Mirečka v neděli na pouti u babičky,byla zima tak
i málo lidí.Dneska je marůdek,má streptokoka v krčku a antibiotika,10dní nikam nemůžem,ach jo:((((
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 19 komentářů
Kateřina O. (kacka85) ID 114724, mimibazar.cz/kacka85 (14.7.2010, 8:13)
(F) (F) (F) DOBRÉ RANKO :o) (C) Přejeme Vám kamarádi krásný tropický den (plaz) (drink) (drink) (drink) (child2) ty vedra už jsou celkem až nepříjemné - Adi je úplně vykolejená z toho :-| 8-| včera i blinkala večer.... *-) a přes den skoro nespinká... snad to bude zase brzy OK :-$ Dnes budem dopo radši doma vegetit (plaz) a odpo za námi dorazí ani ne roční mimi (child6) tak jsem zvědavá co Adi na tak malou holčičku :o))) (child3) ,-) Adi s Haničkou napustíme (child2) (child2) (child2) a my si dáme nožky nahoru :o))) (plaz) (plaz) (plaz) mějte se co nejlíp a zase zítra papa (flower) (pusa) (pusa) (pusa) (flower)

ODPOVĚDĚT
Kateřina O. (kacka85) ID 114724, mimibazar.cz/kacka85 (30.6.2010, 7:29)
(plaz) (plaz) (plaz) AHOOOOJ KAMARÁDI :o) (F) Opět Vám přejeme prima den plný (child1) a (child2) my budem teď vegetit doma a až se Adi dopol. (child3) tak asi zas pofičíme na celé odpo ven (pes) (child2) (leto) včera jsme měli taky fajn den, já jsem sehnala vše co jsem potřebovala = letní kalhoty i sandálky, tak jsem spokojená :o) |:o) (radost) (radost) :-) a pak se Adi s kámošem Filípkem čachtali v (child2) a bylo príma :o) :-) snad bude i dnes tak fajn... mějte se co nejlíp :-$ a papa zase zítra se budeme těšit.... (L) (flower) (L) (kocka)

ODPOVĚDĚT
Kateřina O. (kacka85) ID 114724, mimibazar.cz/kacka85 (21.6.2010, 9:36)
(flower) AHOOOOOJ KAMARÁDI :o) (plaz) (plaz) (plaz) Přejeme Vám krásný dnešní den, i když u nás (dest) ale stejně se dnes už nikam nechystáme, takže (C) ,-) právě jsme přijeli z ušního, to byl zase 8o| 8o| 8o| :-D Vy si ovšem ničím nenechte zkazit den :-) a zítra se zase budeme těšit napočtenou :o) Vaše komentíky nás moc těší :o) (F) (F) (F) tak papa zase zítra................... (kocka) (hello) (flower)

ODPOVĚDĚT
Jana A. (Veruka) ID 22753, mimibazar.cz/veruka (20.6.2010, 12:04)
Jéje přejeme rychlé uzdravení!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (L) (L) (L) (L) (L)Jituško moc děkuju,je to hrůza,těžká práce a jsem tam skoro pořád,nic nestíhám a jsem utahanaá jak pes,dnes mám konečně volno.PřejemeVám jen samé krásné dny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (child1) (child1) (child1) (child1) (child1) (child1) (child1) (child1) (child1) (child1) (child1) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (F)

ODPOVĚDĚT
Kateřina O. (kacka85) ID 114724, mimibazar.cz/kacka85 (16.6.2010, 5:49)
(flower) (plaz) (flower) (plaz) ZDRAVÍME VAAAS :o) (C) Přejeme krásný dnešní den (child1) (pes) (child1) ať se vydaří.... :o) :-) já dnes ranní ptáče ,-) Adík ještě (child3), ale já dnes nějak bantuju :-D *-) :-D ale aspoň Vás můžu jít pozdravit, jelikož v 7 ráno nám na celý den vypnou proud, takže pak bych to stejně nestihla +o( ,-) takže dnes budeme bez (nejdeto) :-D ale nám to neva - máme dnes v plánu s Adi kontrolu na stacionáři a potom nákup, takže nebudem sedět doma bez proudu :o) :-) :-) :-) to Adi bude nesvá jak jí k snídani nebude hrát Cvičení s Míšou (dance) (dance) (dance) :-p :-D tak se mějte co nejlíp a zítra zase napočtenou :o) (F) (F) (F) (hello)

ODPOVĚDĚT
Alena K. (All...27) ID 170911, mimibazar.cz/all27 (15.6.2010, 15:08)
(L) (L) (L) ahoj zlatíčka naše, tak se také konečně dostávám odepsat (L) (L) (L) malá spinká a za chvíli k nám přijede návštěva |:o) |:o) |:o) Jituško,porod....no,na čas dobrý, tři a půl hodiny, ale to víš, je to porod, nemusím nic vysvětlovat ,-) ,-) Rozinka na mě byla hodně veliká, nešla mi vytlačit, ale nakonec se povedlo (Y) (Y) (Y) Matyášek je zlatý, pomáhá, jak může, pořád by malou nufnal, šikula malinký (Y) (Y) (Y) a jak se daří vám? copak je nového? co Mirečka a krček? už se zbavila streptokoka? a co Matyášek? to je fakt, že už to není miminečko, to to letí, vid, proto já si užívám každý den naplno, vím, že za chvíli bude i Rozi veliká (L) (L) (L) tak přeji kráásné dny a snad zase brzy na napísanou (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Kateřina O. (kacka85) ID 114724, mimibazar.cz/kacka85 (10.6.2010, 17:41)
(child2) (child2) (child2) AHOOOOOJ KAMARÁDI :o) (F) my dnes letíme až teď k večeru (witch) (witch) (witch) jelikož jsme celý den lítaly po venku (plaz) (child2) (leto) bylo parádně, ale až moc velký hicák tedy 8-| :-D Adi mi dnes ani nechtěla (child3) po obídku jak bylo parno, takže od 6 od rána jela non-stop, zato před chvílí už takhle brzy odpadla teda no :o))) |-) (pst) (pst) (pst) ,-) tak mám už pro dnešek padla (radost) :-D tak papa zase zítra ráno pisneme (F) (F) (F) zítra odpo se chystáme do ZOO (pes) ale při představě těch 35 stupňů už mě teď omývají :o)) (child2) 8-| :-D uvidíme jak bude... :-) :-) :-) tak papa zítra ráno :o) (hello) (flower) (hello)

ODPOVĚDĚT
Andrea K. (hracky disney) ID 2822, mimibazar.cz/hrackydisney (8.6.2010, 7:45)
Krasny slunecni dnesni den prejeme zlaticka (L) (L) (L) (child1) (child1) (child1) (child1)

ODPOVĚDĚT
Kateřina O. (kacka85) ID 114724, mimibazar.cz/kacka85 (7.6.2010, 8:14)
(F) (F) (F) ZDRAVÍME VÁS.. :o) (C) Přejeme krásný dnešní den a celý týden ať se vydaří :o) má být nádherně... (leto) (child2) (leto) konečně jsme se dočkali, co ??? (radost) ,-) (radost) my dnes budem jen vegetit a odpočívat po náročném víkendu :o) |:o) 8-| :-D a odpoledne půjdeme na nějakou dlouhou (pes) když je tam tak krásně (child1) (child1) (child1) tak papa zase zítra :o) (flower)

ODPOVĚDĚT
Alena K. (All...27) ID 170911, mimibazar.cz/all27 (6.6.2010, 9:05)
(L) (L) (L) Ahoj Jituško a (child5) a (X) zlatíčka naše (L) (L) (L) (L) (L) tak Jituško, Rozárka se narodila 27. 5. přesně na první termín (clamp) (clamp) (clamp) jsme obě v pořádku, až budeš mít chviličku, tak se podívej na (P) (P) (P) (L) (L) (L) je moooc hodnoučká, Matyášek nežárlí, naopak,pořád by jí nufnal, jako my všichni (Y) (Y) (Y) (Y) je to tak krásné období, opravdu si to užívám (L) (L) (L) (L) doufám, že i vy se máte prímově a že je Mirečka už v pořádku, streptokoka typu C jsem také měla v krku, a to přes dva měsíce, takže to znám, je to nepříjemné a bolestivé 8-| 8-| tak doufám, že už je kočička v pořádku (Y) (Y) (Y) kráásný den zlatíčka (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Eva A. (Eleonora) ID 14511, mimibazar.cz/eleonora1 (3.6.2010, 17:31)
Mirinko, supéééééér trampoška (Y) (Y) (Y) (Y)snad už jsi OK a řádíš jako tady na fotce (Y) (Y) (Y) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Jana A. (Veruka) ID 22753, mimibazar.cz/veruka (31.5.2010, 12:58)
(L) (L) (L) (L) (L) (kocka) (kocka) (kocka) (kocka) (kocka) (kocka)přejeme rychlé uzdravení Mirečko (kocka) (kocka) (kocka) (kocka) (kocka) (kocka) (kocka) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (F)!!!!!Jituško moc moc děkuju!!!!Nastupuju do peny od zítra.Mějte se moc hezky a hlavně buďte hodně zdraví!!!!Občas určitě nakouknu (F) (F) (F) (F) (F) (F) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (F)

ODPOVĚDĚT
Kateřina S. (scharkezyova) ID 70535, mimibazar.cz/scharkezyova (25.5.2010, 18:27)
(flower) (flower) (flower)Hezký večer přejeme (flower)brzy se uzdrav,princezno (flower) (flower) K+E

ODPOVĚDĚT
Jana A. (Veruka) ID 22753, mimibazar.cz/veruka (23.5.2010, 21:04)
(L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)rychlé uzdravení (kocka) (kocka) (kocka) (kocka) (kocka) (kocka) (kocka) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)krásný večer a krásné sny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jituško nestíhám mějte se co nejlépe a hlavně ať jste zdraví!!!!!!!!!!!!!!!! (kytara) (kytara) (kytara) (kytara) (kytara) (kytara) (kytara) (kytara) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (F)

ODPOVĚDĚT
Kateřina O. (kacka85) ID 114724, mimibazar.cz/kacka85 (23.5.2010, 19:26)
(F) HEZKÝ VEČER KAMARÁDI :o) (flower) Jdeme Vám dnes vyjímečně popřát krásný večer :-) hezky dneska fanděte, my taky budeme :o) (radost) (radost) (radost) |:o) |:o) |:o) já jsem právě dodělala (^) na zítřejší |:o) (pack) (sampus) tak jsem i celkem spokojená až na drobné nedostatky +o( ,-) :-p ale k jídlu snad bude :o) nejsem cukrář :-D ,-) :-D tak se tady mějte famfárově a v úterý ráno Vás přijedeme pozdravit opět a mrknout na Vaše (P) (P) (hello) papa a krásné dny přejeme......... (plaz) (plaz) (plaz) (hello)

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 82431 (22.5.2010, 19:14)
:-) :-) :-) (flower) (flower)Zdravím vás rodinko,doufám,že je Mirečce lépe a že je veselejší :-) :-) :-)Hoky je mi líto,že nemůžete ven,my jsme s Lucinkou samy celý víkend a je nám príma ^o) ^o) ^o) Natálka jela s taťkou ke švagrové (au) přijedou až zítra večer (H) Dneska bylo nádherně (child1) (child1) (child1)teplíčko,že jsme lítali jen v tríču... (child1) A když jsme samy s Lucinkou,tak jsem ji vzala na výlet do Zoo a fakt jsme si to užily....trošku nás postrašila bouřka,ale nakonec nás obešla,tak jsme v klídku prohlížely zvířátka dál... přijely jsme před hoďkou,teď je Lucinka (wash) je úplně |-) (child3) Ještě peču koláč ke snídani,taky toho mám dost...doufám,že jste taky měli "príma" den v rámci možností a určo napiš berunko (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Jitka S. (jíta406) ID 56085, mimibazar.cz/jita406 (22.5.2010, 23:46)
Ahoj Milanko,moc děkuji za zprávičku,jsem ráda že si písla (L) (L) (L) (L) (L) (L)jo už jsem právě okukovala Vaše fotečky na FB,moc hezké,výletík musel být super (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)taky to tu vypadalo na buřinu a nakonec nic :-$Mirečka je dobrá,nic jí není,řádí tady a pořád mě prosí že chce ven a vyptává se kidy půjde do školky,je mi jí líto,ale musí vydržet do pátku doma :-( :-(hmmm,koláčky k snídani (zajic) (zajic) (zajic)hned bych si dala,asi zaletím (witch) nech otevřené okno :-) :-) :-) :-)my tu měli starou babičku,tak jsem je nechala z Mireč samotné a šla před bytovku z Mátou,tatka sekal trávu,máme tenhle rok službu a my se prošli :-$ :-$ :-$ :-$tak se mějte rodinko,já jdu už taky chrnět, (child3) (child3) (child3) (child3)snad zítra ahoj (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 82431 (21.5.2010, 7:23)
(L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)beruško malá tak držím pěstičky,aby bylo dobře... (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K)

ODPOVĚDĚT
Ilona A. (wiky-) ID 116787, mimibazar.cz/wiky- (20.5.2010, 9:21)
(F) (F) (F)ahojky Mirečko (F) (F) (F)to je mi moc líto, že jsi marůdek :´(tak hlavně, aby to nechytl i Matýsek (child7)přejeme ti brzzké uzdravení (L)snad to doma nějak vydržíte, stejně je ted´ ošklivě (dest) Jitulinko, já jsem byla s Davčou taky u dr. měl zase ten dusivý kašel, tak bere Hedelix, ale už je to celkem OK |:o)a já mám zánět močáku, beru prášky a byla jsem i na sono ledvin, to mám v pohodě |:o)ale byl to děs, jak to pálilo, pořád jsem jen seděla na WC :-$ to je všechno tím příšerným počasím (dest) (zima) (dest)děsím se toho, že až nastoupím do práce, takže budeme hned marodit (chripka)zatím se mějte pěkně a držte se (L) (hello) (L) (hello) (L) (hello) (L) (hello) (L) (child8)

ODPOVĚDĚT
Lucia K. (Lucia K.) ID 57443, mimibazar.cz/luciakacerikova (20.5.2010, 7:11)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) přejeme hezký dník (hello) (hello) (L)

ODPOVĚDĚT