Špatné zateplení pult.střechy
musejí sundat i sádroš u holek v pokoji,protože opět špatně zateplili střechu.Dochází mě nejen slova,ale i energie.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 5 komentářů
Katka K. (12435) ID 12435 (30.9.2008, 15:26)
Co se vám to s domečkem děje ?
Propadnutý sklep, vysypané zdivo při výměně oken, teď todlens?
Je to jen náhoda, nebo se dá říct že v tom má nemalou část i stavební firma ?
Dali jste na náhodný výběr stavební firmy, cenu nebo reference?
Nám se to blíží taky pomalu a jistě a pro mě je teď nejdůležitější vybrat tu "nej" firmu :^)

ODPOVĚDĚT
Šárka M. (kopretinka95) ID 42767 (1.10.2008, 13:29)
To je souhra náhod.Zedníci mohli za to,že nám asi 10x zateklo,sice udělali přes celý barák lavor z ípy,ale když tam dávali lešení,tak si ho nepodložily a v tom teple ty nožičky krásně zajely do té ípy.Za to,že pak začalo deštivé počasí nemohly.Místo ípy měli dát obrovské plachty a zavěsit pet.láhve s vodou.Plno věcí se mělo udělat jinak.Sklep a ty zdi nad oknama je kvůli stáří baráku.Teď je jistota,že téměř veškeré zdivo je nové.Jinak stav.firmu nám doporučil kamarád,protože s ní spolupracuje.Moc Vás nepotěším,že kdokoliv ze známých stavěl,tak měl nějaké problémy,ale my měli tu nevýhodu,že tady bydlíme.Přeji Vám ať najdete tu nej.firmu a aby bylo vše bez problémů. (L)

ODPOVĚDĚT
Eva P. (EvaPo) ID 4388 (29.9.2008, 12:47)
Tak v tom nejsem sama, u nás firma očurdila fasádu, nedodržela technologický postup a myslela, že se na to nepříjde. když jsme to reklamovali, tak jako zmizeli z povrchu zemského. Tak to řešíme s advokátem a skončíme u soudu. Už naběhla firma jiná, ale ta dvojí práce a dvakrát placení. A soudy trvají věčně. Tak jak říkala advokátka, řeší tyto potíže dnes a denně, takže lemplové a fušeři jsou prostě všude. Tak hodně štěstí, víc než máme my. Eva

ODPOVĚDĚT
Šárka M. (kopretinka95) ID 42767 (29.9.2008, 15:12)
Dalo by se říct,že dělám i stavební dozor,protože pořád trpím pocitem,že beze mne ta stavba nemůže fungovat a pak zjišťuji takové nedostatky a mám z toho nafouklou hlavu.U třech dětí je to unavující.Vám přeji hodně štěstí,protože naše soudy jsou opravdu pomalé.Mějte se krásně.

ODPOVĚDĚT
Monika P. (MoProch) ID 60923 (29.9.2008, 9:39)
:-o :-o :-o :-o :-o teda to se Vám nedivím +o( +o( +o(

ODPOVĚDĚT