a ještě do třetice :o)
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 1 komentář
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 128186 (1.7.2012, 19:54)
prosím mlžete mi poradit? dělala jsem podobnou kytičku, ale místo oříšků bombony, ale pořád mi to z těé špejle padalo. jak jste dosáhla tohodle tvaru?

ODPOVĚDĚT
Marian M. (lucaamaja) ID 100984, mimibazar.cz/lucaamaja (upraveno 3.7.2012, 22:16)
Měla jsem koupené vážené oříšky a to suché ovoce a doma jsem oříšky a ovoce dávala po kupičkách na potravinovou fólii, kterou jsem zamotala a stáhla izolepou, takže z toho vznikl takový malý jakoby měšec.Potom jsem vzala špejli a píchla jsem jí až dovnitř do toho měšce přes tu folii, ale ne úplně, aby špejle nebyla vidět a zase jsem špejli stáhla s folií izolepou.Když jsem takto měla návázáno několik pytlíčků, začale jsem je dávat k sobě až to udělalo tvar, který jsem chtěla a opět všechny špejle stáhla izolepou.Mezi pytlíky jsem dala ještě 3 umělé kytičky a pak už jen dozdobila fialovou folií kolem, přizdobila 2 motýlky a kytičkami.
No snad to trochu pochopíte, taky mi to prvně nešlo, nedávala jsem tu špejli dovnitř toho pytlíčku a nedrželo mi to, teprve potom, až jsem to propíchla a špejle byla uvnitř té folie a slepená izolepou tak to drželo.Přeji ať se zadaří (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT