Pařížská šlehačka...
Prosím o radu zkušenějších, jak co nejdokonaleji vyšlehat koupenou pařížskou šlehačku, aby dobře držela, mně se to dnes nějak nepodařilo....
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 6 komentářů
Ester K. (ester.k) ID 224245 (25.1.2011, 0:15)
šlehačky jsou hodně cilivé na změnu teplot. Ideální je když je šlehačka tak dva dny v lednici. Než půjdete šlehat, dejte nádobu, ve které budete šlehat tak na 20 minut do lednice a krásně se vám vyšlehá.
Jinak se ale osobně přikláním k domácí šlehačce. V bílé šlehačce rozehřeji čokoládu kaštany, nechám dva dny v lednici, šlehačka krásně zhoustne a vyšlehávám bez ztužovačů. Perfektně drží a chuťově je výborná.

ODPOVĚDĚT
Hana M. (celestiti) ID 280849 (24.1.2011, 9:42)
Můžu se zeptat od kterého výrobce máte tu pařížskou?

ODPOVĚDĚT
Kateřina V. (vlafika) ID 105952 (24.1.2011, 21:00)
Madeta myslím.... *-) *-)

ODPOVĚDĚT
Iveta B. (Iveta21) ID 96930 (24.1.2011, 7:49)
já ji nikdy nekupovala, dělám domácí a vyšlehá se vždy

ODPOVĚDĚT
Kateřina P. (kacis09) ID 275567, mimibazar.cz/kacis09 (23.1.2011, 22:15)
To je divný,se stužovačem,mě to na dortě drželo uplně super.

ODPOVĚDĚT
Daniela G. (Ikika) ID 261148 (23.1.2011, 20:45)
+ stužovač .... ale domácí je nejlepčííííí ....
(Y)

ODPOVĚDĚT
Markéta D. (mmakina) ID 66112 (23.1.2011, 20:39)
Se ztužovačem vám to určitě půjde. (F)

ODPOVĚDĚT
Olga T. (olasek11) ID 156350, mimibazar.cz/olasek11 (24.1.2011, 9:39)
ještě taky můžete svařit,den dopředu,pak vychladlou vyšlehat a je jak krém a vydrží,tak dělám na dort já (Y)

ODPOVĚDĚT