Švestkový ne-kynutý koláč
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 1 komentář
Jana A. (Farah) ID 179372 (22.9.2012, 18:22)
Vypadá nádherně,hned bych neodolala... (F)

ODPOVĚDĚT
Miroslava K. (mirkaberkys) ID 409716 (22.9.2012, 21:24)
díky (L)

ODPOVĚDĚT
Jana A. (Farah) ID 179372 (23.9.2012, 11:52)
Nebyl by receptík??? A jak děláte tu krásnou žmolenku??? Mně se zatím nikdy pořádně nepovedla. Bud´ se mi roztekla a nebo byla moc tvrdá. Nemůžu najít tu zlatou střední cestu... :-(

ODPOVĚDĚT
Miroslava K. (mirkaberkys) ID 409716 (23.9.2012, 13:21)
Samozřejmě že je recept. Tady je: 1 kg hladké mouky, 3 dl oleje, 3 žloutky + sníh ze 3 bílků, 1/2 l mléka, 10 dkg droždí, 3 lžíce cukru, 1 lžička soli, prášek do pečiva. Udělat kvásek, přidat sníh z bílků a smíchat vše dohromady. Nenechat kynout. Těsto jde i na buchty. A žmolenku? Já jí dělám od oka, ale napíši vám jednu a ta je fakt dobrá: 250 g hladké mouky, 100 g krystalu, 1 vejce, 1 prášek do pečiva, 125 g másla. (Y)

ODPOVĚDĚT
Jana A. (Farah) ID 179372 (23.9.2012, 13:33)
Moooooc vám děkuji,brzy vyzkouším!!! (F)

ODPOVĚDĚT
Miroslava K. (mirkaberkys) ID 409716 (23.9.2012, 21:14)
(clamp)

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno