miláček můj zraněný...
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 1 komentář
Andrea P. (OLINI) ID 51901, mimibazar.cz/OLINI (20.2.2011, 22:36)
Jejda, copak se stalo :-S :´( ??? Doufám, že už je Amálka v pořádku.... [A]

ODPOVĚDĚT
Lucie Z. (Lucie´s) ID 24805, mimibazar.cz/lucie-s (20.2.2011, 22:53)
Andrejko, Ami je už dávno v pořádku, tenkrát lezla na stůl a z něj spadla. Včera jsme se ale vrátili z Alp a Julinku v plné rychlosti na sjezdovce srazil jeden chlapík, tak má zlomenou klíční kost :-( ale bere to statečně, ale nervy to teda byly... :´( :´(

ODPOVĚDĚT
Andrea P. (OLINI) ID 51901, mimibazar.cz/OLINI (20.2.2011, 23:00)
Šmarjá, kočky, co to vyvádíte :-o :-( :-( To zní strašidelně, já měla klíční kost zlomenou před pár lety a to bolí šíleně :´( :´( :´( Do mne taky vrazil nějaký jouda (6) a udělat to mému dítěti, tak bych se asi neznala (6) Tak hlavně bacha, ať s tím Julča vůbec nehýbá, protože mně to srostlo špatně a mám s tím problém jako Brno, obzvlášť, když furt musím zvedat Nikču :´( Naštěstí těm prckům se všechno hrozně rychle hojí... Držíme palečky, to mně moc mrzí .... :-S Posíláme (L) (L) (L) (L) marůdkům .... (kocka) (kocka) (kocka)

ODPOVĚDĚT
Lucie Z. (Lucie´s) ID 24805, mimibazar.cz/lucie-s (20.2.2011, 23:14)
no, ona tak strašně křičela, když se to stalo, tak jsem ji jen držela a byla u ní... viděla jsem, že do ní vrazil nějaký mladík, ten se ani nezeptal jestli je O.k a odjel. Představa, že do ní vrazí stokilový chlap mě děsí.
Má to zafixované, ale v klidu být nechce stále je v pohybu, taky z toho nemám dobrý pocit a bojím se, že to špatně sroste, budu doufat, že ne!!!

ODPOVĚDĚT
Andrea P. (OLINI) ID 51901, mimibazar.cz/OLINI (20.2.2011, 23:24)
Bože můj, co to bylo za ichtyla ??!!! 8o| 8o| Stát se to mne, tak už má obě moje lyžařské hůlky zaražené v .......... :-@ :-@ Tak hlavně choďte často na kontrolní RTG, jak to srůstá, protože mně to nekontrolovali, měla jsem tam odštěpky, bacha na to...... Ta klíční kost je dost blbá, protože se to úplně zafixovat prostě nedá, každý sebemenší pohyb rukou tu frakturu oživuje ..... Mrzí mne, že se to stalo zrovna takovým zlatíčkům, jako jste Vy :-( :-(

ODPOVĚDĚT