AQUAPARK TROPICAL ISLANDS..BERLÍN
Prosím někoho,kdo byl letos v Tropical parku v Německu,zda by mi mohl zotpovědět pár dotazů.Také bych chtěla poradit,kudy se vydat autem=kde je nejkratší cesta(jsem z Moravy) a pokud by bylo možné i poradit,zda je někde v okolí nějaké levné ubytování
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Dagmar Ř. (Šmodrchlík) ID 48357 (9.8.2012, 19:56)
Tak ja tam byla loni s detmi na 4 dny, letos koncem srpna jedeme na 5 dni. Spime v jejich venkovnim kempu, bereme sebou kola - na 5 dni nas to letos vychazi neco lehce pres 200 Euro (ubytovani + vstupy pro 2 dospele a 2 deti) *-) A ohledne cesty - Brno - Praha - Drazdany - a pak smer Berlin - skoro celou cestu se jede po dalnici...

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 24204 (9.8.2012, 15:59)
Souhlasím s paní Pavlou... Byli jsme letos na jaře... Původně jsme chtěli přespat, ale nakonec nám stačil jeden den (ráno jsme přijeli a večer jeli domů). Byli jsme dva dospělý+jedno dítě. Bylo to tam hezké, ale za tu dlouhou cestu a peníze, na které nás to vyšlo (sečteno-potrženo cca 6500,-Kč) to nestálo... Znovu bychom tam nejeli (F)

ODPOVĚDĚT
Pavla J. (bukos) ID 42911 (9.8.2012, 14:39)
Byli jsme letos na jaře....a za nás teda zklamání....už tam určitě nepojedem. myslim, že jsou daleko lepší aquaparky s lepším vybavením i atrakcemi. Ta cesta a cena za to opravdu nestojí... (F)

ODPOVĚDĚT
Sylvie P. (pevna) ID 36376, mimibazar.cz/pevna (9.8.2012, 14:06)
Dobrý den, já tam byla s dětma letos na jaře a pokud mohu poradit, tak ta dlouhatánská cesta za to nestojí. Za nás jsou Čestlice 100x lepší. Kromě krásného,ale dražšího ubytování v stylových pokojích uvnitř areálu se nám tam po pravdě moc nic nelíbilo. Mizerný výběr jídel - fast food, 2 bazény, 3 velké skluzavky, na jednu mohou jen téměř dospělí na druhé dvě větší děti, větší dětské hřiště - to bylo pěkné ale kvůli tomu tam člověk nejede. Mi jeli z jižních čech a už tam nikdy nepojedeme, děti byly otrávené z dlouhatánské cesty a nesplnilo to naše očekávání. Čestlice nabízí mnohom větší vyžití pro děti i dospělé za podstatně lepší ceny.

ODPOVĚDĚT