PEKLO..PEKLO..PEKLÍČKO
pustili mně....a hurá z pekla ven....:-))
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 1 komentář
Jitka S. (jíta406) ID 56085, mimibazar.cz/jita406 (30.11.2009, 10:15)
tedy ty jsi fakt statečnej,těch bych se bála i já ;-) (hello) (hello) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Květa Č. (kvetahd) ID 25722, mimibazar.cz/kvetahd (1.12.2009, 9:16)
4erti byli možná strašní...ale moc hodní...letos nebyla ani slzička a ještě zazpíval písničku....občas valil očička...ale vydržel...... (Z) (Z) (Z) (Z) (Z) (Z) (Z) (Z) (Z) (Z)
Peklo je v tom KADOVĚ....jak jsme byli v loňském roce..psala jsem Ti to...letos tam bylo skoro 150lidí...a Natálečku jsme objednali....ta byla až po nás... (X) a potom si spolu zatancovali... (dance) (pusa) (dance)...ani čert jim nevadil když se k oběma přidal.... ;-) ;-) ;-) ;-)..bylo to moc fajn a malému se líbilo. (radost) (vanoce) (radost)

ODPOVĚDĚT
Jitka S. (jíta406) ID 56085, mimibazar.cz/jita406 (1.12.2009, 21:37)
Květuš tak to je fakt moc statečnej (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)Mirče jsem ukazovala Vaše fotky a i tady se bála ;-) Já vím že jsem se tě už loni ptala,ale jsem hlava děravá a nemohla jsem si vzpomenout ;-) ;-)ale vůbec nevím kde to je (clamp) *-),to je jedno,hlavně že se Vám líbilo,no k nám asi letos přijdou domů,uvidím,ještě se rozmýšlím,ale Miri ted fakt zlobí :^) tak pokud bude do soboty zdravá tak čertíci přijdou aspon mezi dveře :-$mějte se moc hezky a užívejte předvánoční čas (kolednici) (banky) (kolednici) (banky) (kolednici)

ODPOVĚDĚT
Květa Č. (kvetahd) ID 25722, mimibazar.cz/kvetahd (1.12.2009, 21:58)
(X)Mirečka (X) se bála s foteček.....ve skutečnosti to není tak děsné...... :-$ :-$ :-$....je to pro ty děti zážitek...nejde o to je vystrašit....ale spíše poučit....že peklíčko existuje..... :-$ :-$ :-$ :-$....Danýskovi jsme říkali...že se nemusí bát....že byl celý rok hodný....a když řekne básničku a nebude plakat čerti si ho nebudou všímat......tak se opravdu držel....a čerti si ho nevšímali..... ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) v loňském roce brečel a šli s námi až ven.....letos to bylo o moc hezčí....myslím,že by se to Mirečce určo líbilo.... (andel) (andel) (andel)...k nám v sobotu půjde už jen Mikuláš s nadílkou....čertíky už máme za sebou.... :-p :-p :-p :-p :-p
Posíláme pozdrav na dobrou noc a mějte se krásně i v tomto pochmurném počásku.... (dest) (dest) (dest) (dest) (dest)
(vanoce) (jezisek) (kolednici) (kolednici) (jezisek) (vanoce)

ODPOVĚDĚT