Pažitková/křenová pomazánka
Mám doma dost pažitky a křenové pasty, chtěla bych udělat pažit.a křen.pomazánku, jakou máte vyzkoušenou a osvědčila se vám? Děkuji
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 5 komentářů
Martina V. (RosMar) ID 63025, mimibazar.cz/RosMar (21.6.2012, 15:03)
Simčo, křenovou pomazánku mám v receptech,tak koukněte http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=101654&user=63025 (hello)

ODPOVĚDĚT
Lucie F. (LuHru) ID 122549, mimibazar.cz/luhru (21.6.2012, 13:48)
pažitkovou pomazánku dělám už jen z jogurtu, velkou bílou holandii dám přes noc vykapat přes plátýnko a sítko do misky a to jemné žervé co mi zbyde osolím, přidám bílý pepř, je možno i trochu česneku a mraky pažitky. k tomu čerstvé pečivo a je to snídaně králů. je to jemnější jak žervé z obchodu, a obsahově to vystačí pro jednu rodinu na snídani, či večeři. jen je potřeba těch 10 hodin na odkapání vody...
Možná by nebylo marné zkusit do toho místo pažitky přidat křenovou pastu.

ODPOVĚDĚT
Kateřina V. (katuv) ID 343987 (21.6.2012, 14:04)
ano, vykapaná Hollandia je super :-p Také z ní dělám pomazánky atd. mám to od této paní http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=105915&user=61068

ODPOVĚDĚT
Anna S. (Ela z Frelu) ID 1311, mimibazar.cz/ElazFrelu (21.6.2012, 13:15)
a z křenu bych asi udělala omáčku. Pokud by měla být pomazánka dietní, tak smíchám tvaroh a pomazánkové máslo, se šlehačkou je super lehká nadýchaná, ale tučnější.

ODPOVĚDĚT
ŠTĚPÁNKA Č. (MARGALO) ID 157903, mimibazar.cz/margalo (21.6.2012, 13:12)
Jak píše paní,tvaroh a šlehačka.Já dělala o víkendu česnekovou.A je opravdu moc dobrá. (Y) (Y) (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Kateřina V. (katuv) ID 343987 (21.6.2012, 13:07)
Pažitková...ale není nijak dietní...na jeden tvaroh jedna šlehačka, ušlehat dohromady a přidat pažitku a sůl...je to mňamka, úplně samatová nadýchaná

ODPOVĚDĚT
Beata W. (Bea117) ID 272523 (21.6.2012, 13:19)
Prosím a jakou šlehačku? normálně nalít nebo ji vyšlehat? jsem blb... :-)

ODPOVĚDĚT
Kateřina V. (katuv) ID 343987 (21.6.2012, 14:02)
normálně nalít...přilévat jak vyšleháváte tvaroh. S metana ke šlehání...myslím 33%tuku (L)

ODPOVĚDĚT