játra - oběd
děláte někdo ? Když bych osmažila cibulku, na to játra, potom uvařené fazole (podusila ve vodě)+ kečup, a dochutit solí?Podávala bych s rýží
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 7 komentářů
Petra k. (petulisek) ID 125836 (4.11.2011, 12:22)
Já dělávám jen pro sebe, protože to nikdo, kromě mě a psa nejí: orestuju cibulku, na to nadrobno nakrájená játra, nechám chvíli podusit, až se vydusí šťáva, tak lehce zapráším moukou (já používám BZL Jizerku), tak, aby se jen trochu játra obalila, po chvilce podleju vodou a povařím. Není to moc zahuštěné, jen tak lehce, dávám hodně cibule. Pak posolím, opepřím a hotovo. Je to za chvilinku hotové. (F)

ODPOVĚDĚT
Pavlína S. (PaŠťa) ID 159792 (4.11.2011, 22:59)
Děkuji za rýchlý receptík

ODPOVĚDĚT
Petra N. (droza) ID 76064, mimibazar.cz/droza (4.11.2011, 12:13)
Já osmahnu játra na cibulce,sojová omáčka,worcester,třeba i vegeta,nakonec sůl a na to dám malou sklenici leča,rychlé,dobré (Y) (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Pavlína S. (PaŠťa) ID 159792 (4.11.2011, 22:58)
S tím lečem by to mohlo být také dobré,děkuji příště vyzkouším

ODPOVĚDĚT
Věra F. (pupečník) ID 54068, mimibazar.cz/pupecnik (4.11.2011, 10:10)
děláme jen obyč. játra na cibulce-osmahneme cibulku, na to játra-to až na závěr, podusíme, případně dolít trochu vody, jak budou uvařené, tak dosolíme, případně zahustíme trochou jíšky (F)

ODPOVĚDĚT
Pavlína S. (PaŠťa) ID 159792 (4.11.2011, 10:34)
Děkuji taky za receptík.

ODPOVĚDĚT
Katka H. (mmarch2712) ID 361337 (4.11.2011, 10:10)
dělám játru nebo srdíčka takto:
osmažím cibulku, přidám játru, po chvilce kostičky angl. slaniny - ta anglická tomu dá úžasnou chuť, nebo místo anglické dávám nakrájené olivi nebo červenou zavařenou papričku samotnou nebo k té anglické, doliju trošku vody, trochu sojové nebo worcestr. omáčky a je to bomba

ODPOVĚDĚT
Pavlína S. (PaŠťa) ID 159792 (4.11.2011, 10:32)
Děkuji, dneska nemám slaninu,ale také někdy vyzkouším

ODPOVĚDĚT
Anna V. (vset.anna) ID 333727 (4.11.2011, 10:08)
Pavli, já zrovna včera dělala játra s rýží tímto způsobem: opražila jsem cibulku s česnekem, orestovala na tom játra, přidala nadrobno nakrájené oloupané malé jablko (není tam ani cítit a krásně to zjemní a získá příjemně nasládlou chuť), posypala pepřem, mletým novým kořením, přidala bobkový list, zalila trochou vody a dala dusit. Nakonec jsem to zahustila solamylem s vodou dosolila a dala špetku vegety . Můžu říct že to bylo vynikající (Y)

ODPOVĚDĚT
Pavlína S. (PaŠťa) ID 159792 (4.11.2011, 10:31)
Děkuji, to vypadá taky chutně, vegetu a solamyl ale nemám, ale taky někdy vyzkouším

ODPOVĚDĚT
Lucie C. (Luc.ija) ID 151340 (4.11.2011, 10:08)
Já dělávám cibulku,na to játra,pak zeleninu(většinou mraženou)+trošku kečupu i hořčice,dochutit solí,troškou pepře,jíme s rýží,vyjímečně k tomu hranolky a dobrý :-$

ODPOVĚDĚT
Pavlína S. (PaŠťa) ID 159792 (4.11.2011, 10:30)
To vypadá chutně a rychle , asi udělám :-))Děkuji

ODPOVĚDĚT
Pavlína S. (PaŠťa) ID 159792 (4.11.2011, 10:00)
Chtěla bych nějakou směs na tu rýži, ale nevím jak se to dělá, může tato kombinace být?Děkuji

ODPOVĚDĚT