ČEPIČKY PODLE ŠIKOVNÉ MIRKY S. ID 26493
Uf, už jsem myslela, že to nedám :-).
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 1 komentář
Aďka J. (koopretinka) ID 14401, mimibazar.cz/koopretinka (24.9.2011, 19:19)
|:o) |:o) jak jste delala nápis díky

ODPOVĚDĚT
Hana H. (holatko) ID 82344, mimibazar.cz/holatko (24.9.2011, 22:29)
(F) (F) (F)Aďko, v galanterii jsem koupila celý pás flitrů. Prodávají to ve větších galanterkách - na metry ( nebo cm ) jako se prodávají třeba krajky či ztužky. No a potom jsem jen tvarovala podle potřeby a přišívala a když bylo písmenko hotové, tak jsem to ustřihla ( ale ne hned za koncem písmena, ale dál, abych mohla tu nit, na které jsou navlečené schovat do rubu - jen jsem sundala ty přebytečné flitříky ). (F) (F) (F)

ODPOVĚDĚT
Aďka J. (koopretinka) ID 14401, mimibazar.cz/koopretinka (25.9.2011, 8:32)
hani ještě prosím podle čeho jsste delala ten baretek?? poradte, jakjste ujímala, mám ho taky, delala jsem do obvodu 70cma pak ujímala, ale to ujímání me teda dalo zabrat. dekuju za rady díky moc

ODPOVĚDĚT
Hana H. (holatko) ID 82344, mimibazar.cz/holatko (25.9.2011, 8:53)
Adi, já jsem během háčkování neubírala, ani ten obvod jsem moc neměřila. Dělala jsem ho na hlavičku cca 53cm +- , takže jsem dělala placku tak , že když jsem dosáhla tohoto obvodu, pokračovala jsem ještě asi jednu, nebo dvě řady s přidáváním a potom jsem háčkovala dál bez přidávání na požadovanou hloubku a když jsem to měla hotové, tak jsem si poměřila obvod, spočítala jsem si, kolik DS musím na požadovaný obvod ponechat a kolik jich mám navíc a podle toho jsem tento počet DS, které byly navíc, v poslední řadě před rantlíčkem sháčkovala. Potom jsem udělala rantlíček a ještě jsem do rantlíčku dala silikonovou gumičku, aby to opravdu hezky sedlo. Musím ještě dodat, že jsem ten obvod rantlíčku udělala trošku větší, než 53cm, aby to majitelce ještě chvilku bylo. Když se tam dá ta gumička, není to problém (F) (F) (F) (F) (F)

ODPOVĚDĚT