věněček z buxusu
podle Páji
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Dana P. (Baffi1) ID 156741 (11.5.2010, 10:20)
(Y) (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (F) (F) Leničko, je nádherný - moc se Ti povedl (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (Y) (F) (Y) (F) (Y) (F) (Y) (F) (Y) (F) A jak se daří ? U nás jsou holky nemocné - Dída je doma , Lucka má praxi v LDN, tak nechce zameškat , aby to pak nemusela nadělávat. Snad se do pátku uzdraví , protože v sobotu má jet se školou na kurz do Itálie. (F) (F) (F) Mějte se celá rodinka moc krásně (L) (F) (child1) (pusa) (pes) (kocka) (child1) (F) |:o) (L) (L) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Lenka V. (ceceta) ID 60034, mimibazar.cz/ceceta (13.5.2010, 8:11)
Danuško, moc děkuji (Y) (F) |:o) (K) (L).Máme se celkem fajn, akorát mě už asi 14 dní tzrápí taky nějaká chřipka (C) (chripka) a nemám kdy to vyležet 8-| :´( :´( :´(.Šárka je na soustředění v Itálii, jeli minulý pátek, psala že už je opálená a že mají už konečně hezky, jsou opět v Bibione (plaz) (plavec) (plaz).Co má Lucka za kurz, to je zajímavé?Holky taky marodí, tak at jste brzy fit (Y) (Y) (Y).papapa a pěkný den Danuško (hello) (flower) (hello) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Dana P. (Baffi1) ID 156741 (13.5.2010, 15:03)
(F) (L) (F) Leničko, také moc děkuji (F) (L) (F) Ta chřipka teď hodně řádí +o( a máš pravdu, že člověk nemá čas to vyležet :-| Nebyla jsi si aspoň pro nějaké léky u doktora ? (F) Lucka včera v LDN odchytla doktorku, tak má nějaká antibiotika a heřmánek na kloktání . (F) (F) Dída už dnes vyrazila do školy (skolak) tak doufám, že příští týden nebude znovu marodit (F) (F) (F) Tak to má Šárka krásné soustředění (Y) (Y) (child1) |:o) (plavec) (Y) Lucka tam má jet na týden na nějaký gastronomický kurz - naučí je tam připravovat kávu, zákusky, pizzu, těstoviny . . . . (jidlo) (C) (zajic) (D) |:o) Pak to Lucka může učit mě ,-) ,-) (F) (F) Leničko, měj se krásně a brzy se uzdrav |:o) (F) (Y) (child1) (L) (L) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Lenka V. (ceceta) ID 60034, mimibazar.cz/ceceta (17.5.2010, 12:33)
Danuško, díky díky, už je to lepší, ale furt to není ono :-@ :-S :-( 8o|.Šárka se včera vrátila, počasí neměli nic moc, ale opálená je (plaz) (plavec) (plavec), ale do moře nevlezla (plavec) (smich). Jinak si to užili (plaz) (cinky) (cinky), trénovaly, hrály, byly v pizerce, v lázních (plavec) (Y) (Y) (Y).Od nás z práce tam jedou taky na nějaký kurz, odjížděli ted o víkendu |:o) (L) (clamp), tak mi pak písneš jaké to bylo. Danuško krásný týden, snad už se to počasí taky umoudří (plaz) (plaz) (plaz)papapa

ODPOVĚDĚT
Pavla Gollová (PASTU) ID 10697, mimibazar.cz/PASTU (5.5.2010, 21:05)
(Y) (Y) (Y) Povedený! Krásně kulaťoučký a huňatý! ,-) :-) (Y) (L) (hello)

ODPOVĚDĚT
Lenka V. (ceceta) ID 60034, mimibazar.cz/ceceta (5.5.2010, 22:16)
Pavlí, děkuji (Y) ,-) |:o) (L) (K) (K) (K) (K) (hello) (hello) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT