Krém na buchtu
Potřebuji nějaký dobrý tvarohový krém na buchtu, nechci ale s máslem, myslíte, že můžu máslo nahradit např.zakysanou smetanou? Nebude to moc tekuté? Nebo máte tip na dobrý krém, bez másla?děkuji
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Jana E. (Ehnes) ID 380071 (3.6.2012, 17:01)
mascarpone + cukr + pomerancova stava

tvaroh + cukr + nastrouhana citrovova kura (na tuhle davam nahoru bud jeste cokoladu (cokolada na vareni + smetana vymichane do hladka nebo pudink uvareny v pomerancove stave)

pokud mate strach, ze to neztuhne, dejte bud zelatinu. Ja si pomaham v nouzi ztuzovacem do slehacky (normalne zamicham do tvarohu nebo mascarpone a je to (Y))

ODPOVĚDĚT
Marie S. (sesemka) ID 278823 (3.6.2012, 16:49)
Já dnes dělala tvaroh - 2/3 a 1/3 vykapaná holandia plus vanilk. cukry ... ale dávala jsem až nahoru, na to kousky ovoce a pak už nic ...

ODPOVĚDĚT
Pavla H. (pajdulinka) ID 203489, mimibazar.cz/pajdulinka (3.6.2012, 15:47)
já dělám tvaroh + zakysanka.Není to moc tekuté.Nebo uvařte hustý pudink a do něj zašlehejte tvaroh,to je taky dobrý (L)

ODPOVĚDĚT
Lenka K. (LenkaKl.) ID 278507, mimibazar.cz/lenkakl (3.6.2012, 15:47)
...děkuji, Pavli, nad pudingem jsem taky uvažovala... (L)

ODPOVĚDĚT
Pavla H. (pajdulinka) ID 203489, mimibazar.cz/pajdulinka (3.6.2012, 15:49)
není zač (L)

ODPOVĚDĚT