Dovolená pod stanem - jídlo
Maminky, mohly by jste mi poradit co vařit a vzít sebou za jídlo do Chorvatska. Pod stanem jsme byli ještě bez dětí. Nyní jedeme 2 dospělí a 2 děti ( 7,5 a 5 let) Díky
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Andrea K. (AndreaN) ID 217597 (5.5.2012, 22:11)
Já dělám například toto:
syrová kuř.prsa na kousky,olej,kari - zamíchám a zamrazím. Na místě rozmrazím, osolím, opepřím a zaleju smetanou,k tomu těstoviny nebo rýži.
Upeču doma sekanou, tam pak nakrájím na kostičky,osmahnu na oleji a udělám omáčku na špagety (protlak,oregáno ... nebo instantní od Knorru).
Vepřové kousky na kmíně jako omáčka. Ještě horké dám do sklenic, ty se pak zatáhnou sami. Tam k tomu dám brambory,rýži.
Jezdíme autem a mražené věci vozím v mrazící tašce. Nikdy se mi nic nezkazilo.

ODPOVĚDĚT
Majka V. (Mája V.) ID 25664 (5.5.2012, 14:37)
Kupujeme www.hotovky.cz a třeba jejich Záhorácký závitek milujeme (Y). Jen je třeba uvařit si přílohu.

ODPOVĚDĚT
Veronika B. (bročci) ID 82799, mimibazar.cz/brocci (5.5.2012, 15:31)
Díky za nápad. Ukážu to manželovi. Je to jídlo opravdu dobré?

ODPOVĚDĚT
Majka V. (Mája V.) ID 25664 (5.5.2012, 15:58)
My toho zase tolik neochutnali, ale vzpomínám si, že třeba polévka s játrovými knedlíčky byla trochu překořeněná, což mi nevadilo, ale u dětí to je problém. Ovšem záhorácký závitek, různé typy jater, kuře na smetaně apod., to bych řekla, že jsme si pochutnali. Je to něco jako jídlo ze závodky, takže žádný gastronomický zážitek, ale poměrně dobře se najíte. Já neumím zavařovat a bála bych se, abych si děti nepřiotrávila svými výtvory, tak pro mě je toto tím nejschůdnějším řešením ,-). Pokud zavařujete, tak určitě budete mít lepší svoje jídlo. Myslím, že do kempu autem jsou ty zavařeniny (jak domácí, tak hotovky) tím nejlepším řešením stravování. Opravdu to člověk jen vyklopí do hrnce a přihřeje a dodělá si těstoviny, rýži, brambory apod. a má během chvilky jídlo na talíři. Já vždycky přikrájím hromadu zeleniny a je to snad i zdravé ,-)

ODPOVĚDĚT
denca m. (sinkaninka) ID 408901 (5.5.2012, 12:31)
zavarit maso i treba kureci ,veprove .a tam kupovat zeleninu .z domu vzit kolinka ryzi i kdyz si myslim,ze bude k tomu stacit kupa zeleninoveho salatu .vzali jsme tenkrat i cihlu syru krasne se natahoval takze byl vynikajici .my u more se cpem hlavne ovocem a zeleninou ,protoze v horku nemame moc hlad :)

ODPOVĚDĚT