Dotaz ORL PARDUBICE!
Moc moc, prosím, byl jste někdo s dítkem na odstranění nosních mandlí v Pardubicích? Dcerka zítra s tatínkem nastupuje na mandle a já jsem šíleně vystresovaná, potřebovala bych nějaké info! Předem moc děkuji!!!
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 6 komentářů
Jana Š. (silovajana) ID 36739, mimibazar.cz/silovajana (29.10.2011, 10:03)
Danus, Terezka byla loni a opravdu nam to pomohlo, ale ten siileny strach, popisovat nebudu.......byla jsem taky totalne vystresovana, ale nemusis mit strach, vsechno bude dobre (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
lenka h. (hylen) ID 185177, mimibazar.cz/hylen (28.10.2011, 16:23)
Danuško,moc na vás budu myslet a držet vám pěsti.Plně vás chápu,že se bojíte,my máme za sebou s Klárinkou týdenní pobyt v nemocnici,měla zánět ledvin a užila si své.Skoro u všeho jsem byla s ní,ale odběry chtěli dělat bez maminky a to ona těžce nesla,já ještě hůř....ale bude všechno dobré,uvidíte! |:o) |:o) |:o) |:o)

ODPOVĚDĚT
Alena J. (Aaalenkaaa) ID 3645 (25.10.2011, 13:28)
budou ležet na dětským? Pracovala jsem tam před MD jako sestra na odd., kde leží na dětským děti k operacím (2.patro) :-$ Co byste chtěla vědět? Nebojte, je to rychlovka, děti to zvládají všechny líp než rodiče (Y)

ODPOVĚDĚT
Alena J. (Aaalenkaaa) ID 3645 (25.10.2011, 13:29)
k operaci jdete s ní, počkáte před sálem, po výhonu zavolají z dětského sestru, která si ji zase odveze hned po operaci na oddělení, vy jdete s nima, na žádný dospávák se tu nechodí.

ODPOVĚDĚT
Dana V. (dája a kája) ID 67117, mimibazar.cz/dajaakaja (25.10.2011, 13:50)
Alenko, dobrý den,
moc moc děkuji za info, to jsem moc ráda!!!
Dnes mi došlo, že na odd. pracuje spolužačka ze zdrávky Denisa P., tak jsem se s ní nyní zkusila spojit přes FB ,-) ,-) ,-)
Měli jsme dnes na 9. být na ORL k příjmu, tak jsme tam absolvovali audio a pak jsme šli k dr. a jelo se domů.
Karolínka má již týden opar +o( Naše paní dr. říkala, že když už se to hojí, tak to nevadí.
Dokonce i ve zprávě máme, že neoperují, pokud má dítě opar 5 a méně dní! My ho máme už týden, ale paní dr. stále dokola mluvila o 4 dnech, volala na anesteziologické odd., tam také říkala 4 dny opar, i sestřička jí opravovala týden! a dr. z anest. operaci nedovolil, tak jsem byla pěkně naštvaná, protože další termín byl až za 2 měsíce, to by byl u nás nadlidský výkon udržet dcerku zdravou a hlavně by musela nanovo absolvovat odběry, předoper. vyš. a tak jsem řekla, že na mandle nepůjdeme, že se neustále kvůl

ODPOVĚDĚT
Dana V. (dája a kája) ID 67117, mimibazar.cz/dajaakaja (25.10.2011, 13:50)
že se neustále kvůli nemocem přeobjednáváme a že už to vzdávám ,-)
Sestřička byla moc hodná a domluvila nám termín za týden, tak teď jen dodufám, že opar zmizí!
Jinak jsme od počátku byli domluvení, že dcerka nastupuje s manželem a dnes ám řekli, že by dnes manžela stejně nepřijmuli, jelikož mají napsanou matku.
Za týden nastupuju s dcerkou já a doufám, že už to klapne! (F)

ODPOVĚDĚT
Alena J. (Aaalenkaaa) ID 3645 (25.10.2011, 14:01)
tak hlavně ať už to tentokrát vyjde! To je nejhorší, když se to musí zase odkládat.... a když tam budete s ní vy, tak to bude lepší i praktičtější z provozních důvodů ,-) Denisu samozřejmě znám :-$ Hodně štěstí, A.

ODPOVĚDĚT
Dana V. (dája a kája) ID 67117, mimibazar.cz/dajaakaja (25.10.2011, 14:05)
Alenko, (F)
moc moc děkuji (F) (F) (F)
Já doufám, že tentokrát už to vážně napotřetí vyjde ,-) ,-)
Jestli ne, tak to vzdávám a už na to nepůjdeme (F) (F) (F)
My to máme doma rozdělený, co se nemocnice týče ,-)
Se starší dcerkou vždy leží manžel a s mladší já ,-)
Nyní už nějaký ten měsíc nekojím, tak nástup s dcerkou čeká mě ,-) ,-) ,-)

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
jana f. (jajanicka) ID 346474 (25.10.2011, 8:26)
Dobrý den,byla jsem s dcerou před 3 lety.v den operace dostane prášek na zklidnění,pak vy nebo muž ji doprovodíte až k sálům a hned po zákroku volají pro sestřičku můžete jít s ní ,některé děti po narkoze trošku vyvádějí.pak na pokoj jěště nemůžou pít většinou usnou,jídlo až k večeru a domů za 2 dny ráno tak to bylo u nás .jestli je to pořád stejné tak jediná nevýhoda ,že musí nastoupit den předem budeme držet palce Jana

ODPOVĚDĚT
Dana V. (dája a kája) ID 67117, mimibazar.cz/dajaakaja (25.10.2011, 13:55)
Dobrý den, Jani, (F)
moc moc děkuji za info :-)
Jsem ráda, že budu moct být s dcerkou před i hned po výkonu.
Dnes nás bohužel poslali domů, protože dcerka má opar 8o| Když už jsme konečně jednou vyléčili průdušky bez ATB, tak pro změnu vadil týdenní opar! což mě docela naštvalo, protože ve zprávě je, že nesmí být opar 5 a méně dní +o(
Doktorka byla dost arogantní, volala i na anestez. odd., zda lze narkozá při 4 denním! oparu, i sestřička jí napomínala, že ho máme týden a ssamozřejmě závěr byl, že výkon neprovedou, tak jsme si vydupali termín za týden, abychom nečekali další dva měsíce a dcerka nemusela znovu na všechny odběry (F)

ODPOVĚDĚT
Lucie P. (peckalucie) ID 181745 (25.10.2011, 6:38)
Já jsem byla se synem před 6 lety v Pardubicích. Čekala jsem na něj před operačním sálem a pak jsem s ním byla celou dobu. Měli jsme i společný pokoj. Vše bylo OK. Neměl nikde ani kapku krve. (Y)

ODPOVĚDĚT
Dana V. (dája a kája) ID 67117, mimibazar.cz/dajaakaja (25.10.2011, 14:00)
Luci, (F)
moc moc děkuji za info (F) (F) (F)
Tak kéž by nám to také tak vyšlo (F)
Uvidíme za týden, dnes nás dr. odmítla kvůli dcerčině oparu, ale dle mě to bylo neoprávněné :-(
Dcerka ho má už týden a ona si vedla tu svou řeč, že prý 4 dny, s tímto volala i na anesteziolog. odd. a tam řekli, že narkozu nedají, ohledně doby trvání oparu jí v ordinaci opravovala i sestřička!
Takže do zprávy napsala 4 denní opar, s tím, že operovat se nesmí pokud je opar 5 a méně dní, tudíž my si ani na ní nemůžeme stežovat, protože to tak vlastně je!!!
To, že má dcerka opar týden a ne 4 dny už nikomu nevysvětlíme +o(
Naštěstí jsme s pomocí sestřičky vydupali termín za týden, jinak bychom čekali 2 měsíce, ale řekla jsem, že jestli nám dají termín takhle dlouho, tak už ho ani dávat nemusí, že na to nepůjdeme ,-)

ODPOVĚDĚT
petra p. (megina) ID 1782 (24.10.2011, 21:24)
A co byste chtěla přesně vědět?já řeknu narovinu ,že jsem se taky bála,s dcerkou jsem byla v Jičíně,i se synem-...a vše super,byli tam hrozně hodní a rozhodla jsem se pro Jičín,že je to ambulantní a mohou tam být rodiče,u nas v Trutnově je to na 3 dny bez rodičů......zákrok se dělá hned ráno,trvá max 45 min,pak přivezou dcerku na pokoj a bud bude spát nebo se probudí hned.....po probuzení to bolí,je to nateklé......a špatne se vysvetluje že nemůže pít asi hodinu,proto je nejlepší,když co nejdýl spinká,moje dcerka sice spala,ale chlapeček co byl na pokoji tak brečel,že ji stejně vzbudil......2 hodiny po probuzení jsou nejhorší,pak uz muze pít a jíst,mojí dceři pak doktorka povolila nanuka,tak byla důležitá.......a večer jsme jeli domů........

ODPOVĚDĚT
Dana V. (dája a kája) ID 67117, mimibazar.cz/dajaakaja (24.10.2011, 21:33)
Peťo, (F)
moc děkuji za info, to se mi hodí a i trošku uklidňuje, i když ty dvě hodiny budou pro tu mojí holčičku kruté :-(
Chtěla jsem vědět, jak to "chodí" v Pardubicích...vím, že u nás v Chrudimi je po operaci takový "dospávací" pokoj hned u sálů a tam je pak dítko do probuzení a myslím, že ještě i pak nějakou chvilku, pustí tam jednoho z rodičů, což bych byla moc ráda, abych mohla být s dcerkou ihned po zákroku. Mám strach, jestli to takto jde i v Pardubicích, nechci na dcerku čekat třeba dvě hodiny, to bych zešílela strachy a chci, aby mě měla u sebe, hned jak se probudí (F)
Tak šíleně se bojím :´(
V nemocnici bude s dcerkou manžel, takže tam sama nebude a jsem i ráda, že tu první noc po zákroku bude pod lékařským dohledem, takže to je v poho (F)

ODPOVĚDĚT