Letošní kolekce TCM...jedním slovem katastrofa!
Holky, koukám, že se tu množí dotazy ohledně letošní kolekce...tak jsem dnes viděla, hrozně se mi designově líbila, ale nekoupila bych jí ani za 500,- viz. komentář...
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Martina T. (Martina2009) ID 252785, mimibazar.cz/martina2009 (18.10.2012, 22:37)
Dani,
já jsem si objednala komplet pro obě holky přes e-shop, ale včera jsem je vrátila na prodejně (N) (N) (N) Jsou slabé, max. do mírné zimy. Měla jsem komplet z Tchiba koupený v roce 2009-vydržel nám 2 sezóny. Úplně jiná kvalita (Y) (Y) (Y). Byl hodně vyteplený, ale ten letošní je katastrofa (N). Designově jsou hezké, ale kvalita naprd 8-|

ODPOVĚDĚT
Dana V. (dája a kája) ID 67117, mimibazar.cz/dajaakaja (19.10.2012, 8:23)
Maťo, (F)
přesně jak jsem psala ,-) je to fakt bída a totální propadák (N) (N) (N) Já když viděla první foto kompletu, tak jsem si říkala, ten musíme mít, pak mi cukala ruka, že objednám a nakonec jsem si radši počkala, až bude na obchodě, protože na fotkách už mi přišlo, že tam není v bundě sněžný pás a taky že ne, takže jsem byla ráda, že jsem to omrkla a neobjednala...přijde mi to tak na teď na ta rána, kdy ještě nemrzne, do sněhu a mrazu bych to holkám neoblékla, jinak bych trpěla s nimi ,-) ,-) ,-)

ODPOVĚDĚT
Lenka R. (lerei) ID 104390, mimibazar.cz/lerei (28.9.2012, 12:57)
V katalogu jsou ale dva typy, oba dva jsou naprd? Já viděla na obchodech jen tyto. Máme teda z loňska (tedy myslím, že je z loňska, fialová-bunda s kytkami),ta mi přijde srovnatelná s těmi ze starší kolekce, co jsme měly. (F)

ODPOVĚDĚT
Dana V. (dája a kája) ID 67117, mimibazar.cz/dajaakaja (28.9.2012, 13:00)
Ano, v katalogu jsou dva typy, ale já jsem sem dala foto těch o kterých píšu (F)
Ten druhý typ je z loňské kolekce, už loni byly trošku slabší, ale měly ještě v bundě ten pás a šla sepnout bunda s oteplováky (F)

ODPOVĚDĚT
Lenka R. (lerei) ID 104390, mimibazar.cz/lerei (28.9.2012, 13:01)
Jj, mě už se to možná plete, jak to máme vždy 2 roky po sobě, jen jsem chtěla vědět, jestli je i ta druhá z katalogu blbá. My máme tedy možná předloňskou ,-)

ODPOVĚDĚT
Andrea N. (honeydew) ID 371249, mimibazar.cz/honeydew (27.9.2012, 8:17)
také jsem na ní včera koukala, barvama se mi líbí moc, chtěla jsem jí vzít jak klukovi, tak holce, protože letos jsem ulítlá na kostky, ale loňský komplet nebyl nic moc a stejně jsme ho nenosili, takže ho letos kupovat taky nebudu

ODPOVĚDĚT
Dana V. (dája a kája) ID 67117, mimibazar.cz/dajaakaja (27.9.2012, 8:30)
Ani já už loni komplet nekupovala a byla ráda, že mám rok starou kolekci, která byla ještě fakt super...to co vymysleli letos si snad ani nikdo nemůže koupit, protože je to tak neskutečně tenké a ten pás v bundě mi dnes už přijde jako "standart" zimních bund (F)

ODPOVĚDĚT
Andrea N. (honeydew) ID 371249, mimibazar.cz/honeydew (27.9.2012, 8:42)
hmm je to škoda, zrovna tak dobře vypadá. Divila jsem se, že bunda je tak slabá, tak akorát na podzim a k čemu mi budou oteplováky zase na podzim žejo? Loni jsem kupovala na netu a synovi neseděla, oteplováky mu byly skoro malý a bunda velká, myslela jsem, že mám nějaký nestandardní dítě, ale později jsem zjistila, že to tak mělo víc lidí, takže letos bez vyzkoušení nebo aspoň okoukání kupovat nebudu +o(

ODPOVĚDĚT
Dana V. (dája a kája) ID 67117, mimibazar.cz/dajaakaja (27.9.2012, 8:52)
Andrej, tak to nám vždy seděla perfektně a pro obě vždy dvě sezony, takže na toto si stěžovat nemůžu, ale letos je to extrémně slabé a i oteplováky jsou tak na podzim, ale co s tím na podzim, že :-)
Štve mě i ten pás, co v bundě chybí, ten jsme využili maximálně, to, že nejde spojit bunda s oteplováky mi nevadí, ale sakra ten pás a mohlo by to být jednou tak teplejší ,-)
Designově je právě luxusní, proto jsem jí chtěla, ale nejsem blázen ,-)

ODPOVĚDĚT
Dana V. (dája a kája) ID 67117, mimibazar.cz/dajaakaja (26.9.2012, 21:38)
...tak kvalita se příšerně zhoršila, nekupovala jsem už ani loňskou kolekci, ale raději jsem loni pro holky měla předchozí kolekci, ale to co předvedli letos... (N) (N) (N)
To, že už nejde sepnout dohromady s oteplováky by mi tolik nevadilo, ale to, že je slaboučká a max. do hooodně mírné zimy a co hlavně, nemá už v bundě ani ten pás na zapnutí proti vniknutí sněhu, tak to mi vadí hrozně moc a přijde mi to díky tomu dost odfláknuté.
Minulý týden mi cukala ruka, že komplet pro malou objednám, ale nyní jsem ráda, že jsem vydržela a počkala si na reál...nestojí za to a nedivím se, že mi dnes přišla v nabídce nazvané "Dětská nabídka pro podzimní radovánky"...na zimu bych jí fakt nedala a zase oteplováky na podzim, divné ,-)

ODPOVĚDĚT
Lenka E. (lenina) ID 1050, mimibazar.cz/elenka (26.9.2012, 22:11)
Kvalita se horší všude.Aby prodali a dostali stejnou cenu, uberou to na kvalitě, jinak by museli zdražit a to už by jim zase málokdo koupil.
Je to jako s třeba Fidorkou, cena už roky stejná ale velikost je čím dál menší
Není to jen Tchibo ale třeba i Next, mám v krámě trika ze straších kolekcí, které mají tak seprané cedulky, že nepoznám co tam bylo napsané ale triko je jak nové.
Triko z novějších kolekcí má chloupek po jednom praní a po pár dalších žmolky nebo dírky +o(

ODPOVĚDĚT
Dana V. (dája a kája) ID 67117, mimibazar.cz/dajaakaja (27.9.2012, 8:27)
Leni, (F)
myslela jsem to tak, že se maminky ptaly, jaká ta letošní kolekce je....
Já chápu, že u všeho se zhoršuje kvalita nebo zvyšuje cena, ale že zimní komplety jsou tak strašně slabé a dokonce v bundě nemají v pase ani ten pás, tak to už je opravdu propadák (N)

ODPOVĚDĚT
Lenka E. (lenina) ID 1050, mimibazar.cz/elenka (27.9.2012, 9:03)
Dáši však jo, v čem jiném ale snížit kvalitu tak, aby mohla zůstat zachovaná cena?Tak se prostě bunda udělá slabší, pás se neudělá vůbec a náklady jsou hned nižší, přičemž cena zůstává stejná.
Je to hnus ale je to tak se vším , bohužel.Naštěstí jsou stále značky, které radši zdraží ale kvalita zůstane.Jenže kro si to zase může koupit :-(

ODPOVĚDĚT