Malá "VÍLA"
... opět v přestrojení a jsou využity i růžky s ouškama ... =o)
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 1 komentář
Petra Š. (petricka2) ID 152497, mimibazar.cz/petricka2 (9.7.2011, 10:50)
Malá vílo Amálko, tobě to sluší i s růžkama ,-) (Y)
Přejeme ti k zítřejšímu svátku hodně zdravíčka, štěstíčka a splněných přání!!!!! (clamp) (clamp) (clamp) (F) (F) (F) (F) (F) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
A hlavně také krásné prázdniny (leto) (kytara) (plaz) (plavec) (hello)

ODPOVĚDĚT
Martina C. (Géňa10) ID 150069 (20.7.2011, 20:50)
Dobrý večer Péťo (F) (F) (F). Vy jste tááák strašně hodná a milá ženská ... ,-) |:o) Amálce přáníčko vyřídím [A] - bude *-) od koho. Jo, jo, ono jí sluší opravdu všechno - i ty růžky :-D :-D :-D Amálka je teď u dědečka a musím říct, že si to opravdu užívá. :-D ,-) [A] Pozdravujte od nás Vaše (child6) (X) a i my Vám přejeme strašně moc bezva prázdniny a hlavně krásné dny. (leto) (plavec) (plaz) (L) Martina s (X) (L) (hello)

ODPOVĚDĚT
Petra Š. (petricka2) ID 152497, mimibazar.cz/petricka2 (20.7.2011, 21:16)
Dobrý večer Marti, jsem ráda, že jste se ozvala. Jak užíváte prázdnin? (plaz) Počasí se nám trochu pokazilo :^) (dest), ale doufám, že ne na dlouho!!! (F) Amálka je u dědečka, tak to máte "volno", viďte? ,-) Nestýská se vám? Amálka si to určitě užívá (flower), tomu věřím, protože s dědou se dělají nejlepší blbinky :-D ^o).
Tak ať máte nádherné prázdniny a dovolenou i vy, a ať se vám vydaří!!! (drink) (child2) (plavec) (kytara) (leto). Naviděnou (hello) (flower) (L) a děkuji za přání i za holky (X) a (child6)

ODPOVĚDĚT