VYRÁBĚLA JSEM STRUKTUROVANÉ ÚKOLY PRO ÁĎU
nácvik na globální čtení
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Gabriela A. (Gejba 1) ID 112366 (6.2.2012, 9:49)
(Y) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (flower) (flower) (flower)

ODPOVĚDĚT
LENKA K. (LEILI) ID 190869, mimibazar.cz/leili (5.2.2012, 12:21)
(kytara) (kytara) (kytara) (kytara) (kytara)ty má zlatá Evičko... tolik t+ v tomto a nejen v tomto obdivuju.. Áďa má veliký štětí, že má takovou maminku, to jsou hodiny, dny, týdny a roky práce a musíš být na sebe právem hrdá!!
jo Evi, snad to nevadí, v poradně jsem napsala jedné mamince o tobě, možná tě bude kontaktovat ohledně jejího syna... (F) (F) (F)neznám lepší osobu kdo by jí poradil než tebe (L)

ODPOVĚDĚT
Eva N. (evánek1) ID 86572 (5.2.2012, 13:35)
Kočenko, ty zase přeháníš +o(....ale jo občas se i po ramenou poplácám :-D, bo to nikdo jiný doma neudělá.
Poradnu jsem četla a paní jsem nakonec zkontaktovala sama. Vůbec se nezlobím, jak bych mohla ......zrovna na tebe blázíknu jeden (kocka).
Prosím tě pracuješ nebo si v týdnu doma? Jedu s Áďou na kontrolu na neurologii, tak jsem si říkala, že když bude příhodná konstelace hvězd, tak bych se stavila. Jsme objednaní na 10hod, tak počítám, že do oběda budem hotoví. Jak jsi na tom?
Jo a představ si minulý týden jsem se vracela z Litomyšle, byla jsem tam s Adamem na očním a měla jsem takovou chuť na kafíčko, tak když jsme projížděli ČT, tak jsem vytáhla telefon a .......nic.....prostě jsem si tě já pako asi neuložila do telefonu. tak jsem si tu chuť musela nechat zajít ,-). Škoda viď???...bylo to tak kolem pátý....zrovinka výborný čas na návštěvu. Tak zkouším štěstí na podruhý (H).

ODPOVĚDĚT
LENKA K. (LEILI) ID 190869, mimibazar.cz/leili (6.2.2012, 13:42)
(comp) ,-)a nepřehánííííííííííííííííím 8o| (F)
,-)ach jooo čoveče, my se snad nesejdem??? (D)ale jo, ted už to výjde, písnem si mail a dám ti číslo na mobil,jo?? Já asi taky na tebe nemám.. Jojo jsem v práci denně, doma bývám po 15hod.. A budu moc ráda za návštěvu, to si piš.. V ten čtvrtek to bejvalo šlo (K) (C)
Evi, díky že se nezlobíš, to jsi hodná, že jsi paní napsala, já to věděla-ti fandim ^o)to víš přece.
,-) ,-)a doufám, že už skováváš krasličky ,-) ,-) a že nezapomeneš na mě :-pkdyž já to vše rozdala, každý po nich zatoužil a já nemám žádnýýýý (L)

ODPOVĚDĚT