poděkování
moc děkuji za všechny překrásné komentáře!!!!!!
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 1 komentář
Helena S. (Spendahelda) ID 262751, mimibazar.cz/spendahelda (2.7.2011, 13:05)
Míšo to je tak krásné co jste vytvořila na svoji Překrásnou princeznu |:o) |:o) |:o) (*) (*) (*)! Ty barvy jsou úžasné (clamp) (clamp) (clamp), můžu se zeptat na přízy??? Háčkuju z Camilly, měla jsem teď nějaký háčkovací útlum, ale po shlédnutí Vašich věciček se zas nastartuju-no nádhera (Y) (Y) (Y).
Helča (L) (L) (L) (flower)

ODPOVĚDĚT
Michaela P. (Myšelka) ID 47346, mimibazar.cz/myselka (2.7.2011, 20:55)
Helenko děkuji moc!!! tu černou čepičku jsem háčkovala podle Romany B. (mufice) ID 18658 pouze z černé příze Cammila, je to návod na tu duhovku a komplet na Zuzku je taky z Camilly. Já vlastně už z jiné příze neháčkuji, krom zimy, kdy používám Káju
:-) A určitě začněte, je to příjemný relax.Já mám v plánu tolik věcí, jen času s 2mi dětmi je na tvoření a realizaci málo |-)

ODPOVĚDĚT
Helena S. (Spendahelda) ID 262751, mimibazar.cz/spendahelda (2.7.2011, 21:19)
Míšo díky, já sem taky docela hodně háčkovala, nějaké to dílko, už mám za sebou,ale jak říkáte, s 2 prckama to nejde, jen večer a to padám docela na pusu a chodím spát v poslední době s něma ,-) ,-) ,-).
Relax je to určitě suprový, dám se do díla, a tu vestičku máte z tm. modré Camily, že? Je krásná, nějakou zásobu mám, tak se do toho dám.
Jeden svetřík podle Vendulky už mám za sebou, tak snad zvládnu i toto, pokud jsem to úplně nezapomněla :-D (Y)
Ještě jednou dík, Helča (flower)

ODPOVĚDĚT