*Květinky od maminky Ivonky*
Děkuji mamince za důvěru a kráásnou fotečku:-))
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Eva V. (pampkin) ID 188499, mimibazar.cz/pampkin (18.12.2010, 15:15)
(L) (L) (L) (L)holky nase zlate (andel) (andel) (andel)nic se nedeje,protoze si necim podobnym ted prochazim 8-|Vendi pisnu hned co bude klidecek,protoze jsem vydesena co se Nelince stalo,tak vecer pisnu meilicek (L)Pa zlatinka (snehulak) (snehulak) (snehulak)

ODPOVĚDĚT
Eva V. (pampkin) ID 188499, mimibazar.cz/pampkin (3.12.2010, 23:04)
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)kraaaasne (*) (*) (*)v naaaadhernych cepickach (Y)Vendulko jsi uzasna (Y) (Y) (Y)Uz se Vendulko rozhoduji jake cepicky pro ty nase cacorky na jaro ,-)Na zimu jich mame strasne moc a budes se divit,ale ty co jsi delala Amy stale nosime ,-) ,-) ,-)Matros je suprovy (Y)Krasnou druhou adventni nedeli zlatinka (kolednici) (kolednici) (kolednici) (andel) (andel) (andel)

ODPOVĚDĚT
Vendula M. (Kouzlení s háčkem) ID 41873, mimibazar.cz/Kouzlenishackem (17.12.2010, 11:58)
Moje milá Evinko, jak dlouho už ti chci napsat, ale jednoduše nestíhám! Děkuji za pochvalu :-$ (L) (L) (L) Počítám s tím, že si na jaro něco hezkého vybereš!!!!!! (L) (L) (L) (L) (L) (L) Doufám, že se máte holčičky dobře, že jste zdravé a spokojené.. My měli trápení s Nelinkou (child11), ale snad už to bude dobré.. Mějte krásné vánoce a slibuji, že se polepším a napíšu (banky) (banky) (banky) papapa květinky

ODPOVĚDĚT