První palačinky na indukci - byly trochu tmavší :D
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
mila m. (ukuk) ID 207372 (2.6.2009, 2:15)
pokud si nebudete jistá ,jestli se hodí na idukci,tak si vemte do prodejny magnetek a pokud bude držet na dně tak je na indukční plotýnku a nemusí vás prodavač nahánět k drahým kastrůlkům,na vaření stačí bez tlustého dna,pokud však chcete jídlo, aby vydrželo déle teplé tak jedině s tlustým dnem a to je trošku dražší,přeji radostné vaření |:o) |:o) |:o) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp),já njsem to takto udělala a nevnutili mi ani pošklebky nad nádobím smaltovaným,to na indukci jde taky ,ale spíš na vaření s vodou,na smažení a omáčky zahuštěné volte raděj silné dno.

ODPOVĚDĚT
Venda P. (Schumi) ID 9834, mimibazar.cz/schumi (2.6.2009, 6:38)
Jojo - máte přesně pravdu - dělám to stejně - s tím magnetkem :) Pánvičku jsem chtěla opravdu luxusní, tak jsme vybrali s tlustým dnem, nepřilnavou a opravdu úžasnou - jsem z ní nadšená (navíc nemá hliníkový úchyt - jako třeba tefalky - takže lze i umývat v myčce - teda né, že bych na chaloupce měla myčku, ale doma mě to u pánviček zlobí). Přesně, jak píšete, na polévky atp. lze úplně obyč slabounké dno. Zkoušela jsem pudink v tom obyč kastrůlku z ikea - a byl během jedné a čtvrt minuty komplet hotový, nepřipálený - no jsem fakt nadšená :)
Papa (flower)

ODPOVĚDĚT
mirka k. (Mirča) ID 194198 (1.6.2009, 22:27)
Tak já do něj tedy půjdu :-) at se vám dobře vaří a dobře daří (F) (F)

ODPOVĚDĚT
mirka k. (Mirča) ID 194198 (1.6.2009, 22:00)
Můžu se zeptat jak se vám na vařiči vaří a jaké používáte nádobí? Chtěla bych si ho koupit na chaloupku ale abych pak nedala víc za nádobí *-) hezký večer (F)

ODPOVĚDĚT
Venda P. (Schumi) ID 9834, mimibazar.cz/schumi (1.6.2009, 22:07)
(Y) Je to fofr - jsem nadšená. lituju, že jsem koupila rychlovarnou konvici, protože na vařiči mám vodu daleko rychleji... Nádobí - jen základ zatím - taková ta levňoučká sada z Ikea (měla jsem ji doma na normální sklokeramiku - a pak jsem zjistila, že lze i na indukci - moc ráda jsem si ji pořídila i tam) - za 199 - větší kastrol a dva rendlíky. Pánev teda byla drahá - chtěla jsem nepřilnavou - takže na www.panvicky jsem si vybrala velmi sikovnou asi za 1300 (průměr 24cm) - je naprosto dokonalá - a to já jsem tedy na pánve hodně náročná. Určitě se dá sehnat o poznání levněji. Konvici na vodu má (tuším) taky Ikea - myslím kolem 300 - chci si ji pořídit ;-)

ODPOVĚDĚT