Úlovky - dotaz v komentáři
Skoro dvojky, i když to tak nevypadá, tak jeden jde do třetí a druhý do první.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Lucie Z. (Lucy33) ID 221460, mimibazar.cz/lucy33 (20.8.2010, 15:34)
(Z) (Z) Marky, náhodou jim to mooooc sluší (Y) (Y) díky, taky zdravím (Y) dnes konečně (plaz) (plaz) na terásce (child1) (child1) tak užívám poslední dny dovči a od pondělka zas (nejdeto) (nejdeto) (nejdeto) 8o| krásný víkend , rodinko (F) (F) (flower) (hello)

ODPOVĚDĚT
Markéta P. (kacabul) ID 67521, mimibazar.cz/kacabul (13.8.2010, 19:29)
Jen mě zarazilo, že i když jsou obě mikiny stejná velikost, tak má každá jinou velikost nápisu a jiný odstín modré, stejně jako mají každá jiný jezdec zipu. A to ta s tím menším nápisem je o 2cm menší a to, jak v celkové délce, tak i v délce rukávů. Má někdo podobnou zkušenost? *-) Setkala jsem se s tím poprvé. (hello)

ODPOVĚDĚT
Hana M. (xls) ID 72767 (13.8.2010, 22:07)
Dobrý večer, už jsem se s tím setkala u riflí, dvoje stejné a měli uplně jiný odstín, jedny do černa,druhé do modra, a už jsem si všimla, jak tu dost koukám po fotkách,že jiné maminky už jsem takové fotky vkládaly,hlavně to zjistí ty,které mají dvojčátka,že 8-| Tuhle měla maminka nafocená dvě trička,sice nebyly se stejným vzorem,ale byla to stejná velikost, každé naprosto jinak velké, byl to celkem obří rozdíl,hlavně u rukávů,snad několik centimetrů :-o :-o :-o . Je to občas risk to objednávání,ale určo lepší,když jsou aspoň hadříky větší než naopak :-S. Hanka (hello)

ODPOVĚDĚT