Vyzkoušený recept na Makronky?
Prosím máte někdo vyzkoušený recept na Makronky? Aby byly krásně vyběhlé a měkké? Děkuji moc za rady a zkušenosti :-)
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Pavlína F. (anilvap2) ID 126004, mimibazar.cz/anilvap2 (21.11.2012, 22:29)
Nevím, jestli jste už nenašla. ALe koukněte se ke mně do receptů Zrovna jsem je dělala o víkendu. A víc jak polovinu věcí, které tu byly napsány, jsem nedodržela a povedly se.

ODPOVĚDĚT
Anna K. (Aniška) ID 186075, mimibazar.cz/aniska (27.7.2012, 7:37)
A já doporučuju koupit teploměr,těsto má mít správnou teplotu,pak vyběhne určitě :-$ http://www.ahaonline.cz/clanek/recepty/67090/vanocni-peceni-s-ivetou-fabesovou-cokoladove-makronky.html

ODPOVĚDĚT
Amanda P. (amandapalm) ID 424205 (26.7.2012, 22:37)
1. co nejjeměji namletou mandlovou mouku. Z mandlí toho nikdy nedosáhnete , protože jsou mastné. Takže ji koupit už hotovou a ještě na robotu namlít s moučkovým cukrem, který vsákne olej a tak se to namele a neslepí do kaše.

2. uleželé bílky - nechte je v lednici ve sklenici tak tři, čtyři dny. Vyšlehat skutečně do tuha - minimálně 10 -15 minut čistého času a vybrat si ten recept, kde se používá svařený cukr, který se horký leje do sněhu - teplota zpevní bílkovinové vazby.

3. nechat je skutečně dlouho zaschnout, než je dáte do trouby. Klidně přes noc.

ODPOVĚDĚT