Pohoda v bazénku
..vegetím a užívám si léta
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 6 komentářů
Lucie Ř. (Lujinka) ID 46833, mimibazar.cz/lujinka (14.8.2009, 12:03)
Krásný den Vám zlatíčka přejeme!! (L) (L) (L) (L) (L) (L) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Lucie Ř. (Lujinka) ID 46833, mimibazar.cz/lujinka (5.8.2009, 11:10)
(L) (L) (L) (L)zlatíčka (hello) (hello) (hello)moc Vás zdravíme, u nás je dnes opět chladno a pod mrakem!! (N) (N) (N)ale to neva, stejně zůstaneme doma, malá se ráno probudila s chrapíkem a rýminkou, tak dostala mucosolvan a dnes budeme doma, aby z toho nebyla nemoc! :-|ale teplotka není a malá je jinak moc zdravá, takže se toho ani nebojím :-) :-) :-) :-)rodinko, posíláme moc pozdravů, užijte si den v pohodě a ve zdravíčku!! (clamp) (clamp) (L) (L) (L) (L) (hello) (hello) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Lucie Ř. (Lujinka) ID 46833, mimibazar.cz/lujinka (4.8.2009, 13:44)
(hello) (hello) (hello)ahoj zlatíčka, přišli jsme Vám popřát nádherné (child1) a veselé :-) odpoledne plné zábavy (pes) (kolo) (drink) (Y) (Y) (Y) (L) (L) (L) (L) (L)u nás je zataženo a chladno, takže půjdeme na (pes) a na oblíbený píseček (clamp) (clamp) (clamp) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Lucie Ř. (Lujinka) ID 46833, mimibazar.cz/lujinka (3.8.2009, 10:40)
Ahoj miláčkové!!! my jsme pořád v jednom kole a já doma jen uklízím, vařím a atd... ale máme už průchodnou ložnici s pokojíkem a malé teď natírám starý nábytek na bílo, aby mohla mít komplet k postálce a pěkný pokojík!! už se těším až odjede Domča, všechno bude hotové a já budu mít s Aní zase ten náš klídek ^o) ^o) ^o) ^o) ^o) ^o) ^o)jak se máte holky a co děláte??? co je u Vás nového *-) *-) *-)pěkně dlouho jsme se zase neviděli, doufám, že ná nás Niki nezapomněla :'(aby jsme si mohli zase hezky pohrát až přijedeme a ty si něco uděláš!!! (L) (L) (L) (L) (Lholky posíláme pusinky a mějte se moc krásně!!! (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Lucie Ř. (Lujinka) ID 46833, mimibazar.cz/lujinka (20.7.2009, 19:53)
(hello) (hello) (hello)rodinko, moc Vás zdravíme a přejeme Vám příjemný zbytek dne a klidnou noc (child3) (child3) (child3)Doufáme, že zítra už nebude (destnik) snad zase zapracuje (child1) a brzy se dočkáme i (child2) (child2) (child2) děti už se moc těší ^o) ^o) ^o) ^o)tak snad se budeme ještě maličko cákat :-) :-) :-) :-) :-)jinak by nám zbyl zase jen krytý, ale to není ono :'( :'( :'(tak dobrou miláčkové (hello) (hello) (hello) (L) (L) (L) (L) (L) (child3)

ODPOVĚDĚT
Lucie Ř. (Lujinka) ID 46833, mimibazar.cz/lujinka (17.7.2009, 10:27)
ježiši, jak jí rychle roztou vlásky a také houstnou :-o :-o :-o :-oza chviličku budou culínky ^o) ^o) ^o) ^o) ^o)

ODPOVĚDĚT