Grilujete zeleninu??
Já ještě nezkoušela :-)chystáme se na chajdu a máme to na plán...co máte osvedčené???
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 9 komentářů
Petra O. (HunchiBunchi) ID 228714 (13.7.2011, 14:30)
Lilek či cuketu lilek na kolečka i se slupkou, potřeme olejem a posypeme gril. kořením. Taky výborná je kukuřice, kterou namočím tak půl hodiny předem neoloupanou do sladké vody a pak dáme na gril. Jakmile je hotová, klas oloupu, pomastím máslem a osolím. Mňam.

ODPOVĚDĚT
Lenka P. (leenkii) ID 57484 (13.7.2011, 12:56)
U nás vede lilek při grilování potíraný olivovým olejem s česnekem a taky neoloupané česnekové stroužky.... (Y) Žampiony jen tak polité olejem, jak dole píše Blanka, nebo do nich strčíme kousek nivy (jidlo)

ODPOVĚDĚT
Iveta B. (Iveta21) ID 96930 (13.7.2011, 11:52)
grilujeme zeleninu jako níže, pak taky mrkev, kterou předvařím spolu s brambory do poloměkka a pak na gril, na talíři pokapat oliváčem nebo máslem.
Grilujeme i banán ve slupce a na talíři otevřít a pokapat javorovým sirupem.

ODPOVĚDĚT
marie M. (mmatuli) ID 35448, mimibazar.cz/mmatuli (13.7.2011, 9:39)
Grilujeme skoro vše, včetně ovoce... Osvědčeným receptem se stal ananas v medu ugrilovaný jako příloha ke grilovanému masu..

ODPOVĚDĚT
Iveta B. (Iveta21) ID 96930 (13.7.2011, 11:51)
prosím, jak ananas grilujete, naložíte do medu a dáte na rošt nebo na alobal ? děkuju

ODPOVĚDĚT
marie M. (mmatuli) ID 35448, mimibazar.cz/mmatuli (13.7.2011, 12:32)
jak kdy, většinou přímo na rošt, dáváme tak i maso.. pokud mám zrovna rozdělaný takový ten alobalový tácek a mám na něm něco jemnějšího, tak to přihodím na to. Jinak normálně naložit do medu s citrónovou šťávou, případně trošku skořice. Ale nemusí být.

ODPOVĚDĚT
Tereza P. (t.pernickova) ID 17876 (13.7.2011, 9:35)
cuketu(my krájíme podélně na plátky) kukuřice, paprika, lilek, cibule, kukuřice u nás vede grilovací koření od Vitany "grilovaná zelenina" (Y) (Y) (Y) (L)

ODPOVĚDĚT
Jiří a Blanka B. (Bubalka) ID 38457, mimibazar.cz/bubalka (13.7.2011, 9:30)
cuketa, papriky, kukuřice, cibule a hlavně nejvíc žampiony-jen nasolit a polít olejem a na gril....

ODPOVĚDĚT
Marcela S. (macousek) ID 74427 (13.7.2011, 9:19)
kukuřici,lilek,cuketa je výborná a paprika famozní (Y) (Y) (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Vlasta V. (Vlasta V.) ID 49906 (13.7.2011, 9:17)
grilujeme opravdu všechno co se dá ,-),pro rychlejší variantu,to děláme,jako špízy,aspon to nepopadá do ohně ,-)

ODPOVĚDĚT
Petra H. (strawberry24) ID 184083 (13.7.2011, 9:00)
cuketu (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)jen nakrájet na 1cm kolečka potřít olejem smýchaným s gyrosem koření a stroučkem česneku ugrilovat a pak až osolit a je to super můj zeleninu nejí a tohle mu fakt chutnalo. (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT