Naše panenky pro Unicef
Zkuste to také!Tyhle dvě jsem spíchla já a jestli máte chuť také pomoci dětem v rozvoj.zemích,ušítím panenky,mrkněte na mé web.stránky a čtěte o tom víc.Nestojí to moc a určitě to pomůže:-))
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Ylona Soukupová (ylapup) ID 131790, mimibazar.cz/ylapup (5.6.2009, 10:25)
Každým rokem se díky očkování podaří zachránit život až 3 milionům dětí. Přesto dosud téměř stejný počet dětí umírá na nemoci, kterým lze očkováním předcházet. V zemích, kde neexistuje běžný zdravotnický systém nebo které jsou postiženy válečnou nebo přírodní katastrofou, pomáhá UNICEF ve spolupráci s jejich vládami a místními dobrovolnými spolupracovníky uskutečňovat speciální akce pomoci dětem, jako jsou např. Národní očkovací dny proti dětské obrně, které v minulém roce pomohly 550 milionům dětí ve věku do pěti let. UNICEF sehrává klíčovou roli v projektu GAVI, jehož cílem je očkovat každé dítě proti šesti hlavním smrtelným dětským chorobám – spalničkám, záškrtu, černému kašli, tetanu, tuberkulóze a dětské obrně.Cílem projektu Panenka je získat finanční prostředky pro celosvětovou očkovací kampaň UNICEF.
Tvorbou panenky,či nákupem „adopcí“ vytvořené panenky.

ODPOVĚDĚT
Andrea G. (andruus) ID 114217, mimibazar.cz/andruus (5.6.2009, 9:44)
Dívala jsem se na vaše fotoalbum a toto mě velice zaujalo,tak jsem hned napsala do unicef o rodný list pro panenku,která někomu pomuže a mooc vam děkuji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)Andrea

ODPOVĚDĚT
Ylona Soukupová (ylapup) ID 131790, mimibazar.cz/ylapup (5.6.2009, 10:38)
Andrejko,děkuji za zájem (radost)
Jste zlatíčko (flower)
Ylona (hello)

ODPOVĚDĚT
Michaela F. (napalouku) ID 548 (27.5.2009, 20:28)
(Y) a vaše stránky jsou kde? *-)

ODPOVĚDĚT
Ylona Soukupová (ylapup) ID 131790, mimibazar.cz/ylapup (27.5.2009, 20:37)
Dobrý večer.
Stránečky najdete na MB,stačí kliknout na web.stránky v albu a nebo si můžete vyhledat přímo stránky Unicef(najde to každý prohlížeč) a tam je vše!
Pro jistotu posílám odkaz na ty moje:
http://ylapup.osoba.cz/?action=logoutuser

ODPOVĚDĚT