Spící Kočičák:-)
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Petra S. (Sloníci) ID 210450 (6.7.2012, 12:13)
Zdravím, taky je u nás podobný stav všech koček. :-D
V pondělí jdeme na odběry,tak se uvidí jak funguje dieta. Teď malujeme tak je z toho chudák celej hotovej, nemá rád změny.
Jinak Cipísek bohužel opět počůral barák na dvou místech a já boj o domácí chov prohrála, takže bude navždy jen venku. :-S Ale musím dát bohužel manželovi za pravdu, že takhle už to dál nejde, to co jsem našli na zdi pod počítačem bylo dost drsný.Očůraná zeď jak hrom. 8o| Tak jsem dala podmínku, že teda musí mít venku nějaké lepší bydlení, aby tam měl závětří a tak, tak mi to bylo přislíbeno. (kocka) Je mi to sice líto, ale nedá se s ním nic jiného dělat. 8o| Přeji hezké volno. (hello)

ODPOVĚDĚT
Věra H. (kosina) ID 1671, mimibazar.cz/kosina (6.7.2012, 12:37)
Jé,tak to je mi moc líto :-Sale chápu jak Vás,tak manžela,u nás už by asi letěl dávno,manžel je na tohle pes...proč jsou ty kočky tak blbý,co??Místo aby byly rády,že jsou v teploučku,tak takhle blbnou :-(tak záleží kde bydlíte,my bydlíme přímo u silnice,takže nechci ani domýšlet,jak by to brzo dopadlo :-S
Tak ať to Ferdovi dobře dopadne,věřím tomu,že dobře,když se takhle drží a dietí ,-) (hello)

ODPOVĚDĚT
Petra S. (Sloníci) ID 210450 (6.7.2012, 21:54)
Tak my máme z jedné strany také silnici, ale ještě nás od ní dělí potok, ale most je kousek od našeho baráku a za barákem máme les. Tak se modlím, aby chodil jen tam. Kdysi mě sledoval, když jsem šla na zastávku a já jen sledovala zda mi kocoura přejedou před očima, naštěstí ho natolik auto vyděsilo, že se rozběhl domů. Tak doufám, že mu to leknutí stačilo na pořád. (kocka) Jinak mám takový sevřený žaludek z toho rozhodnutí, ale nejde to jinak, ještě že ta možnost je, nevím co bychom dělali v paneláku. *-) Je to trubka pitomá. +o(

ODPOVĚDĚT
Věra H. (kosina) ID 1671, mimibazar.cz/kosina (7.7.2012, 6:35)
No já si taky říkám,že snad je Kočičák dostatečně poučenej z toho,jak ho srazilo auto a dá si na ně bacha,ale kdoví :-Ssnad to zvládnete (F)

ODPOVĚDĚT
Katka M. (nereida) ID 338916 (5.7.2012, 12:30)
....CO SE TAKY DÁ JINÉHO V TOM HICU DĚLAT.MOJE (@)TAKY JEN SPÍ A SPÍ (child3) (child3) (L)

ODPOVĚDĚT
Věra H. (kosina) ID 1671, mimibazar.cz/kosina (5.7.2012, 18:05)
To jo,tady je sice pod mrakem a pořád se střídaj bouřky,ale pořád vedro jak v prádelně (leto)

ODPOVĚDĚT