hlásím bezva upravené běžecké trasy-okolo Zásady
mezi Zásadou a Držkovem ,kolem školy -všude kolem nádherné trasy,.i na Filoun to pan z Filouna upravil=patří mu velký dík,úžasně podporuje běžecké sporty,.lidi využijte je to požitek na těchto krásných místech si protáhnout tělo a povzbudit duši,..
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Miluška F. (Beruška19) ID 366050 (24.2.2012, 11:12)
Překrásný pohled (lyzar) (snehulak) (hello)

ODPOVĚDĚT
Soňa Š. (Slonka) ID 66776, mimibazar.cz/slonka (23.2.2012, 19:13)
Zdravím Lenko, (hello)
všechno vyřídím, (F) trasa vypadá úžasně, i když letos bylo na úpravu tras prý pramálo času, ale další roky už to bude mnohem lepší.. (Y) (lyzar) obdivuju vaše sportovní nadšení a koukala jsem, že i Lenka s Tomkem si to užili.. |:o)

ODPOVĚDĚT
Lenka N. (Myšpunda) ID 77569, mimibazar.cz/myspunda (23.2.2012, 19:55)
Zásada zdraví Filoun,. ,-), v pondělí jsem si užili na těch super trasách (lyzar) (lyzar) (lyzar),já jsem tvému tchánovi blahořečila,.za ten výkon,. [A],jezdíme i nad Loužnici tam je též pan =dobrá duše,který velmi krásně upravuje trasy ,...na Držkovště -jak to tady zásadští pojmenovali jsem vyjeli letos asi po čtvrté,.ale táák hodně daleko až tento týden,.,.holky jsem tam učila bruslení,.byly trochu vzteklinky,.,ale už se účastnila i Nikča školní soutěže na běžkách a to letos začínala ,.takže myslím príma,.zrovna jsem jim říkala že bychom dojeli až na Filoun na pohár ,do penzionku,.až bude lepší počasí,.nyní se to mooc zkazilo (dest),to je škoda,. :-(mějte se tam krásně na kopci (pusa) (kytara) (D) (jidlo) (hotdog) (sampus) (flower) (flower) (flower) (flower) (flower) (X) (child9) (X) (X) (Z) (Z)

ODPOVĚDĚT
Soňa Š. (Slonka) ID 66776, mimibazar.cz/slonka (23.2.2012, 20:05)
ano, mooc se to zkazilo, ale dětem to zdá se nevadí, nebo aspoň naší Sáří, lyžuje každý den a to začala letos taky poprvé na sjezdovkách a už se taky zúčastnila závodu.. ,-) Vy jste tedy aktivní, holky budou mít spoustu koníčků ve sportu, to je úžasný.. |:o) jinak teď pohárky neděláme, to by holky byly zklamané, ale nějakou mňamku by jistě dostaly.. (pl) Teď myslím ty trasy má na starosti Mirín Bulvů, ale právě nestíhal, bylo to všechno hektické, moc, další roky slibují chlapi velkou nápravu.. (L) Mějte se krásně a moc se těším na jaro a naší a vaší zahradu.. (F)

ODPOVĚDĚT
Lenka N. (Myšpunda) ID 77569, mimibazar.cz/myspunda (23.2.2012, 20:14)
jak máte plno v penzionku?? lidi se mě ptají často na ubytování,.ani nevím kolik máte místeček ,.ubytovacích,.asi nyní je plno,.když je sněhu dost a vlek jede,.máte to pěkné místečko (lyzar) (lyzar) (lyzar) (plaz) (koule) (X) (X) (X)

ODPOVĚDĚT
Soňa Š. (Slonka) ID 66776, mimibazar.cz/slonka (upraveno 23.2.2012, 21:21)
sezóna bývá úplně plná, ale i se stane, že někdo onemocní a pokoj se uvolní, léto je také čím dál plnější a lidé spokojení, vrací se, je to super! Letos budeme celý rok rekonstruovat naši část domu, takže místo penzionu se čtyřmi pokoji a dvěma apartmány, budou tři pokoje a tři apartmány, o ty je čím dál větší zájem.. (plaz) Takže, klidně hlaste, jak je u nás, v našich končinách nádherně a že víte o supr celoročním ubytování.. ,-) Je tady i krásné jaro a podzim..Moc děkuji.. (L)

ODPOVĚDĚT
Markéta L. (Grétka) ID 14862, mimibazar.cz/margaretka (21.2.2012, 22:56)
*-) nebyla o něm náhodou dneska reportáž v televizi? (F) (F) (F)

ODPOVĚDĚT
Lenka N. (Myšpunda) ID 77569, mimibazar.cz/myspunda (21.2.2012, 23:27)
je to ,možné,já televizi moc nesleduji,.,ale už tam byl myslím i jako ekohospodář,. (*) (*) (*) (*) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (flower) (flower) (flower) (flower)

ODPOVĚDĚT