KRISTÝNA SI TO DNES FAKT POŘÁDNĚ UŽILA
Vlastně skoro celý dnešní den strávila v sedle. Dopoledne byla u koníků u nás kam pravidelně chodí jezdit a odpoledne jsme vyrazili sem. Co víc si může přát :-))
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Petra J. (petka.ju) ID 189343, mimibazar.cz/petkaju (20.7.2010, 16:25)
Jéé, malá jezdí western. Jsem myslela, že také anglii. Můžu se zeptat, jezdí?

ODPOVĚDĚT
Eva N. (evánek1) ID 86572 (22.7.2010, 5:06)
Peti, veliká omluva ode mně. Nějak nestíhám odepisovat. Vždycky sem skočím podívat co je novýho a hnedle pádím zase něco dělat a tak to moje odepisování nějak vázne (smich) (smich) (smich) (smich) (smich).
Ale ke Kristýně........ano jezdí western. Tak nějak to vyplynulo ze situace, protože doposud kam chodila na koníky jinak nejezdili. Ale moc si to zamilovala a je spokojená :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-). Myslím, že je to láska na celý život. Už ji to nějaký "ten pátek" (víc jak dva roky)) drží a zatím nevypadá, že by jí to nadšení opustilo. A to ze začátku chodila k jedněm známým jen pomáhat se o koníky starat (hřebelcovat...ulkízet stáj a tak pod. ....)a trvalo to hodně dlouho než začala jezdit. Tak proto si myslím, že jí to nepustí.

ODPOVĚDĚT
Petra J. (petka.ju) ID 189343, mimibazar.cz/petkaju (22.7.2010, 13:25)
Namáte se za co omlouvat. Jste pracující žena, tak je zcela jasné, že napíšete, až to bude časově možné. Kdybych nemarodila, tak bych byla v práci a byla bych ráda, že se dostanu co 2 dny na PC aktualizovat prodej ,-) Jako malé se mi western líbil, ale v mém okolí se jezdila anglie ,-) Také jsem chodila pomáhat. A opravdu není větší odměna za vykonanou práci, než si jít zajezdit. Každý by si měl projít tím, že se o koně stará a vidí alespoň kolik to dá práce,... Také to je má celoživotní láska. Každý den si najdu chvilku a jdu jezdit. Ten čas, ale tak neskutečně běží, přijde mi že jsem tam hoďku a přitom tam jsem i 3 hod. Ale je to příjemně strávený čas a nikdy bych to nevyměnila za jiný sport. :-) :-) Ale teď když nemůžu jezdit, tak trpím. Hlavně mi je po Damonce smutno :-| Však to znáte :-)

ODPOVĚDĚT