:-)))
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Dita T. (Dita T.) ID 16997, mimibazar.cz/ditat (21.8.2009, 11:41)
Milá Jóži |:o) |:o) |:o), přejeme Ti se Zuzonem všechno nejlepší k dnešnímu svátečku |:o) |:o) |:o) - hodně štěstí, zdraví a hlavně trpělivosti s mamčou (mamca) a ségrou (child6). Víš, že jsi teď v rodině nejhodnější a hlavně nejrozumnější :-p bytost, tak na ně prosímtě dohlídni, aby příště místo šůrování panelákového bytečku daly přednost duchaplným rozhovorům s kamarádkama, které je tuze postrádaly (Y). Měj se krásně a užij si oslavu... my jí budeme mít dneska se zpožděním taky ;-) ;-) ;-) (hello)

ODPOVĚDĚT
MIchaela M. (Misuge) ID 17866, mimibazar.cz/micmas (21.8.2009, 20:53)
Díkas, díkas, díkas (L) (L) (L) (L) Což o to, maminka by určitě raději duchaplné rozhovory, než odmrazování mrazáku ;-) ;-) ;-) ;-) Ale to by mě musela nechat doma a ne šoupnout do chřtánu babičce *-) *-) *-) *-) *-) Vikinka by se prý ráda zůčastnila, ale jak slyšela že tam nebudou žádný vrstevnice, tak se na to vybodla a radši řvala u rozmraženýho špenátu (H) (H) (H) (H) (H) (H) (H) Těšíme se na Vás (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) Užijte si mooooooooooooooooře (plavec) (plavec) (plavec) (plavec)

ODPOVĚDĚT
Dita T. (Dita T.) ID 16997, mimibazar.cz/ditat (22.8.2009, 6:36)
*-) Já myslím, že Ti prostě na příští rok pořídím plánovací kalendář, do kterýho Ti budu všechno zapisovat :-D :-D :-D, protože pak se nemůže stát, že chudák Jóžinka bude mít na jednu neděli naplánovaný dvě akce (dance). A za tu poslední větu Ti děkuju, netušíš, jak se těším... včera jsme tady měli (witch), viděla jsem jí poprvý od března a bylo to fakt dost hustý ( ale to až ústně ) (hello)

ODPOVĚDĚT
Lenka K. (l.e.n.i.d.l.o.) ID 165136, mimibazar.cz/lenkaklichova (18.2.2009, 16:53)
ty jsi krásný motýlek (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT