Tady už mám nazdobeno :-)
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 1 komentář
Naďa T. (Rambátka) ID 37216 (25.12.2009, 16:46)
Jé, Štěpánku (L), ty jsi šikula.
Ta mamča z tebe sedře kůži i na Vánoce +o(.

A co Ježíšek, byl u vás? Určitě jo, když jsi takový hodný kluk (kocka).
Užij si krásné svátky a pozdravuj maminku (L) (L) (L).

ODPOVĚDĚT
Radka R. (Štěpánek) ID 41990, mimibazar.cz/stepanek (25.12.2009, 18:42)
Milá Naděnko [A] a Danečku s Tomíčkem (koule) (koule)přejeme vám také šťastné a veselé vánoce (kolednici) (banky) (kolednici) a doufáme,že jste dostali od (vanoce)vše,co jste si přali (darecek) (stromecek) (darecek)Štěpánek si od rána hraje ^o) a je móóóc hodný (kolednici) (kolednici)je chudinka nemocný a (kolednici)má antibiotika, (chripka)tak nemusíme jezdit po návštěvách (lyzar) (lyzar) (lyzar)a užíváme si vánoční pohody leháro na gauči (banky)moc a moc vás zdravíme a hlavně ať jste zdraví (kolednici) (silvestr2) (kolednici) užívejte si klidu a vánoční pohody (pohoda) škoda jen,že není ten snížek (snehulak) (koule) (lyzar)pa R+Š (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Naďa T. (Rambátka) ID 37216 (25.12.2009, 21:06)
Ahoj zlatíčka (F),
my jsme toho od Ježíška dostali asi málo, protože jsme si k dárkům museli navíc pořídit nemoce a vánoční výlet na pohotovost +o(. Někdo mlsá cukrovíčko, my antibiotika a další dobrůtky v podobě sirůpků, medicínek, vitamínků.
Dádovi je ale líp, takže si Vánoce užil hodně hodně hodně a byl i odpolko na hlídání u babičky, takže se mu splnila všechna přání. Tomík je na tom podstatně hůř, drží se ho 39tky, tak zábalujeme, pláčeme, hoříme :'(.
Snad Vám taky není tak zle.
Posílám pusinky, papa (banky)

ODPOVĚDĚT
Radka R. (Štěpánek) ID 41990, mimibazar.cz/stepanek (26.12.2009, 21:40)
Ahoj Nadí [A]to je mi moc líto a to jste jeli na pohotovost o štědrý den? (banky) (jezisek) (banky)Je mi vás moc líto,hlavně ať se prdelkám uleví (D)dnes už jste snad bez teplot (koule)a trošku jste si odpočinuli. (pusa)Štěpánek už jen kašle (zima)jinak tu od rána poskakuje (dance)a modeluje s modelínou (smich)dostal Daneček od ježíška to piáno (banky) (jezisek)?Štěpánek dostal housličky (kytara) (kytara) (kytara)tak by spolu mohli jezdit po koncertech :-D :-D :-D sice moc nehrajou,protože jsou z umělé hmoty a místo strun je tam vlasec,ale vydávají trošku zvuk jako opravdové (kytara),ale opravdu jen trošku ;-)tak ať se kluci brzy udraví (D) a mějte se moc a moc hezky pa pa pa Radka a Štěpánek (L) (L)

ODPOVĚDĚT