tropical island
Pro nás velké zklamání :-( i když dětem se líbilo. Nicméně v polovině listopadu zima uvnitř i ve vodě, jen v plavkách se chodit nedalo. Manžel přejmenoval na Ice Island. Jo a probíhalo docela dost stavebních úprav, takže džungle třeba zavřená .....
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 1 komentář
Lenka P. (Myšule) ID 11713 (20.11.2011, 11:53)
Teda to zamrzí :-S Čekala bych, že i v tuhle dobu si tam člověk bude připadat jako v tropech :^)...No nic, děkuji za zkušenost (F) (flower)

ODPOVĚDĚT
Gabriela P. (přeslice) ID 14455, mimibazar.cz/preslice (20.11.2011, 12:28)
jo, oba jsme jeli s manželem natěšení, jak se tam ohřejeme, zatím jsme prudce záviděli těm, co měli huňaté župany ,-) my měli šortky a tričko a v tomhle bylo příjemně, ale ve vodě skutečně za chvilku chladno a když člověk vylezl v mokrých plavkách, tak skutečně drkotal zubama. No a pak to staveniště 8-| to nás také mrzelo, lešení, pak různě i zástěny, chodili tam chlapi v montérkách a tahali kolečka (N)

ODPOVĚDĚT
Olga F. (Majkys75) ID 111949, mimibazar.cz/majkys75 (20.11.2011, 15:19)
:-o :-o :-otak to tedy opravdu zírám, my tam jezdíme hodně často, ybli sjme už mockrát a právě jezdíme hlavně v zimě, byli sjme některý rok i v listopadu přímo na ten svátek a právě se nám líbí, že je tam teplo a voda teplounká, malý tam od mimina vydržel v pohodě hodinu i více v kuse ve vodě (Y) (Y) (Y)V moři je voda sice chladnější než v laguně, ale i v tom moři má min. 28 a v bali laguně 32, my spíše zažili 33-34 stupňů a to pokaždé (Y) (Y) (Y) (Y)myslím, že to ej spíš takový osobní pocit, prootže vzduch je tam chladnější než voda, tudíž když vylezete, tak se to chvilku zdá, že je zima ,-) ,-) ,-) ,-)lae pokud by tam topili na více jak je voda, tak by jezdili jen s rychlejma a odváželi omdlelé ,-) jinak otevřeno mají stále, takže někdy to udělat musí a věřte, že za ty roky se to tam hooodně změnilo, k lepšímu, stále je něco nové , lepší |:o) a když není azvírací doba, tak holt jinak to nejde (F)

ODPOVĚDĚT