Co se schodištěm
Poradí mi někdo prosím jakou barvu koberce a jakou výzdobu stěn??? Vůbec nevím co s tím.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 7 komentářů
Martina Z. (Maha) ID 15577 (21.9.2012, 22:36)
letos v létě jsem řešila palubkový obklad v chodbě, je na stěně a na stropě,, je natřen na bílo, stěny jsou olivově zelené,, celá místnost je opticky větší a útulnější..nebojte se natírat... :-)

ODPOVĚDĚT
Libuše H. (libusHlad) ID 350942 (20.9.2012, 15:34)
Olivová se mi bohužel vůbec nikde nehodí, ostatní místnosti máme laděné spíše do modra nebo oranžova. A zachovat to obložení v této barvě a něco udělat s tím zbytkem???? Zatím sice vidím, že většinou mi radíte přetřít, ale pořád si řákám, jestli s tím nejde udělat něco jiného. To dřevo je nové staré jen 10 let, nezničené. Kdybych k němu nějak doladila ten zbytek - schody a zdi???

ODPOVĚDĚT
Jola F. (yola) ID 34599, mimibazar.cz/yola (20.9.2012, 22:48)
tak kašlete na olivovou a obložení nechte tak jak je..stěny nechte úplně bílé a na zem položte bílé lino,které bude působit jako bílá dřevěná podlaha,natřete na bílo i zábradlí,na stěnu dejte rodinné černobílé fotky,které dáte do dřevěných jednoduchých rámů,poličku nad okno udělejte v barvě obložení..rozhodně dejte pryč tu záclonku i garniž a určitě se nebojte nějaké větší kytky v rohu (L)

ODPOVĚDĚT
Libuše H. (libusHlad) ID 350942 (20.9.2012, 23:26)
A víte, že je to možná skvělý nápad udělat to obráceně než je obvyklé. To jako, že obvykle jsou dřevěné schody a bílá zed´a já bych měla dřevěný obklad a bílé schody. Tu záclonu dám dolů určitě. Původně tam byla nutná, bylo vidět do okna od sousedů. Teď jsme tam ale udělali nový plot a už tam vidět není, tak může být okno bez záclony. Ale díky za nápad.

ODPOVĚDĚT
Jola F. (yola) ID 34599, mimibazar.cz/yola (upraveno 21.9.2012, 13:11)
podlaha je vždy velmi dominatní prvek a když ji budete mít v bílé,opticky schodý rozšíříte..asi bych volila něco takového http://www.i-podlahy.cz/smart/laminatova-podlaha-kronotex-smart-dub-kamenny-d-2946 se toho nebojte,přeju šťastný výběr a těším se na fotečku..jo a když okno,tak zkuste vitrážovou folii,mají poměrně velký výběr..určitě se trefíte (L)vůbec bych se nabála te vitrážové folie v modrých bublinách a nebo potom bílou (L) http://kostelec.nabizi.cz/samolepici-tapety/vitrazove-folie_c2991/ a nebo na této stránce modré květy II..výběr je na vás :-) http://www.fototapety.cz/3309-transparentni-barevne/tady máte různé police nad okno http://www.chatar-chalupar.cz/garnyze-s-polickou

ODPOVĚDĚT
Nikola D. (dalokina) ID 199392 (20.9.2012, 15:21)
Úplně a naprosto souhlasím s Jolou. Já bych jen raději položila jednobarevný koberec místo lina, připadá mi teplejší, ale to už asi není tak důležité. Hlavně obložení nesundavat a také netapetovat!!! (hello)

ODPOVĚDĚT
Jola F. (yola) ID 34599, mimibazar.cz/yola (20.9.2012, 13:26)
dřevěné obložení zanechte a přetřete ho na olivově zelenou,byla by škoda ho zlikvidovat,když tam je...záclonku dejte dolů a na okno udělejte vitráž,jsou přímo vitrážní fólie..šla bych opět do barvičky,která by korespondovala s olivovou..na schodiště položte lino v dekoru dřeva,stěny rozhodně světlounké,tak jak je máte jsou super...vůbec bych se nebála na okno udělat dřevěnou poličku a tu zase v barvě podlahy na kterou bych dala různé tretky :-$chybí mi v rohu lucernička nějaká větší,nebo kytka v květináči..a rozhodně bych se nebála dřevěného zábradlí,pakliže musíte zatím mít toto,tak ho přetřete na světlou v barvě stěny myslím,že to nebude tak velká investice a uvidíte jak budete mile překvapená (L)já jsem přetřela staré zábradlí a prokouklo nádherně a byla to úplně minimální investice (L) http://www.mimibazar.cz/rodinne_foto.php?id=3861710 ,bylo temně hnědé

ODPOVĚDĚT
Romana N. (Ronova) ID 64619, mimibazar.cz/ronova (20.9.2012, 8:08)
Dobrý den, hlavně sundejte to obložení a dejte třeba nerezové zábradlí se zakončením dřeva. Pokud trváte na záclonce, tak jen nějakou jednoduchou a tyč dát též kovovou. Pokud trváte na koberci, tak jen třeba jednobarevný. Ale dělají třeba krásná marmolela/lina/, určitě by jste si vybrala. Nebo zakončení schodu dřevem- ale ladění s tím zábradlím. A pak už hezky naladíte k tomu obrázky, třeba jen grafiky, nebo černobéílé fotky..Ale to záleží na těch schodech ..... Užijte si novou tvorbu. R.

ODPOVĚDĚT
Karolína Š. (Kajda12) ID 6960, mimibazar.cz/kajda12 (20.9.2012, 7:30)
V první řadě bych odstranila dřevěné obložení

ODPOVĚDĚT
Jitka C. (Obchůdek pro radost) ID 83886, mimibazar.cz/Obchudekproradost (20.9.2012, 6:57)
Dobré ráno, já bych obklad natřela na bílo, stěny třeba café laté, nebo do šeda no a na zem pokud trváte na koberci tak bych dala něco neutrálního ani světlý ani tmavý, hlavně bez vzoru, ale podle mého by bylo nejvhodnější buď lino, nebo obklad dřeva, ale to je podle možností. A na okno bych dala jen jednoduchou záclonku, nebo závěs po straně, ale projděte si bydlení na MMB, je tu spousta, spousta inspirace. Tak přeji pěkné tvoření a pochlubte se. Krásný den Jitka

ODPOVĚDĚT