děláte někdo ? Když bych osmažila cibulku, na to játra, potom uvařené fazole (podusila ve vodě)+ kečup, a dochutit solí?Podávala bych s rýží
| Petra k. (petulisek) ID 125836 (4.11.2011, 12:22) | Já dělávám jen pro sebe, protože to nikdo, kromě mě a psa nejí: orestuju cibulku, na to nadrobno nakrájená játra, nechám chvíli podusit, až se vydusí šťáva, tak lehce zapráším moukou (já používám BZL Jizerku), tak, aby se jen trochu játra obalila, po chvilce podleju vodou a povařím. Není to moc zahuštěné, jen tak lehce, dávám hodně cibule. Pak posolím, opepřím a hotovo. Je to za chvilinku hotové.
ODPOVĚDĚT |
| | Pavlína S. (PaŠťa) ID 159792 (4.11.2011, 22:59) |
Děkuji za rýchlý receptík
ODPOVĚDĚT |
|
Petra N. (droza) ID 76064, mimibazar.cz/droza (4.11.2011, 12:13) | Já osmahnu játra na cibulce,sojová omáčka,worcester,třeba i vegeta,nakonec sůl a na to dám malou sklenici leča,rychlé,dobré
ODPOVĚDĚT |
| | Pavlína S. (PaŠťa) ID 159792 (4.11.2011, 22:58) |
S tím lečem by to mohlo být také dobré,děkuji příště vyzkouším
ODPOVĚDĚT |
|
| Věra F. (pupečník) ID 54068, mimibazar.cz/pupecnik (4.11.2011, 10:10) | děláme jen obyč. játra na cibulce-osmahneme cibulku, na to játra-to až na závěr, podusíme, případně dolít trochu vody, jak budou uvařené, tak dosolíme, případně zahustíme trochou jíšky
ODPOVĚDĚT |
| | Pavlína S. (PaŠťa) ID 159792 (4.11.2011, 10:34) |
Děkuji taky za receptík.
ODPOVĚDĚT |
|
| Katka H. (mmarch2712) ID 361337 (4.11.2011, 10:10) | dělám játru nebo srdíčka takto: osmažím cibulku, přidám játru, po chvilce kostičky angl. slaniny - ta anglická tomu dá úžasnou chuť, nebo místo anglické dávám nakrájené olivi nebo červenou zavařenou papričku samotnou nebo k té anglické, doliju trošku vody, trochu sojové nebo worcestr. omáčky a je to bomba
ODPOVĚDĚT |
| | Pavlína S. (PaŠťa) ID 159792 (4.11.2011, 10:32) |
Děkuji, dneska nemám slaninu,ale také někdy vyzkouším
ODPOVĚDĚT |
|
| Anna V. (vset.anna) ID 333727 (4.11.2011, 10:08) | Pavli, já zrovna včera dělala játra s rýží tímto způsobem: opražila jsem cibulku s česnekem, orestovala na tom játra, přidala nadrobno nakrájené oloupané malé jablko (není tam ani cítit a krásně to zjemní a získá příjemně nasládlou chuť), posypala pepřem, mletým novým kořením, přidala bobkový list, zalila trochou vody a dala dusit. Nakonec jsem to zahustila solamylem s vodou dosolila a dala špetku vegety . Můžu říct že to bylo vynikající
ODPOVĚDĚT |
| | Pavlína S. (PaŠťa) ID 159792 (4.11.2011, 10:31) |
Děkuji, to vypadá taky chutně, vegetu a solamyl ale nemám, ale taky někdy vyzkouším
ODPOVĚDĚT |
|
| Lucie C. (Luc.ija) ID 151340 (4.11.2011, 10:08) | Já dělávám cibulku,na to játra,pak zeleninu(většinou mraženou)+trošku kečupu i hořčice,dochutit solí,troškou pepře,jíme s rýží,vyjímečně k tomu hranolky a dobrý
ODPOVĚDĚT |
| | Pavlína S. (PaŠťa) ID 159792 (4.11.2011, 10:30) |
To vypadá chutně a rychle , asi udělám )Děkuji
ODPOVĚDĚT |
|
| Pavlína S. (PaŠťa) ID 159792 (4.11.2011, 10:00) | Chtěla bych nějakou směs na tu rýži, ale nevím jak se to dělá, může tato kombinace být?Děkuji
ODPOVĚDĚT |
|