Stále přendavám a přendavám :))
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Pavla Gollová (PASTU) ID 10697, mimibazar.cz/PASTU (7.5.2010, 7:54)
Tak jsme k Vám šla zvědavě mrknout... a koš jsem našla! (clamp) :-) Bezva konzolku jste vymysleli na to uchycení! (Y) Já budu muset spoléhat na ten trám ve stropě, místo, kam bych ho ráda pověsila je dál od boční zdi... *-)
Pěkný den! (child1) (hello)

ODPOVĚDĚT
Venda P. (Schumi) ID 9834, mimibazar.cz/schumi (7.5.2010, 12:09)
No - u nás právě strop úplně nepoužitelný - nedá se do něj vrtnout nic - je to jakýsi rákos a chabé povaly - no - hrůzka - takže jsme to museli vrtnout do zdi :) Konzolku narychlo spíchl manžel - měla být provizorní, ale mně se líbí :) Držím palce s trámkem a těším se na fotky (L)

ODPOVĚDĚT
Pavla Gollová (PASTU) ID 10697, mimibazar.cz/PASTU (8.5.2010, 19:31)
No právě... my též máme ty rákosové stropy... Jen když manža vrtal klukům do pokojíku houpačku a hledal na štaflích vrtačkou trám... ,-) ,-) ,-) No to bylo něco! ,-) Začal s úsměvem... a s každou vyvrtanou dírou navíc se na mne ze štaflí více šklebil a vrčel... ,-) ,-) ,-) ,-) Ale já ho povzbuzovala, že je přece už jedno, jestli bude zadělávat děr pět, nebo deset, že? ,-) :-D ,-) No a vyšlo to, asi na osmý pokus trefil trám a houpajda visí dodnes! (Y) (Y) (Y)
Tak jen doufám, že s tím závěsným košem ho též nějak na takovou akci zlomím! ,-) ,-) ,-) (hello) Pohodový večer! (hello) (L)

ODPOVĚDĚT
Zuzana M. (Morkusovic) ID 224999, mimibazar.cz/morkusovic (9.11.2009, 17:26)
supéééééééér (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)krásně se zabydlujete (Y) (Y) (Y) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT