZE ŠKOLKY..TAK SE MĚJTE KRÁÁSNĚ A ZASE SE OZVI..PA PA (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Vendula N. (Wendy06X) ID 11323, mimibazar.cz/wendy06x (25.8.2008, 4:38)
Ahojky Hani, (L) (L)

já jsme tuhle Mišu viděla byli zrovna všichni v první třídě. S manžou mě to moc mrzí, snad se brzy uzdraví (flower). Jinak se mám pracovně, zrovna včra jsme říkala, že mi bylo na mateřský líp. (L) (L) Ale teď nějaký ten čas musím pracovat, pak se uvidí (L) (L) (L)
Vy se mějte také moc krásně (plaz) snad se brzy uvidíme (L) (L) (L)
pa

ODPOVĚDĚT