Deniska
Všem milým mimibazárkovým kamarádům přejeme prima pátek, pohodovou sobotu a krásnou první adventní neděli!:-)))))
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 26 komentářů
Martina V. (MÁŇA23) ID 122541 (28.11.2010, 19:24)
(hello) (hello) (hello)Zdravíme vás a jdeme popřát krásný zbytek dnešního večera (darecek) (pohoda) (stromecek) (andel) (banky) (kolednici) (radost) (radost) (radost) (radost) (radost) (radost) (L) (hello)

ODPOVĚDĚT
Lucka N. (nemucha) ID 65021, mimibazar.cz/nemucha (28.11.2010, 13:26)
(banky) (banky) (banky)krásnou první adventní neděli holčinky zlaté (banky) (banky) (banky)

ODPOVĚDĚT
Katka Z. (kackaz) ID 48014, mimibazar.cz/kackaz (28.11.2010, 12:03)
(andel) (andel) (andel) (andel) (andel) hezkou první adventní neděli (stromecek) (stromecek) (stromecek) plnou pohodičky (kolednici) (kolednici) (kolednici)

ODPOVĚDĚT
Vlasta D. (Atuna) ID 112342, mimibazar.cz/atuna (28.11.2010, 10:38)
(banky) (banky) (banky)krásnou prvnííííí adventní neděli (andel) (andel) (andel) (andel) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Gabriela P. ((Gabriška)) ID 281317, mimibazar.cz/gabkapitelova (28.11.2010, 8:48)
(L) (L) (L)KRÁSNOU 1. ADVENTNÍ NEDĚLI (candle)
UŽIJTE SI PŘÍJEMNÝ A POHODOVÝ DEN (C) (C) (D) (D) (pusa) (pusa), HOLKY (L) (L) (L) (hello)

ODPOVĚDĚT
Diana K. (laurinka2008) ID 218299 (27.11.2010, 10:41)
(L) (koule) (L) (snehulak) (zima) (L)Krásnou sobotu přejeme (L) (zima) (snehulak) (L) (koule) (L)

ODPOVĚDĚT
Soňa N. (soniki) ID 80571, mimibazar.cz/soniki (27.11.2010, 8:26)
(snehulak) (snehulak) (snehulak) (snehulak) (snehulak) (snehulak) (snehulak) (snehulak) (snehulak)
KRÁSNOU SOBOTU KAMARÁDI..NA KOUKNEME ZASE AŽ VEČER :-$
(snehulak) (snehulak) (snehulak) (snehulak) (snehulak) (snehulak) (snehulak) (snehulak) (snehulak)

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 232555 (26.11.2010, 19:44)
Deninko [A], moc vás s maminkou zdravíme (hello) (hello) I vy prožijte, děvčátka, krásný první adventní víkend a nezapomeňte na svíčku (candle) :-) :-) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) My jsme dnes byli u kamarádů na steaky ( byly výborné ), Emmička se s kamarádkou Nelinkou skvěle vydováděla a odpadla jen co jsme dojeli domů ,-) ,-) ,-) (pst) (pst) Mě čeká zíra kopa žehlení a pokračování v započatém vánočním úklidu :^) :^)... Krásný večer, děvčátka, hezky se vyspinkejte a mějte sladké sny (pusa) (pusa) (pusa) (pusa) (pusa) (pusa) (pusa)

ODPOVĚDĚT
Markéta P. (Deninka) ID 282455, mimibazar.cz/deninka (26.11.2010, 20:48)
To jsme moc rády holčičky (L) (L), že jste si návštěvu krásně užili (radost) (radost), včetně Vašich bříšek (zajic) (hotdog) (hotdog) ,-).
Peťko (F) (F), mě zítra dopol.také čeká žehlení, tak na Tebe budu vzpomínat! ,-) ,-) ,-) Naštěstí mě žehlit docela baví :-) (Y) (Y), jen kdyby bylo více času! *-) *-) A navíc - teď v mrazech (koule) (snehulak) (koule) se alespoň můžeme zahřát u žehličky! ,-) :-D ,-) :-D ,-)........Odpoledne pojedeme opět k prabábince (pusa) jako každou SO a pak bych také ráda něco poklidila. Uvidím *-) *-), dny jsou pro mě krátké! (smich) (smich) (smich)....................A abych nezapomněla! *-) - Denisce vyrážka zmizela hned v PO večer, takže ve ST nebylo pí.doktorce co ukazovat (tudledudle) ,-) ,-). Podle ní to byla ještě reakce na spalničky *-) *-). Ekzémek vyloučila, tak sláva! (radost) (radost) (radost)...............Krásný večer (C) (C), zlatíčka naše (L) (pusa) (L) a pak i dobrou no

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 232555 (upraveno 30.11.2010, 19:50)
Krásné zasněžené odpoledne, zlatíčka naše (L) (L) (L) (L) (L) (L)Markétko, mě nejvíc baví žehlit Emminčiny věci :-) :-) :-) :-) ale když pak dojde na manželovo velké oblečení, tak se zapotím ,-) ,-) ,-) ,-) ,-) ,-) Taky mi přijde, že dny až příliš rychle letí :-$ :-$ :-$ :-$ Tak to jste se měly jistě príma s prabábinkou :-) :-) :-) :-) Mám velikou radost (radost) (radost) (radost) (radost) (radost), že vyrážka zmizela, jupííííííííííí, .... jsem moc ráda, když píšeš o Denince samé dobré zprávy :-) :-) :-) (pusa) (pusa) (pusa) (pusa) (pusa) a poslední dobou jsou to opravdu jen ty dobré zprávy :-) :-) :-) :-)

ODPOVĚDĚT
Markéta P. (Deninka) ID 282455, mimibazar.cz/deninka (29.11.2010, 15:27)
Aha! *-) :-D :-D Tak proto mě baví žehlit (Y). Ještěže nemám manžela! ^o) :-D (tudledudle) ^o) :-D (tudledudle) ^o) :-D (tudledudle) :-D :-D :-D
Peťo, Ty jsi vážně naše zlatíčko [A] (L) [A] (L), ale nemáme jen dobré zprávy ,-) ,-) ,-). Asi jsem Ti zapomněla napsat, že Deniska poslední dobou prožívá těžké období vzdoru! :-@ :-@ :-@ A to jsem naivně doufala, že to ustojíme! *-) *-) *-) Přiznám se, že občas musím hoodně zvýšit hlas a stejně je to zbytečné (N). Kromě věku je Deniska paličák po tatínkovi :^) :^), tak s tím asi těžko něco nadělám! (tudledudle) (tudledudle) Ale snažím se (Y) (Y) (Y), zatím "vedu" já :-), ale Deniska si to možná myslí také! (smich) (smich) (smich) (smich) (smich) (smich)

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 232555 (29.11.2010, 20:57)
,-) ,-) ,-) ,-) Mě taky celkem žehlení bavilo, když jsem žila sama ,-) ,-) ,-) ,-) ale teď už jsou hromady větší a jejich vyžehlení zabere víc času (smich) (smich) (smich) .. ojéje, vzdor, tak já mám pocit, že Emmička vzdoruje od narození ,-) ,-) je ve znamení štíra, navíc tatínek je beran,.. dál nemusím ani popisovat 8-| ,-) Zvyšuji hlas a přesto Emmička ani nepohne hlavičkou, je to takový malý velký paličák a to nechci vidět, až bude starší ,-) ,-) ..Věřím, Markétko, že je někdy velmi těžké a náročné ustát tohle období, ale musíš se držet a vydržet, nic jiného asi nezbývá (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) Tak držím palečky!!! Poslední věta mě rozesmála :-D :-D :-D :-D

ODPOVĚDĚT
Michaela S. (myshelus@zoe) ID 229284 (26.11.2010, 19:42)
(hello) Miláčik naš krásnučký [A]
(F)Ďakujeme vám veľmi , veľmi pekne a aj my Vám prajeme krásny večer , a krásny víkendík :-) moc si ho užite zlatíčka (kytara) (kytara) my sa už vytešujeme zo (snehulak) (koule) a začíname upratovať :-) ani sa nenazdáme a sú tu Vianoce (santa) (radost) (radost) (radost)posielame sladké (pusa) (K) (pusa) (K) (pusa) (K) (pusa) (K) (pusa) (K)

ODPOVĚDĚT
Markéta P. (Deninka) ID 282455, mimibazar.cz/deninka (26.11.2010, 20:53)
(hello) (hello)Miško! (F) (F) Moc rády Vás po delší době "vidíme" ,-) na MMB! :-) :-) :-) :-) Doufáme, že se máte všichni dobře a že se krásně kulatíš! (Y) (Y) (Y) (Y) (L) (L) (L).......U nás je to podobné, trošku předvánoční blázineček 8-| 8-| s úklidem, výzdobou....... Už se na Ježíška [A] (santa) [A] mooooooc těšíme! (radost) (radost) (radost) Snížek u nás také poletuje, ale zatím na zemi nezůstavá, a tak se "těšíme" jen z mrazů (zima) (zima) (zima) (smich) (smich) (smich).
Zlatíčka (F) (F) (F), užijte pohodový víkend a krásnou prvoadventní neděli! (candle) (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Dagmar R. (jadrob) ID 190464, mimibazar.cz/jadrob (26.11.2010, 19:41)
Klidný páteční večer (C) (D) a krásný víkend přejeme!!!!! (L) (L) (hello)D+A

ODPOVĚDĚT
Dita J. (pihula) ID 138503, mimibazar.cz/pihula (26.11.2010, 18:54)
Ahoj kudrlinko naše maličká kouzelná (X) (@). Jsem ráda, že jste zpátky holky (radost) (radost) (radost), snad jste přivezly dobré zprávičky *-), moc jsem Vám držela pěstičky (Y). My tady teď máme pořádné zimisko (zima) (zima) (zima), včera dopoledne dokonce chumelilo (snehulak), na to my tady nejsme vůbec zvyklí 8-|...ale ušanky a další zimní výbavu máme, takže se zimy nebojíme (radost) (radost) (radost). Posíláme štípanky (pusa) (pusa) (pusa) a přejeme moc a moc a moc krásný večer :-) :-) :-). papaaaa (hello) (hello) (hello) (L)

ODPOVĚDĚT
Markéta P. (Deninka) ID 282455, mimibazar.cz/deninka (26.11.2010, 21:06)
Ditulko (L) (F) (L), nejen za štípavky moooc děkujeme! (L) (L) (L) (L) (L) Vidíme :-$ :-$, že si zimu (zima) (snehulak) (zima) (snehulak) (koule) (koule) (koule) užíváte více než my! (Y) (Y) (Y) U nás v Písku sice mrzne, ale zatím sníh na zemi nezůstavá. Po pravdě - ani mi to nevadí (smich) (smich) (smich), stačí až 23.12. :-) :-) :-) :-) :-). ....Ve středu jsme jely od pí.doktorky z Prahy a kolem Milína bylo všude bílo jako v pohádce (koule) (snehulak) (koule)......V Praze jsme byly na pravidelné kontrole a poprvé jsme přijely bez slziček, v rámci možností s dobrými zprávami, tak jsme moooc rády (radost) (L) (radost) a můžeme se v klidu začít těšit na Ježíška [A] (santa) [A] :-) :-) :-).
Zlatíčka naše (F) [A] (F) [A], užijte krásný víkend (Y) (Y) (Y), opatrujte se ať nám v té studené Francii nenastydnete :-$ :-$ :-$ a chytejte spoustu víkendových (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L). Pa (hello)pa (hello) (L).

ODPOVĚDĚT
Lenka T. (TOPIK) ID 79609, mimibazar.cz/topik (26.11.2010, 15:46)
(flower) (flower) (flower)AHOJ KAMARÁDI POSÍLÁME SNĚHOVÉ POZDRAVY (koule) (koule) (koule) (koule)DNES JSME BYLY VENKU VYMRZNOUT (zima) (zima) (zima)A TEĎ UŽ SI UŽÍVÁME DOMÁCÍHO TEPLÍČKA (Y) (Y) (Y) (Y)
I VY SI UŽIJTE JEŠTĚ ZBYTEK DNE A PRVNÍ ADVENTNÍ VÍKEND PROŽIJTE V KLIDU A POHODĚ (candle) (candle) (candle) (santa) (santa) (santa) (santa) (santa) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
(L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Vlasta D. (Atuna) ID 112342, mimibazar.cz/atuna (26.11.2010, 13:20)
(andel) (andel) (andel) (andel) (andel) (andel) (andel) (andel) (andel) (andel) (andel) (andel) (andel) (andel) (L) (L) (L) (L) (L) (hello) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Dagmar B. (byzonka) ID 113580, mimibazar.cz/byzonka (26.11.2010, 13:12)
AHOJ TY NÁŠ ANDÍLKU KRÁSNÝ (hello) (hello) (hello) (hello)HOLČIČKY,JSME RÁDY,ŽE JSTE ZASE ZPĚT MEZI NÁMA,STÝSKALO SE NÁM (F) (F) (F) (F) (F)HLAVNĚ,ŽE JE VŠE OK,JSEM STRAŠNĚ RÁDA |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o).TEN ZÍTŘEK MĚ MRZÍ,ALE NENADĚLÁM NIC...URČO TAM ALE JEŠTĚ NĚKDY POJEDEME (dance) ,-) ,-) ,-) ,-)
ZLATÍČKA,MĚJTE SE KRÁSNĚ :-) :-) :-) :-),U NÁS JE DNES PĚKNÝ MRÁZ-LŮCA RÁNO VENKU KŇOURALA A POŘÁD POVÍDALA,ŽE JE JÍ "MIMA" ,-) ,-) ,-) ,-) ,-)
UŽIJTE SI ZAČÁTEK ADVENTU,MY BUDEME V NEDĚLI ZDOBIT PERNÍČKY (cinky)
POSÍLÁME MOOOOC (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Markéta P. (Deninka) ID 282455, mimibazar.cz/deninka (26.11.2010, 13:43)
Dáši (F) (F), já jsem taky moc šťastná :-) :-) :-), že jsme přijely s úsměvem (K) (K) (K). Když zatím nemůže být lépe, tak aspoň že není hůř! :-$ :-$ :-$ Musíme vydržet a určitě za nějaký ten rok bude dobře (Y) (Y) (Y) (Y) (Y).
Koukám, že by si Lucinka [A] s Dendou moooc rozuměly! (pusa) (pusa) (pusa) Deniska také říká MIMA, tak bychom jim ani nemusely překládat! ,-) ,-) ,-) ,-) ,-)
Holčičky [A] [A] [A], mrzí mě, že Vás šidím v psaní :-S, ale po návratu tu mám opravdu práce nad hlavu. Za chvilku razíme do města (pes) (pes), pak budeme montovat nové police na hračky, které nám před chvílí dorazily :-) :-) :-), a ještě musíme nadělat adventní výzdobu (radost) (radost) (radost). Užijte krásný víkend (L) (L) (L), v myšlenkách jsme s Vámi! (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Kateřina O. (kpss) ID 155562, mimibazar.cz/kpss (26.11.2010, 12:57)
(hello) (hello) (hello) (hello) [A] [A] [A] [A] JAKPAK SE MÁTE HOLČINKY, NĚJAK JSTE TU NEBYLY *-) *-) PŘEJEME VÁM KRÁSNÉ MRAZIVÉ ODPOLEDNE, MY PRÁVĚ DOŠLY Z (pes) (pes) A STELINKA TEĎ (child3) (child3) UŽIJTE SI TAKÉ HEZKÝ PRVNÍ ADVENTNÍ VÍKEND (candle) (koule) (koule) (hello) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Michaela S. (Surynka) ID 169499, mimibazar.cz/surynka (26.11.2010, 9:51)
[A] [A] [A] :-$ :-$ :-$
Ahooj zlatíčka (F) vítejte zpátky :-$ :-$ doufáme, že jste se měli báječně |:o) |:o) |:o) (radost) (radost) (radost)
Užíjte si krásně dnešní den :-) :-) :-) a hlavně mějte prima víkedník :-) :-) :-) Posíláme spooustu pozdravů a (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Markéta P. (Deninka) ID 282455, mimibazar.cz/deninka (26.11.2010, 14:06)
Holčičky naše milé [A] [A], moc děkujeme za přivítání! (L) (L) (L) (L) (L) Byly jsme u pí.doktorky v Praze :-(, ale přivezly jsme dobré zprávy (Y) (Y) (Y), tak se dá říct, že jsme se báječně měly ,-) ,-) ,-). Užijte nádherný advent a Terezce posíláme spoustu sladkých (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Michaela S. (Surynka) ID 169499, mimibazar.cz/surynka (26.11.2010, 15:46)
Jéééé Markétko, já myslela, že jste byly někde na návštěvě :-| :-| tak to se omlouvám :-@ :-@ :-@ a jsem ráda,že jste alespoň dobře dopadly (Y) (Y) (Y) Mějte prima odpoledne a krásný večer (C) (C) (D) (D) (L) (L) (L) (L) (hello) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Markéta P. (Deninka) ID 282455, mimibazar.cz/deninka (26.11.2010, 21:14)
Miško (F) (F), to je v pořádku! (Y) (Y) (Y) Není důvod se omlouvat, nemůžete přece vědět, že se místo návštěv "couráme" po doktorech! ,-) ,-) ,-) ,-) ,-) ,-) Naštěstí jsme ale zvládly i návštěvu (Y) (Y), přespaly jsme v Praze u tety a strejdy (pusa).
Ještě Vám musím napsat, že jsem dnes u nás v Písku potkala jednu maminku, která mi Vás hrozně připomněla! (Y) :-) (Y) :-) (Y) :-) (Y) :-) (Y) :-)
Krásný víkend, holčičky naše! (L) (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Lucie K. (Lucipírek) ID 141395, mimibazar.cz/lucipirek (26.11.2010, 9:22)
(hello) (hello) (hello) Ahoj holčičky naše milé (L) (L) (L) (L) (L)
(F) (F) (F) přejeme Vám krásný pátek (L) (L) (L) (L) užijte si nádherný víkend (lyzar) (lyzar) (lyzar) a hezkou první adventní neděli (santa) (santa) (santa) (santa) Denisko jsi kouzelná (Y) (Y) vypadá to že taháš toho plyšáčka - opičku *-) *-) za ocásek ,-) ,-) ,-) ,-) ,-) ,-) ,-) ,-) ,-)

ODPOVĚDĚT
Markéta P. (Deninka) ID 282455, mimibazar.cz/deninka (26.11.2010, 14:08)
Lucinko (F) (F), je to hrošík ,-) ,-) ,-)a za ocásek opravdu Deniska tahá (Y), protože po zatáhnutí hrošík hraje. (dance) (dance) (dance) (Y) (Y) (Y) Hračka pro miminka, tak Denisku baví ve 2 letech! (smich) (smich) (smich) (smich) (smich) (smich)

ODPOVĚDĚT
Martina V. (MÁŇA23) ID 122541 (26.11.2010, 8:52)
(hello) (hello)Krásný páteční den a ještě lepší víkend kamarádi (flower) (flower) (kytara) (radost)
(L) (L) (L) (L) (hello)

ODPOVĚDĚT
Alena K. (All...27) ID 170911, mimibazar.cz/all27 (26.11.2010, 7:52)
(hello) (hello) ahooooj kamarádi (L) (L) moc Vás zdravíme (L) (L) (L) (L) u nás včera padal první (koule) (koule) (koule) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Vendula B. (vendulička.b) ID 129700, mimibazar.cz/vendulickab (26.11.2010, 7:32)
(C) (C)dobré ránko holky (C) (C),opět vás zdravíme (flower) (flower) (flower) (flower) (flower) (flower),tak jak jste dopadly *-). Mějte hezký dnešní den (radost) (radost) a víkend (snehulak) (snehulak) (koule) (snehulak) (snehulak) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Markéta P. (Deninka) ID 282455, mimibazar.cz/deninka (26.11.2010, 14:11)
Vendulko (F) (F), moc děkujeme za přivítání (L) i za optání. (L) Dopadly jsme v rámci možností dobře (Y) (Y) (Y) (Y) (Y), u Denisky žádné zhoršení :-) :-) :-), stav stále stejný! (radost) (radost) (radost) Až bude jednou i po plastice, budu nejšťastnějsí (radost) (radost), ale je před námi ještě spoustu let! :-$ :-$ :-$ Každopádně - poprvé jsme jely z Prahy bez slziček (Y), dokonce i s úsměvem na rtu (K) (K) (K).
Užijte nádherný víkend, zlatíčka naše! (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Celkem: 26 (zobrazuje se 1-20)1, 2 další >>