| Daniela G. (Ikika) ID 261148 (15.3.2012, 12:14) |
Marcipán musíte dobře udělat, hlavně opatrně s vodou jinak bude tvrdý ... já vyvalujina silikonové podložce a i s tou přenáším na dort a jde to krásně, ale dá se i na igelity, stačí podsypat cukrem nebo škrobem .....
ODPOVĚDĚT |
| | Markéta H. (xlmakrela) ID 54948, mimibazar.cz/xlmakrela (15.3.2012, 12:54) |
marcipán už nikdýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý nechci ani vidět, v receptech je olej a tak já vám řeknu, pořád se mi to z toho vylučuje a je tvrdý jak beton, takže mám kilo marcipánu na nic a dort mám na zítra že já si vždycky něco vymyslím a pak když to nejde mě může klepnout pepka
ODPOVĚDĚT |
| | | Daniela G. (Ikika) ID 261148 (15.3.2012, 13:07) |
olej ano ale jen lžíci jinak cukr, sušené mléko / vše nutno prosít / pak pšeničný sirup a nebo med a ve vodě si jen máčím ruce ....
ODPOVĚDĚT |