císařský řez
Moc vás všechny zdravím...Vím, že to sem nepatří, ale probere se tu skoro všechno, tak vás taky o něco poprosím. Více v komentáři.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 26 komentářů
Eva V. (E.Evulenka) ID 130743, mimibazar.cz/eevulenka (9.6.2010, 11:34)
Nebojte se Leni nic-já měla SC 2x. Jednou celkovou anes. a jednou epidurál / ten byl super/ . Dneska už se není čeho bát, doktořina je na vysoké úrovni a pokud štěstí neodjede na dovču, tak to dopadne dobře. Hodně štěstí!!!!! (F) (F) (F) (F) (F)

ODPOVĚDĚT
Lenka K. (LenkaKl.) ID 278507, mimibazar.cz/lenkakl (9.6.2010, 23:18)
děkuji moc..... (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Jitka K. (korenka) ID 19954, mimibazar.cz/korenka (8.6.2010, 20:37)
Dobrý den, Lenko (F)
také jsem rodila císařem v Mladé Boleslavi, nechci se tu nijak rozepisovat, ale pokud byste chtěla cokoliv vědět, písněte, ráda vám pomůžu, poradím.....

ODPOVĚDĚT
Markéta L. (Grétka) ID 14862, mimibazar.cz/margaretka (8.6.2010, 11:51)
Lenko, první porod jsem měla neplánovaného císaře, když porodník na sále zjistil, že jsou nějaké "asi" komplikace a přivolal starého doktora, který mě v podstatě zachránil a mimi taky. Neplánovaně to byla celková anestézie, 3 dny na JIPce a bylo mi děsně. 2. porod byl předem připravený císař (už věděli, že nemá šanci projít přes úzkou pánev) mohla jsem si říct, jakou anestézii chci, takže jsem zvolila epidurál. Bylo to docela srandovní - cítíte, jak vám doktoři hýbou břichem - měla jsem pocit, jako bych tam měla moře ,-) ,-)chvíli se to převalovalo, pak jsem cítila teplo a Kubík byl na světě (child1). Člověk nic necítí, můžete povídat s doktory... jen je potom děsná ta doba, než zase ucítíte nohy - pořád jsem musela myslet na tu bezmoc těch, co jsou ochrnutí doopravdy :´( Přese všechno, kdyby to šlo, rodila bych mnohem radši přirozeně :^) Vám hodně štěstí a žádné další komplikace

ODPOVĚDĚT
Lenka K. (LenkaKl.) ID 278507, mimibazar.cz/lenkakl (8.6.2010, 21:31)
Děkuji Markétko za zkušenost. Já jsem nikdy na žádné operaci nebyla a tak si právě nedokážu vůbec představit jaké to je, když vás operují a přitom si s doktory můžete klidně povídat. Už aby to bylo za námi...Lenka :-S :-S :-S

ODPOVĚDĚT
Barbora G. (NATUSEN) ID 50976, mimibazar.cz/Natusen (8.6.2010, 11:12)
Leni, i já přidám svoji trošku do mlýna :-) Dnes na porod vzpomínám s úsměvem, ale tenkrát mi do smíchu nebylo. Rodila jsem o měsíc dřív, praskla mi voda a nakonec museli porod vyvolat. Doufám, že už nikdy více nezažuju. Nikdy jsem o sekci nepřemýšlela, protože jsem si říkala, že mě se to netýká. Ale porod skončil akutním císařským řezem pro neporoditelnou polohu miminka (malý naléhal čelíčkem, takže měl zakloněnou hlavu a dusil se, musel ven). Samozřejmě, že je to operace! Tudíž větší zásah pro Váš organismus, ale pro miminko je to zcela bezpečné, i když přirozené to není. Přiozený je porod normální cestou, proto malinko nechápu ženy, které jdou dobrovolně rodit císařem. Ale to už je o něčem jiném. Pokud máte konec pánevní, není co řešit. A hlavně plánový císař je něco jiného, u akutního to musí být hned, takže se s Vámi nikdo nepáře, malej byl od doby, co lékaři vyřkli slovo císař, do

ODPOVĚDĚT
Barbora G. (NATUSEN) ID 50976, mimibazar.cz/Natusen (8.6.2010, 11:13)
do 10 minut venku se vším všudy i s cestou na sál. Bylo to jako v americkým filmu :-) Bohužel byl narozený předčasně a měl drobné komplikace, takže musel do inkubátoru a já si ho mohla jen letmo pohladit, k prsu jsem ho mohla dát až skoro 4 den a to je podle mě pozdě. Ale Vy máte plánovaný zákrok, tudíž bude na všechno čas a klid, určitě Vám miminko dají. Bát se toho nemusíte. Nebudu Vám tu psát moje komplikace po sekci, protože důležité pro Vás je, abyste se nebála a přistupovala k tomu pozitivně (F) Nevím, kdy Vás to čeká, nějak se tady v té spoustě komentářu ztrácím, ale přeji hodně štěstí a hlavně zdraví pro Vás i maličké (F) A to nejdůležitější .... po porodu velmi brzy zapomenete, příroda to má báječně zařízené, když jsem jela ze sálu, řekla jsem nikdy více! A jak bych dneska ráda rodila :-) Mějte se a užívejte, je to nejkrásnější období v životě ženy (L) Klidně mi napište!

ODPOVĚDĚT
Lenka K. (LenkaKl.) ID 278507, mimibazar.cz/lenkakl (8.6.2010, 21:38)
Děkuji Báro za Vaši zkušenost. Termín porodu máme sice 5.7., ale jestli to bude plánované, tak asi o týden dřív. Docela by mě potěšil termín 1.7., to máme s manželem výročí svatby :-) . Ale ve skutečnosti je mi to úplně jedno, kdy to bude, hlavně at to zvládneme bez komplikací. Děkuji za přání a za mily komentář. Lenka (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Barbora G. (NATUSEN) ID 50976, mimibazar.cz/Natusen (8.6.2010, 21:47)
Leni, 5.7 je velmi pěkné datum! Podle Feng Shui je číslo 5 dokonalým číslem mikrokosmu :-) Lidé mají 5 smyslů, s pětkou se pojí aktivita, impulzivnost, smysl pro dobroudružství, vynalázavost a zvědavot. A číslo 7 platí jak v Evropě tak v Asii za posvátné číslo. Symbolicky vyjadřuje mystickou proměnu zrození a znovuzrození. Takže bych tohle datum brala a aspoň budete slavit dvakrát :-) Tak se mějte pěkně (L)

ODPOVĚDĚT
Eva V. (E.Evulenka) ID 130743, mimibazar.cz/eevulenka (9.6.2010, 11:29)
Tééda baruš, že vy jste ale vědma-já jsem 5.10. - to jsem dvojnásob to co jste povídala??? :-) :-) :-) :-)

ODPOVĚDĚT
Barbora G. (NATUSEN) ID 50976, mimibazar.cz/Natusen (9.6.2010, 12:42)
Každá z nás je čarodějnice, jen to v sobě musí najít a podporovat ,-) Navíc tohle je podle starého čínského učení a západní soustavy :-)

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Lenka K. (LenkaKl.) ID 278507, mimibazar.cz/lenkakl (8.6.2010, 22:04)
Děkuji za takový výklad. To jsem netušila. (clamp) Necháme se překvapit... :-o :-o :-o díky moc. (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
JANA D. (JADOL) ID 80130, mimibazar.cz/jadol (8.6.2010, 10:58)
Dobrý den Leni, já rodila císařem před 10lety, v celkové narkoze a pochvalovala jsem si ,-) ,-) vstávání po 12hod. sice nic moc, ale vše se dalo zvládnout. Každý porod je jiný, ale porodit musíte a radost z děťátka vám bolest vynahradí :-) :-) :-) Před 4lety jsem rodila dvojčata, opět císařem,to jsem si domluvila spinální analgezii, bylo to pro mě úžasné, i když jsem děti hned neviděla (child5) měl pupečník kolem krku, musel na kyslík a (child6) měla krátký pupečník, ale slyšela jsem je !! Byl to opravdu krásný zážitek, hned jak mě vezli ze sálu, hlásila jsem manželovi, že takhle můžu rodit ještě několikrát ,-) ,-) ,-) Přeji Vám, at máte podobný hezký zážitek z porodu jako já, at na něj můžete ráda vzpomínat. Hodně štěstíčka (hello) J.

ODPOVĚDĚT
Lenka K. (LenkaKl.) ID 278507, mimibazar.cz/lenkakl (8.6.2010, 21:41)
Dobrý večer Jano, takových kladných komentářů jsem ani nečekala. Rodina mě také uklidňuje, že to bude v pořádku a nakonec že budu ráda, že to bude císařem, když prcek je dost velký. Doufám, že budu vzpomínat v dobrém. Myslím, že mi to náš drobeček mnohonásobně vynahradí.... (child8) (child8) (child8)

ODPOVĚDĚT
JANA D. (JADOL) ID 80130, mimibazar.cz/jadol (8.6.2010, 11:03)
S kojením jsem problém neměla ani po jednom porodu, prvního syna jsem kojila do 2,5let a dvojčátka do 2, bez problémů.
(hello) J.

ODPOVĚDĚT
Jarka O. (Jarucha.K&K) ID 103935 (8.6.2010, 9:59)
(hello) Dobrý den, Leni. Také Vás jdu trochu uklidnit ,-). Mám dvojčata, také jsem rodila císařským řezem (u dvojek dost časté, u nás jedna holčička neměla dost kyslíku, takže neplánovaná sekce). Je pravda, že jsem holky viděla až druhý den, když jsem se za nima horko těžko vybelhala po schodech z prvního do třetího patra na JIP 8-|. Výtah šíleně cukal, takže jsem volila schody ,-). Mlíčko jsem jim stokrát denně nosila a kojila jsem obě tři roky, takže ničeho se nebojte a držím Vám moc pěsti, ať je vše ok a jste brzy i s (child7) doma :-) :-) :-) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (hello)

ODPOVĚDĚT
Lenka K. (LenkaKl.) ID 278507, mimibazar.cz/lenkakl (8.6.2010, 21:44)
Dobrý večer Jarko, zase pozitivní zkušenost. To jsem moc ráda, jsem mnohem klidnější. Zakázala jsem si na to myslet a ty poslední dny do porodu si chci užít. Děkuji moc. Lenka (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Lucie H. (Ovečka) ID 161479, mimibazar.cz/lukreciehukova (8.6.2010, 8:31)
Já rodila císařem prvně a Kája byla za hodinu a půl od první kontrakce na světě - druhou dceru Niki jsem rodila normálně a trvalo to 3 dny 8-| Takže za mě jasně císař (Y) Ale zase jsem to všechno "zaspala" a Káju jsem viděla skoro poslední :-( To zase musím říct, že přesto, že porod s Niki byl fakt dlouhý a těžký, užila jsem si ho daleko víc a ráda na ty pocity vzpomínám (Y)
Ale Kája šla císařem pro špatnou polohu (KP, jednu nohu za sebou a jednu před sebou) - rodila jsem ve středu a přitom ještě v pondělí na prohlídce byla krásně hlavičkou dolů - a to měla 3800g, vůbec nechápu, že jsem necítila, že se celá otočila ,-) Takže jestli je to ve Vašem případě jen o poloze, může se všechno ještě změnit (L)

ODPOVĚDĚT
Lenka K. (LenkaKl.) ID 278507, mimibazar.cz/lenkakl (8.6.2010, 21:48)
Děkuji za komentář Lucie. Máme polohu KP a jsme velký, vážíme něco kolem 3,3kg a to jistě ještě přibere. Tak zas na druhou stranu si říkám, že bych to třeba ani normálně nezvládla. Ale uvidíme. Někdy na konci června to vše vypukne.... Dám pak vědět. (hello) (hello) (hello) Lenka

ODPOVĚDĚT
Ivana J. (cipofka) ID 105292 (8.6.2010, 7:46)
Leni, ničeho se nebojte, mám za sebou obojí. Před 15 lety přirozený porod - hrůza a děs, podle porodní sestry, co mi pak vytahovala stehy, tak jsem prý byla vyšívaná jak dečka ,-) Nemohla jsem minimálně 2-3 týdny chodit do schodů 8-|
Když mi u druhého řekli, že je koncem pánevním, tak půjdu asi na císař, tak jsem malou prosila, ať se neotáčí (smich) Měla jsem lokální anestezii, malou jsem viděla hned po "vyndání" a problémy ani extra velké bolesti taky nebyly. Kdybych šla do třetího, tak otěhotním jedině po potvrzení plánovaného císaře :-D
Ať Vám to dopadne co nejlíp (L)

ODPOVĚDĚT
Lenka K. (LenkaKl.) ID 278507, mimibazar.cz/lenkakl (8.6.2010, 21:51)
Děkuji Ivo za komentář. Po těch zkušenostech, co tu některé maminky psaly, tak já za toho císaře nakonec budu ráda. Takže uvidíme.... :-$ :-$ :-$

ODPOVĚDĚT
Pavlína V. (Mystera) ID 89958, mimibazar.cz/mystera (8.6.2010, 22:34)
Leni, ja rodila cca pred 3 mesici prirozene, dcerku cca 4,4 kg a v pohode ,-) ,-) :-$...Proste kazdy porod ma sve...A hlavne, to mimi Vam veskere radoby utrapy nekolikanasobne vynahradi, proste priroda to s nama zenskejma ma moc dobre vymysleny ,-) :-$...Jen Vam doporucim z homeopatik Arnica montana redeni cca 15, at se rychle a dobre zhojite (L) (L) (L)A kdyz budete vpoho, laktace se jisto jiste dostavi (Y)...Tak hlavu vzhuru (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Lenka C. (Lenka711) ID 266142 (8.6.2010, 6:24)
Taky přidám svou trošku do mlýna. Po vyvolaném porodu pro můj vysoký krevní tlak (jsem děsný nervák a špitál velmi velmi těžce snáším) jsem musela nakonec v celkové anestezii rodit císařem. Je to už téměř 16 let a více jak 14 let jsem na to snad nepomyslela jaké to vlastně bylo. V naší porodnici nebyl zrovna dobrý přístup sester při pomoci při kojení tak jsem bohužel dcerku nerozkojila ale to už je taky dneska jiné. Pokud bych měla jít dneska rodit, určo bych si vybrala císaře.

A co se týče velikosti miminka, moje známá v naší velikosti (vy máte podle svých slov 156, já 155 cm výšky) před několika málo dny porodila dvojčátka - kluky - jeden má 3 kg a druhý 3,5 kg. :-D :-D

Vůbec ničeho se nebojte, užijte si posledních pár dní v klidu a v pohodě. Jak už někdo radil kupte dle možností peněženky něco moooc krásného a hlavně užívejte sluníčka a pohody, všechno ostatní pak taky bude fajn.

ODPOVĚDĚT
Lenka K. (LenkaKl.) ID 278507, mimibazar.cz/lenkakl (8.6.2010, 21:54)
Dobrý večer Leni, díky za komentík. Poslední dny si užiju a nebudu se zbytečně nervovat dopředu. :-$ I když na to taky dojde... (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Erika F. (sakire) ID 287097 (8.6.2010, 0:52)
Ahoj, ja sa len a len pridávam k názoru, že cisárky rez je pre rodičku veľmi dobrá voľba. Prvé dieťa som rodila aj prirodzene aj sekciou. Keďže sa mi ju nepodarilo vytlačiť /mala šnúru omotanú okola krku/, tak som ihneď išla na operačku. Vtedy som bola v celkovej anestéze a prebrala som sa asi 1 hodinu po sekcií. Bolesti som nemala takmer žiadne, len som mala chrípku, tak kašeľ mi spôsoboval neskutočne problémy. Kojenie bolo tiež OK, len problém bol, že som brala silné lieky po sekcií /mala som zakalenú plodovú vodu a nastal zápalový proces maternice/ a nemohla som dcéru kojiť. Až na 10 deň som ju začala prikladať a ona ako zázrakom sa chytila a kojila som ju 13 mesiacov. Druhé dieťa som už chcela rodiť len sekciou a tú som si naplánovala 3 týždne pred pôrodom. V piatok som išla na príjem o 8:00 hod a o 11:00 hod bol syn na svete. Rodila som pri lokálnom umrtvení a je to oveľa lepšie ako celková anestéza.

ODPOVĚDĚT
Lenka K. (LenkaKl.) ID 278507, mimibazar.cz/lenkakl (8.6.2010, 21:56)
Díky Eriko za zkušenost. Doufám, že to proběhne v pořádku a že se brzy zotavím. Ozvu se, až to bude za námi.... (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Lionka M. (Lionka) ID 147, mimibazar.cz/lionka (8.6.2010, 0:05)
Žádné utrpení!!! Já si CS přála,měla jsem 3 plánované a blahořečím jim (clamp) (clamp).Bolelo to jen trochu ( a co jiné mamky hekaly a mně stály vlasy z té hrůzy na hlavě,tak se většina po šití nemohla ani posadit asi měsíc).Já seděla hned,kojila hned,měla poporodní rauš jak Brno,pustili nás sice až 10. den po porodu domů,ale byla jsem CS ráda.Taky výhodou CS je,že v pozdějším věku netrpíte inkontinencí,což 90% žen po vaginálním porodu říct nemůže (Y)

ODPOVĚDĚT
Lenka K. (LenkaKl.) ID 278507, mimibazar.cz/lenkakl (8.6.2010, 22:01)
Děkuji za komentík. To jsou samá pozitiva. Vídíte a já někde četla, že po císaři se vše hojí zdlouhavě, že se nemůžete dlouho posadit apod. Z inkontinence jsem měla taky obavy, protože s tím mám problémy i v těhotenství. Moc díky za povzbuzení.... (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 278291 (7.6.2010, 23:18)
Ahoooj hoky,pokud si chcete podrbat na téma těhotenství, porod,, či děti mrkněte ke mě na www.e-miminka,cz :-) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 278291 (7.6.2010, 23:18)
pardoon www.e-miminka.cz

ODPOVĚDĚT
Eva M. (evikmol) ID 40124, mimibazar.cz/evikmol (7.6.2010, 23:17)
Lenko,
měla jsem to samé co vy...konec pánevní a plánovaný císař.
Za mě tedy můžu vřele doporučit (Y) :-) (Y) :-).
Zažila jsem obojí a byla jsem šťastná jak blecha ,když se (child6) nechtěla otočit .Kdybych si mohla vybrat ,určitě císař |:o) |:o) |:o).Nebudu tvrdit ,že to pak nebolí...bolí jak prase ,ale miminko vám to všechno vynahradí ......
Porodní bolesti mě bolely mnohem ,mnohem víc a přísahala jsem ,že druhé dítě mít nechci a nikdy mít nebudu...no i díky tomu to trvalo 7let,než jsem změnila názor.Po císaři mě žádné takové myšlenky ani ve snu nenapadly...myslim jako ,že už nikdy více...
Anestezii si můžete vybrat jakou chcete.Ta lokální je lepší pro miminko,mají více času se k němu dostat....No já jsem si zvolila spaní (noc) (child3) (pst)....
S rozkojením to pak bylo horší,ale jak už tu někdo psal,tak zaleží na konkrétní nemocnici a přístupu :-$.Určitě se na vše dopředu zept

ODPOVĚDĚT
Eva M. (evikmol) ID 40124, mimibazar.cz/evikmol (7.6.2010, 23:21)
..zeptejte.Já se nezeptala a malou mi nosily jen na pochování.Dnes už bych se zachovala jinak....no nakonec jsme to zvládly a kojila jsem 8měsíců...ale jak už tu někdo psal,tak záleží na konkrétní nemocnici.
Co se týče jizvy,tak já vlastně ani žádnou nemam *-)...měla jsem moc šikovnou pani doktorku a udělala mi jí tůůůze krásnou a na první ,druhý a troufám si říct i třetí pohled je neviditelná ,-) ,-) ,-).
Tak držim moc palce a ať vše dobře dopadne |:o) |:o) |:o) (child6) (child5) (child7).
(flower) (flower) (flower)

ODPOVĚDĚT
Lenka K. (LenkaKl.) ID 278507, mimibazar.cz/lenkakl (7.6.2010, 23:32)
Dobrý večer Evi, díky za informace. Příští týden se půjdu do porodnice nahlásit, nejspíš si sepíšu seznam na co všechno se zeptat. Jak se znám, na spoustu otázek bych zapomněla. ,-) ,-) ,-) Já jsem takový "strašpytel", stejně se budu bát. Nevím, do čeho jdu. Ale zvládneme to a pak dám vědět, jak jsme dopadli. Díky Lenka (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Eva M. (evikmol) ID 40124, mimibazar.cz/evikmol (7.6.2010, 23:36)
To si určitě napište...dneska už bych to taky udělala.Mě nenapadlo se zeptat na to kojení,myslela jsem ,že to je automatický ,ale nebylo...kam pujdete rodit ??? Do Ml.Boleslavy ???
Já se taky bála,nebudu tvrdit ,že ne...proto jsem chtěla spát....ale nebojte se ,když to je plánovaný ,tak bude vše v klidu a je čas se na vše připravit,než pak vše ve fofru a s bolestma....
Dávám si vás do oblíbených,páč jsem tůůůze zvědavá ,-) ,-) ,-).
(flower) (flower) (flower)

ODPOVĚDĚT
Lenka K. (LenkaKl.) ID 278507, mimibazar.cz/lenkakl (7.6.2010, 23:48)
Ano, rodit budu v Mladé Boleslavi. Mám to blízko, jen "vyběhnu kopec" a jsem tam. ,-) ,-) ,-) Až to bude za námi a budu jen trochu moct, tak dám vědět, jak jsme to zvládli. Mějte se a dííííky moooc. (L) (K) (L) (K) (L) (K)

ODPOVĚDĚT
Kateřina I. (esikacka) ID 176570 (7.6.2010, 22:37)
Leni,tak jsem si zažila akutní císařský řez,ale v tomhle to vy budete mít lepší,protože to budete mít plánované.Já měla bolesti 30hodin a protože jsem se neotvírala a mimču haproval tlak,vzali mě akutně pod "kudlu".Nakonec jsem byla ráda,že to tak dopadlo. (Z) (Z) (Z)Přeji vám,aby jste neměla žádný probléma a hlavně aby bylo mimčo zdrav= (child8) (child8) (child8) (child8)

ODPOVĚDĚT
Lenka K. (LenkaKl.) ID 278507, mimibazar.cz/lenkakl (7.6.2010, 22:47)
Děkuji Katko, tak to jste si musela hodně vytrpět. Snad to budeme mít bez problémů....díky... (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Jitka Š. (itulenka) ID 279949 (7.6.2010, 22:29)
Leni díky vy zase děláte moc krásné decoupage.a jak to budete mít za sebou tak se určitě pochlubte a napište jak to všecko probýhalo.tak moooooc držim palečky. (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Lenka K. (LenkaKl.) ID 278507, mimibazar.cz/lenkakl (7.6.2010, 22:49)
Děkuji. Určitě dám vědět. Až se trochu s miminkem "sžijeme", napíšu jaké to bylo. (L) (K) (L) (K) (L) (K) (L) (K) (L) (K) (L) (K)

ODPOVĚDĚT
Jitka Š. (itulenka) ID 279949 (7.6.2010, 22:22)
No jistě.není čeho se bát akorád jsme měli problém s kojením nechtěl se přisát ale vyřešili jsme to krmením přes stříkačku po malíčku do pusinky a když jsme odcházeli z nemocnice po sedmi dnech tak jsme dostali flašku a bylo to a dneska je z něj kus chlapa.mrkněte ke mě do rodinných fotek. (child4) (child4) (child4) (child4) (child4) (child4) (child4)

ODPOVĚDĚT
Lenka K. (LenkaKl.) ID 278507, mimibazar.cz/lenkakl (7.6.2010, 22:26)
Nádherná rodinka... Díky moc....Lenka

ODPOVĚDĚT
Milena D. (Drm) ID 219494 (7.6.2010, 22:20)
JÁ JSEM DRUHÉ DÍTĚ MĚLA CÍSAŘEM, ALE TENKRÁT HO DĚLALI OD PUPKU DOLŮ A 4 DÍTĚ JSEM RODILA KONCEM PÁNEVNÍM, DCERA MĚLA 2 X OTOČENOU PUPEČNÍ ŠŇŮRU KOLEM KRKU, ALE ZVLÁDLI JSME TO. A NAVÍC, KAŽDÁ BOLEST PŘEBOLÍ A RADOST Z MIMINKA JE VĚTŠÍ JAK BOLESTI. AŤ SE VÁM DAŘÍ A VŠE DOBŘE DOPADNE |:o) |:o) |:o) (L) (hello)

ODPOVĚDĚT
Lenka K. (LenkaKl.) ID 278507, mimibazar.cz/lenkakl (7.6.2010, 22:23)
Děkuji Mílo, taky si říkám, že miminko tu všechnu bolest přebije a že budu štastná, že je na světě...Díky moc za povzbuzení.... (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Kateřina Veselá (Veselinda) ID 19101, mimibazar.cz/veselinda (7.6.2010, 22:08)
Písla jsem Vám vzkazík (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Jana N. (Jana Z.) ID 105601, mimibazar.cz/janazajicova (7.6.2010, 22:01)
Dobrý večer Leni, také jsem rodila císařským řezem, ale už bych to nechtěla podstoupit, raději přirozenou cestou. Mám špatné zkušenosti, ale nechci a nebudu Vás strašit, určitě to bude vše v pohodě a Vy se budete těšit z miminka, držím Vám palečky at vše dobře dopadne. (L) (L) (L) (F) (F) (F) (F) (hello) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Lenka K. (LenkaKl.) ID 278507, mimibazar.cz/lenkakl (7.6.2010, 22:21)
Děkuji Jani za komentář. Tak zatím první špatná zkušenost. Doufám, že nám to všechno klapne... Mějte se (hello) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Jana N. (Jana Z.) ID 105601, mimibazar.cz/janazajicova (7.6.2010, 22:26)
určitě to bude v pohodě, nebojte se (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Dagmar M. (madagi) ID 271431 (7.6.2010, 22:00)
já měla podobnou situaci a myslím, že se nemusíte bát. Alespoň já si nemůžu stěžovat miminko jsem viděla asi do dvou hodin po probuzení, ale mám dojem, že to dělají i lokálně pokud není nějaký problém a jak se budete vy sama cítit. Hlavně se Leni nebojte miminku to nesvědčí mám 4 děti s toho 2 císařem a vše v pořádku a bez problémů. Tak kupte prckovi něco moooc hezkého sobě taky a než se to narodí tak si jen hezky užívejte uvidíte, že pak na vše budete jen s úsměvem vzpomínat hezký večer a přeji krásné a hlavně zdravé miminko (child8) (child8) (child8) (child8) (child8)

ODPOVĚDĚT
Lenka K. (LenkaKl.) ID 278507, mimibazar.cz/lenkakl (7.6.2010, 22:20)
Děkuji za podporu, asi máte pravdu. Zítra vyrazím na nákupy a koupím nám něco hezkého, abych přišla na jiné myšlenky. (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Celkem: 26 (zobrazuje se 1-20)1, 2 další >>