*Fafner*
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Jeanetta R. (grimly) ID 292188 (28.5.2012, 12:40)
(L) (L) (L) (L) moc jej to slusi (clamp) (clamp) (clamp) krasny make up |:o) |:o) |:o) |:o) (L) (L) (L) (L) (hello)

ODPOVĚDĚT
Edita K. (Zoi) ID 152257 (26.5.2012, 17:27)
Jů Leni, nahlížím denně, jen jsem vyjímečně přihlášená, tak i napíšu :-D Když jsem nedávno na Flickru (opět nepřihlášená) viděla, že máte se Zuskou BJD, málem mi vypadly oči z důlků! Super :-) Gratuluji k Fafner, je překrásná. U Souldoll se mi líbila nejvíc ještě s Flett. Tu jsem měla na rpvním a tuhle na druhém místě. Jen se mi taky vždycky zdála dost smutná, ale jí ten smutek sluší, je překrásná. Má úžasný face-up, dokonalý. A nádherné oči. Moc Ti gratuluji!

ODPOVĚDĚT
Lenka S. (fale) ID 233165 (26.5.2012, 17:59)
(F)...děkuji moc,já budu mít klasické Bjd dvě,ještě mám objednanou Iris od Impl-to abych vyzkoušela i tu větší variantu :-),jinak zůstanu věrná fashion panenkám (F).Já se také rozmýšlela mezi Flett a Fafner a pak jsem úplnou náhodou na Ebayi UK objevila hlavu Fafner,s orig. face-upem a bylo rozhodnuto,protože jsem doma měla Nabiyi-věděla jsem,že s tělem nebude problém ,-)....já byla z Nabiye trošku zklamaná,ale Fafner je naprosto dokonalá a nemůžu se jí nabažit,takže jsem strašně šťastná,že se naskytla tato koupě a nemusela jsem objednávat a potom čekat než Souldoll panenku připraví (F) (F) (F).Já také chodím k tobě na blog obdivovat,Jane je nádherná panenka a ostatní Bjd také (Y) :-) (hello)

ODPOVĚDĚT
Edita K. (Zoi) ID 152257 (26.5.2012, 18:08)
Tak to se moc těším. Iris jsem měla taky hodně dlouho v hlavě, byla u mně hned za mojí Jane :-) Teď se mi líbí ještě i ta jejich Elvira, ale nikde jsem neviděla její "normální" fotky, tak těžko říct, jak vypadá naživo. Doufám, že ti dorazí co nejdřív, pro mně je to z těch cenově dostupnějších jedna z nejkrásnějších "velkých".
Nabiya se mi taky moc líbí, bylo dobrý vidět ji u vás obou se Zuzkou. Jsem zvědavá, jestli u ní zůstane? Přece jen je to zas úplně jiná panenka.

ODPOVĚDĚT
Lenka S. (fale) ID 233165 (26.5.2012, 18:20)
......mě už se Iris líbila dříve,ale nějak jsem se bála jít do tak velké panenky,až ty jsi mě inspirovala Jane a já se rozhoupala ,-) ,budu jí mít bez face-upu,tak snad bude brzy doma :-).
.....také jsem jsem zvědavá ,jestli Nabiya u Zuzky vydrží,ale vypadá to,že je z ní také nadšená :-)

ODPOVĚDĚT
Edita K. (Zoi) ID 152257 (26.5.2012, 18:40)
Tak to chápu, já se taky bála, ale nemohola jsem to bez Jane doma vydržet :-D Tak jsem to riskla a dobře jsem udělala. První dny jsemsi říkala, že mi jedna velká stačí (fakt zabere dost místa), ale s odstupem času bych klidně ještě jednu přibrala :-)

ODPOVĚDĚT
Lenka S. (fale) ID 233165 (26.5.2012, 18:49)
.....já budu doufat,že mi ty dvě budou stačit,jinak nevím,kde bych na ně brala ,-) ,já letos už hodně hodně překročila můj "panenkovský" rozpočet ,ale jestli zas něco objevím,nevím jestli se udržím :-$ (hello)

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno