konečně v klidu ve své postýlce...
..úleva, že je konečně doma ve své postýlce je opravdu vidět....
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 6 komentářů
Jana V. (Janeee) ID 102673, mimibazar.cz/janeee (10.11.2008, 20:26)
Posíláme berušce moooc uzdravovacích pusinek. (L) (L) (L) (L) (L) Brzy se to zahojí a věřím, že příště si dá pozor i sama Aminka. Takové věci si děti zafixují v paměti a dají si určitě větší pozor, než do teď. (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Petra J. (Amoušek) ID 64217, mimibazar.cz/amousek (10.11.2008, 20:34)
Děkujeme za podporu (L), už aby to bylo za námi (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Květa K. (KáKá) ID 157858, mimibazar.cz/KaKaa (10.11.2008, 18:46)
copa se stalo kočičce? (kocka) (kocka) (kocka) (kocka) (kocka)

ODPOVĚDĚT
Petra J. (Amoušek) ID 64217, mimibazar.cz/amousek (10.11.2008, 18:50)
opařila se čajíčkem, byly jsme na návštěvě a Aminka si dala čájík, zvyklá na to že jí ho nejdřív vychladím, tak jak se napila a byl vařící, se lekla a polila se. Jsem hrozná že jsem ho nezkontrolovala, ale vše se seběhlo tak rychle...od teď jí ho už nezapomenu zkontrolovat :'(

ODPOVĚDĚT
Marie T. (Madlicka) ID 20869, mimibazar.cz/madlat (10.11.2008, 19:25)
Ahoj holky (L) (L) (L) ,
to je mi moc líto :'( , chudinka malá! (F) Ať se jí bolístka brzy zahojí (kocka) a Aminka se může zase vesele smát :-$ ! Péťo a ty se hlavně netrap, já vím, že si to budeš vyčítat, ale je to fakt chvilka, otočíš se a něco se stane. +o( Nevím, jestli jsem ti to říkala, že jsem byla s Teri v září jednu noc na JIPce, protože mi snědla Ibalginy, co jsem zapomněla v batohu. :-S Normálně mám všechny léky nahoře na skříni a jednou jsem je potřebovala s sebou na cestu do Brna, protože mě začaly pobolívat zuby, tak jsem si jich pár odsypala a dala do batohu, zapomněla jsem je ale vrátit a Terča na ně jednoho dne přišla a bylo to. :-| Taky jsem z toho byla špatná a pořád jsem si v duchu strašně nadávala a jasně, že to byla má chyba, ale na druhou stranu jsme jen lidi a nejsme neomylní, zkrátka stát se to může všem, naštěstí to u nás dobře dopadlo :-) a já mám velké poučení pro příště a všechno si teď hlídám dvojnásob. Amčulka bude brzy taky v pořádku a ty buď hlavně v pohodě (radost) , zase bude líp! (L) (L) (L) (L) (L) Držte se a opatrujte se obě !!! (kytara) (F) (kytara) (F) (kytara) (F) (kytara) (F)

ODPOVĚDĚT
Petra J. (Amoušek) ID 64217, mimibazar.cz/amousek (10.11.2008, 19:59)
Ahojky. Díky za podporu (F), no bylo to hrozný, chudinka tak moc jí to bolelo, popálenina 2.stupně asi musí bolet :'( byly to hrozné nervy, no teď už si dám určitě pozor a čajík vždy a všude zkontroluju :-S, doufám, že bude všechno brzy ok a budeme na to jen vzpomínat.... Horší bude středa to jdeme na převaz, tak to bude zase moře slz :'(....no nic, bohužel už se stalo a teď to musíme jen vydržet a doufat, že bude brzy líp. Mějte se krásně a opatrujte se ať se dětičkám nic nestane, teď už vím, že stačí jen vteřinka... (L) (L) (L) (hello)

ODPOVĚDĚT