SAMOLEPÍCÍ VINYLOVÁ PODLAHA
Máte s ní někdo zkušenosti? Chtěla bych do kuchyně. Děkuji
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Zuzana K. (lucasilek) ID 320877, mimibazar.cz/lucasilek (19.12.2011, 13:20)
Máme několik let lino - Forbo Novilon - v chodbě a kuchyni. Před měsícem jsme dávali novou vinylovou podlahu do obýváku. Ale ne lepenou, ale skládané pásy jako plovoučka. Na kalkulaci to vyšlo skoro stejně, protože pod tu lepenou musíte mít super rovnou podlahu, takže bysme zbytečně platili stěrku, broušení (a ten bordel, když to máme spojené z kuchyní!!!), penetraci, lepení. A samozřejmě materiál plus práce. Vybrali jsme tedy to na pokládku, pod něj jsme natáhli takový igelit, co nám dali v prodejně a za 1 den jsme si to s manželem položili sami. Cena byla 900 metr s daní, kopíruju co jsem našla na netu, ale tam je to teda pěkně drahé http://www.podlahykubik.cz/zbozi/designline-connect-laguna-alba-oak-cream Nechte si to schválně spočítat, kolik vás vyjde lacinější metr lepené plus všechno, co jsem napsala.

ODPOVĚDĚT
Jitka Š. (Ally McBeal) ID 262404 (19.12.2011, 12:59)
Miso ja osobni zkusenost nemam-zatim..chystame se ji dat no noveho obyvaku....pokud nebudete mit podlahove topeni jako my,mozna by stalo za zvazeni zvolit vinyl,ktery je podlepeny..neni tolik studeny a je i mekky...my jsmem vybrali,po konzultaci s odobrnikem,Gerflor..ma uzasne vzory a vyborne vlastnosti... (L) dobre vyberte....

ODPOVĚDĚT
Michala M. (misabenny) ID 4684 (20.12.2011, 8:55)
Jitko, děkuji, Gerflor má fakt nádherné vzory. Chci právě lepenou, dá se lepit přímo na plovoucí. Kdyby musela kuchyn celá pryč, tak by mě asi kleplo 8-|, právě jsme dodělali novou linku |:o) |:o) |:o), jen ta podlaha se mi nelíbí ,-)

ODPOVĚDĚT
Eva N. (Eviskaa) ID 92080, mimibazar.cz/eviskaa (19.12.2011, 10:47)
My máme vinylovou podlahu v ložnici, ne tedy samolepící.. Ale já osobně už bych ji nedala.. Určitě je to do kuchyně velká výhoda, že je poměrně odolná a jen tak se nepoškrábe.. Pro mě je ale docela dost studená a hodně tvrdá.. Já už jedině nějakou formu lina.. (Y)

ODPOVĚDĚT