Lucie F. (LuHru) ID 122549, mimibazar.cz/luhru (21.6.2012, 13:48) |
pažitkovou pomazánku dělám už jen z jogurtu, velkou bílou holandii dám přes noc vykapat přes plátýnko a sítko do misky a to jemné žervé co mi zbyde osolím, přidám bílý pepř, je možno i trochu česneku a mraky pažitky. k tomu čerstvé pečivo a je to snídaně králů. je to jemnější jak žervé z obchodu, a obsahově to vystačí pro jednu rodinu na snídani, či večeři. jen je potřeba těch 10 hodin na odkapání vody... Možná by nebylo marné zkusit do toho místo pažitky přidat křenovou pastu.
ODPOVĚDĚT |
| | Kateřina V. (katuv) ID 343987 (21.6.2012, 14:04) |
ano, vykapaná Hollandia je super Také z ní dělám pomazánky atd. mám to od této paní http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=105915&user=61068
ODPOVĚDĚT |