poslední prázdninový výlet
vůbec se nedivím, že se tady natáčelo tolika pohádek...
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 1 komentář
Lucie F. (VERONIKA) ID 50351, mimibazar.cz/luisinka (27.8.2011, 21:52)
My tam byli na lodičkách před měsícem, náááádhera :-) Jen jsme navštívily též místní zámeckou restauraci. Hrůůůůůza všech hrůz! NIKDY, ALE VÁŽNĚ NIKDY VÍCE 8o|

ODPOVĚDĚT
Lucie L. (LuckaL.) ID 267894 (28.8.2011, 12:57)
Vypadala ale dobře,my přemýšleli, jestli se najíst tam a nebo vydržet až do Jindřivhova Hradce, kam jsme ještě jeli, tak jsme tedy udělali dobře ^o), tam jsme si na obědě pochutnali (zajic) (hello)

ODPOVĚDĚT
Lucie F. (VERONIKA) ID 50351, mimibazar.cz/luisinka (28.8.2011, 18:28)
No udělali jste moc dobře. My si zkazily výlet :-) Luxusní prostředí a domácí jahodové knedlíky, dal by se s nimi hrát ping pong - jahoda připomínala šedivou měkkou houbu. Vepřová panenka v bylinkové krustě - na tom se nedá nic zkazit. Byla asi velmi stará, okoralá, suchá, bylinky zůstaly někde na zahradě.
A já tlamča asertivní, jsem vzkázala velmi slušně kuchaři, že vzhledem k astronomickým cenám takto tedy ne. Číšník mne skutečně dojal. Pan kuchař není přítomen, ale paní co ho zaskakuje mi vzkázala, že prý si skutečně hosté často stěžují..... :-o Musím se přiznat, že to jsem nerozdýchala a bylo nás víc a s dětmi, zbaběle jsem prchla, abych nevyvolala scénku (zip) A na závěr se číšník velmi urputně snažil manžela ošidit o 100 korun. A to si nedělám legraci (N) (N) (N)

ODPOVĚDĚT