NA ZÁVĚR MÉ DOMÁCÍ NÉ AŽ ZASE TAK OBROVSKÉ ZMĚNY..
1.Děkuji za VŠECHNY komenty.2.I když mám skoro 40,mám-li pochybnost o svém názoru,zeptám se a nechám si poradit.3.Když pochybnost nemám,neptám se.4.Úklid,pokus o změnu není nestálost a ovlivnitelnost.5.Jsem pohodářka,o radost se ráda podělím.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 6 komentářů
Eva N. (evánek1) ID 86572 (18.1.2010, 22:58)
Téda Martino, já bych chtěla bejt taky taková pohodářka, kterou nic nerozhází :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$. Mě by tady ty některý komentáře hóóóódně rozhodily *-) *-) *-) *-) *-). V těch 5-ti bodech jste to napsala fakt dobře (Y) (Y) (Y). A jak už jsem psala, tak se budu těšit, až sem hodíte fotečky s finální přeměnou (sedajda, výmalba atd. .........).Je důležitý, že se vám teď odlehčil a pročistil prostor k bydlení a HLAVNĚ, že se vám to tak teď líbí a dobře se bydlíííííííí :-) :-) :-) :-) :-).

ODPOVĚDĚT
MARCELA K. (maarrcceelliinnaa) ID 44589 (18.1.2010, 21:11)
martinkooo [A],tolik serepetiček co ten váš baráček máá ;-),jak se vám uklízí?mě by teda piclo,ale je vidět že vy v tom máte jasno (clamp) (clamp) (clamp)

ODPOVĚDĚT
Eva S. (Evue) ID 90859 (18.1.2010, 18:20)
Obdivuji Vás, že jste si tady veřejně proprala "špinavé prádlo". Jiní (a možná, že i já) se rádi ukazují v tom lepším světle a nějaké prohřešky raději tutlají. Smekám a přeji hodně energie do dalších akcí (D) - nejen úklidových (Y)

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 17961 (18.1.2010, 17:28)
nevim kam tim mirite , koukala jsem na komentare , nic jsem nenasla , to je jedno , jen kdyz jsem koukala na Vase fotky uklidu , trochu jsem valila oci , jelikoz tohle jsem teda hodne dlouho u nikoho nevidela a to by me desilo , vsude veci a obleceni .. nemame sterilni byt , mame ho normalni , alespon si to myslim , ale tohle je na me soda :-) , dala bych jeste kolecko, je to muj nazor , nemusi s nim nikdo souhlasit , ale me se to nelibi , jestli to pro Vas byl vykon , budiz... Je nas tu mraky a kazdypodle sveho gusta.. mejte se (H)

ODPOVĚDĚT
Martina J. (Kouni) ID 191215, mimibazar.cz/kouni (18.1.2010, 17:35)
..já reagovala na něco úplně jiného ;-) ;-)na diskuzi...ale všude věci??a oblečení??..a Vy doma nemáte věci a oblečení?..je nás 5..myslím,že to pro mě výkon byl,nerada se loučím s věcmi,které mám ráda a měla jsem radost,že mě to tady pomohlo to pochopit,že méně je někdy více (L)

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 17961 (18.1.2010, 20:54)
To Vas cti , ze jste to udelala , kazdy mame veci a obleceni , ale ma to nejakou formu a rad , kdyz to sem date , musite pocitat s tim, ze se to nekomu libit nebude a nekomu ano , me se to nelibi , nic proti Vam nemam, neznam Vas a je to jen muj pocit.. Diskuzi jsem necetla , jsem jsem na Vas narazila v bydleni.. Ja si myslim , ze zivot neni o tom lpet na obleceni, ktere je nekomu male , vyslo z mody , byt nam sluselo , nebo se nam libilo , nebo lpet na vecech , magnetkach a talirich a hrnickach a dalsich a dalsich.. ale chapu , ze to tak nekdo ma a nerad se louci , ja mezi ne nepatrim , jak rikam, kazda jsme jina a kazdemu se libi neco jineho , nejsem strilni , ale tohle je na me moc , mejte se.. (F)

ODPOVĚDĚT
Martina J. (Kouni) ID 191215, mimibazar.cz/kouni (19.1.2010, 7:22)
..vždyť já to vím,že člověk nemá být "sběratel"..jsem to zdědila po babičce,tuhle povahu a ono to chce pořádné nakopnutí,aby to trklo ;-)..já přece nikomu jeho názory neberu,v úplně tip-ťop bytě bych se asi necítila,je to fajn,přece,že jsme každý jiný...koukala jsem,že jste se včera sháněla po té debatě :-D :-D..ta mi pomohla,fakt...ale já tady reagovala spíš na tu druhou,o mě beze mě... http://www.mimibazar.cz/prispevky.php?id=7858495...myslím k tomu,aby se jeden poučil a něco se sebou začal dělat,i když se v podstatě cítí spoky,nejni potřeba zrovna LSD,žejo ;-) ;-)

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 17961 (19.1.2010, 10:30)
prectena debata , ale nic zavratneho , nekomu se to libi , nekomu ne, me vadi se vzbudit i do neumyteho nadobi ,Vy to mate po babicce , ja asi po maticce :-$ , kdyz Vam to vyhovuje , nic proti gustu , moc komenty nepisu , ale kdyz jsem videla Vase fotky , to mi fakt nedalo , na me to pusobi depresivne , nekomu utulne, nashle
(hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Martina J. (Kouni) ID 191215, mimibazar.cz/kouni (19.1.2010, 10:39)
..mě na té druhé debatě spíš zaujalo to,že jsem se rozhodla přiklonit k názoru většiny a začít s tím postupně něco dělat a byla mi vyčtena otočka ;-),změna názoru ze dne na den a tak...myslím kdybych necítila,že to chce změnu,neptala bych se a určitě jsem neuklízela kvůli někomu z MMB,žejo...je to určitě lepší,prostě jsem to potřebovala,a druhé kolo bude,jen co to první rozdýchá můj manža,který je teda originál sběratel,horší než já (H)

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 17961 (19.1.2010, 10:10)
diky za odkaz , jdu precist , ja dostala odkaz jen na tu vikendickovou , tam jsem nic nenasla , skoncily jste az u LSD? Tak to je husty , ja ji necetla a napsala k Vasi fotce nazor , chapu, ze jsou takovy povahy , neznam nikoho ve svem okoli , ale jestlize Vas to trklo a je Vam lip , proc ne.. Dala bych jeste jedno kolecko , tot muj nazor , je muj a Vas muzu byt jiny ... :-)

ODPOVĚDĚT
Martina J. (Kouni) ID 191215, mimibazar.cz/kouni (18.1.2010, 16:50)
..ona je tahle upomínka trošičku cílená :-$ :-$..třebas si to ty,pro které jsem to sem dala ani neprohlédnou,ale pro mě to má smysl...Opravdu nejsem jeden den spokojená v bordelu a druhý den euforická vyhazovačka,která si z bytu dělá sterilní laboratoř :-D...opravdu když jsem v poho a udělám smajlíka,znamená to,že jsem v poho ;-)...opravdu mám radost ze změny u mě doma a opravdu jsem hračky nevyházela,jen uklidila 8-|...a opravdu se znovu v diskuzi ráda na něco zeptám a nechám se ráda ovlivnit názory,které mě zaujmou a nakopnou,ať už k přemýšlení nebo k akci (L)..a opravdu jsem neočekávala od nikoho pochvalu ani za ten chaos ani naopak za ten úklid,chtěla jsem znát pouze NÁZORY...

ODPOVĚDĚT
Jolana M. (Muškovka) ID 84256, mimibazar.cz/muskovka (18.1.2010, 21:16)
(F)Marti, je to Váš byt, tak ho mějte tak, aby Vám v něm bylo dobře...a chci Vám vyjádřit svůj obdiv, že jste zůstala klidná a nikdy jste nikomu neodsekla, škaredě neodpověděla a nikoho jste neposlala někam, kam by si zasloužil....že jste pohodářka Vám opravdu věřím... (Y) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F)

ODPOVĚDĚT