Naše trápení
atopický ekzém ... nově i na zádech
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 5 komentářů
Radka J. (radka_81) ID 264812 (19.3.2011, 10:46)
Já jsem ta, co od Vás kupovala to hopsadlo. Kájíkovi bude teďko 2.dubna rok.My jsme jeli do Ústí hned a nic jsme neplatili. Ono by člověka ani tak peníze nemrzely, hlavně aby to pomohlo, že?Mimochodem, ten náš lump nechtěl být vůbec v hopsadle. Přitom je jak z divokých vajec,ale hopsadlo ho nenadchlo. Tak ho necháme ho výbavy pro další :-))

ODPOVĚDĚT
Milada B. (damilka) ID 217617, mimibazar.cz/damilka (20.3.2011, 19:18)
Tak to zdravím (L) snad nám to pomůže, pak člověk nepřemýšlí nad tím kolik to vše stojí. Tak to mě mrzí, že hopsadlo neuspělo. U nás teď vede odrážedlo motorka, nechce ani do kočárku a jen by jezdil :-)

ODPOVĚDĚT
Radka J. (radka_81) ID 264812 (18.3.2011, 20:51)
Milad, tak to my máme docela štěstí na doktory. Kájíkovo doktorku máme Fabichovou a s tou jsem spokojena úplně maximálně, fakt se dětem věnuje naplno a s láskou a hlavně nic nenechá být. Ta nás poslala na kožní do Ústí a tam bych řekla, že se nám také dost věnovali, hezky všechno vysvětlili, dali rady a tak. Budu vám držet palečky ať Davídkovi nová léčba zabere a ať mají prťátka klid, je to hrozný, když takovýhle potvory trápí děti. Mějte se hezky a budu zvědavá, jak budete pokračovat. Také pozdravujte Dádu (hello) (K) Radka a Kájík

ODPOVĚDĚT
Milada B. (damilka) ID 217617, mimibazar.cz/damilka (18.3.2011, 22:54)
Jéé, tak vy jste z Teplic. My chodíme do Prosetic k Hodkový a na kožní na Duchcovskou k dr.Abrhámový. Teď jsme byli v sanatoriu Europa v Teplicích u dr. Duchkový, ta je právě z Ústí z nemocnice a prý je dobrá. Tak jsme to zkusili i přesto, že musíme vše platit. Máme nakoupeno a od včerejška jsme začali s mazáním nějakou dehtovou míchanou mastí, pak máme na doléčení kortikoidy a pak speciální zábaly ... no jsem zvědavá, jak to zvládnem. Kolik je Kájíkovi? Davčovi je rok a půl.

ODPOVĚDĚT
Radka J. (radka_81) ID 264812 (18.3.2011, 7:48)
Dobrý den Milado, my máme ten stejný problém, akorát Kájík ho maá na obličejia trošku na zádech. Na kožním mi pro něj napsali takové mlíčko advantan, jsou to kortikoidy, ale když už toho má opravdu hodně, tak ho s tím namažu 1x děnne nejdéle 4 dny a máme pokoj. T o bude ale na předpis. V lékárně jsme koupila mazání od LA ROCHE- POSAY jmenuje se LIPIKAR BAUME AP je toho 200 ml a stojí to okolo 300Kč. Dále nám bylo doporučeno dávat oleje do koupele, tak dávám olej Linola Fett, ten Vám může napsat i doktorka na předpis, ale stejně se doplácí. Naše doktorka mi poradila dávat 3 dny Linolu a 1 den olivový olej. Samozdřejmě by jste měli dodržovat dietu pro atopiky. My pořád zkouší pomalu z nedoporučených jídel co nám opravdu vdí a co v klidu sneseme. Třeba pomerenč úplně v klidu Kájík může a po celeru a čočcebyl hned celý rudý.Doufám, že Vám to pomůže a Davídek bude mít klid.Mějte se hezky Radka a Kájík

ODPOVĚDĚT
Milada B. (damilka) ID 217617, mimibazar.cz/damilka (18.3.2011, 19:45)
Raduš, děkuji za rady. Jako miminko nám to začalo taky jenom na obličeji, ale postupně se ekzém přemísťoval na tělíčko. Naštěstí alespoň na tom obličeji se už nedělá, ale jinak ho má už všude. Z kožního máte také Advantan krém, na malý flíčky jsem ho dávala, zabral, ale zase se objevily. Na ty velký plochy se mi ho mazat ve velkém nechce. Olej Linolu také používáme, na promazávání jsem teď nově vyzkošela Exomega krém. Tento týden jsme byli u nové kožařky, bohužel vše musíme platit, není to na pojišťovnu. Ale konečně s námi někdo ztrácel čas a vysvětlil co to vůbec atopický ekzém je vše okolo a malého viděl bez oblečení. Ne jako na kožním, kde je to frk frk napsat krém a ven. Máme novou léčbu, tak doufám, že to třeba zabere. Děkuji a zdravíme Kájíka (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Jana R. (janaroz) ID 124156, mimibazar.cz/janaroz (2.3.2011, 21:27)
BOBEČEK MALINKEJ :-S :-SNAD NA TO NĚCO POMŮŽE :-@ :-@ :-@ :-@ :-@ (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Kateřina V. (zoelaragi) ID 133419, mimibazar.cz/zoelaragi (18.2.2011, 15:01)
:-( :-( :-( :-( chudinko, to je mi líto :´( :´( moc tě pozdravujeme a posíláme alespoň pofoukáníčko (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Milada B. (damilka) ID 217617, mimibazar.cz/damilka (18.2.2011, 21:23)
Děkujeme (L) (L) (L) Vím, že jsou mnohem horší nemoci, ale přesto hledám něco, co aspoň trochu pomůže (hello)

ODPOVĚDĚT