..... TEDA TA KRISTÝNA NESMÍ NIKDE CHYBĚT.....
..... NEJRADŠI BY TAM BĚHALA S NIMA :-)) .......
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Alena K. (AlenaKa) ID 149160, mimibazar.cz/alenaka (15.9.2009, 15:46)
Také pozoruji, jak vám to roste a okukuji postup. Táké plánujeme něco podobného, ale pořád mám obavy, jestli nebudeme mít šero do oken. (Y)

ODPOVĚDĚT
Jana Z. (JanBe) ID 7910, mimibazar.cz/janbe (15.9.2009, 11:11)
Evi, jak vysoko máte střechu od země? *-) *-) Tedy tu původní. Chci to taky u nás tak udělat, jen máme střechu asi 3,5 metru nad zemí. *-) *-)

ODPOVĚDĚT
Eva N. (evánek1) ID 86572 (15.9.2009, 13:16)
Jani, když to změřím, tak to k ničemu nebude (smich) (smich) (smich), protože chlapi novou střechu začali "lomit" už dříve :-$ :-$ :-$ :-$ :-$. na některých (P) je to docela dobře vidět (H) (H) (H) (H). Třeba ta ze sadu. Je focený štít a když se pozorně podíváte, tak to tam je. Nebo ta jak, mají ty támy ještě na zemi a sestavují je dohromady. Tam je vidět jak se to kopírovalo podle stříšky nad zakrytou verandou. Takže, teda podle mně,si vlastně výšku kraje střechy určujete tím pozvolným zlomem ( spíš teda obloukem ;-) ;-) ;-)) který začíná výš nežli je konec střechy. UF, UF 8-| 8-| 8-| 8-|, jsem to ale polínko na vysvětlování ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-). Doufám *-) *-) *-) *-) *-) *-), že to bylo aspoň trochu pochopitelnýýýýýý :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

ODPOVĚDĚT
Zdenka S. (zs-odevy) ID 85740 (15.9.2009, 7:53)
Evičko,tak a teď to vyfoťte ještě za denního světla a bede to bez chybičky (Y) (Y) (Y) (Y).Kukla jsem se do Vašeho alba a jste opravdu šikulky (L) (L) |:o) |:o) (F) (F) (clamp) (clamp).Máte to tam jako v pohádce,všechno Vám tam nádherně zapadá (Y) (Y).Klobouk dolů (L) (L) (L).Nádherný den přeje Zdenka.

ODPOVĚDĚT