ESTONSKÝ KRINGEL
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 1 komentář
Radka M. (anenat) ID 358304 (7.10.2012, 13:39)
Dobrý den, mohu Vás poprosit o recept? Ten co tu koluje je z 600g hladké mouky ( http://www.mamincinyrecepty.cz/mazance-zaviny-buchty/estonsky-kringel) je po upečení tvrdý, dceři se také povedl vzhledově, ale je to tvrdé...... Už to samotné těsto je tuhé. Děkuji za pomoc. R.

ODPOVĚDĚT
MARTINA W. (mawo) ID 53219, mimibazar.cz/mawo (8.10.2012, 9:09)
Dobrý den , ale já mám upečeno přesně podle tohoto receptu a koláč je měkký ještě dlouho , tedy spíš by byl ,kdyby se hned nesnědl :-)
Ještě jsem zkusila variantu ,že jsem ho navíc postouhala jedním jablíčkem ,je ještě mokřejší . Těsto má být spíše tužší , aby pak šlo rozválet a nelepilo se .
Rozhodně to chce pravé máslo , péct při nižší teplotě a asi to taky může být troubou , třeba plynová dost usuší , jinak už mě nic nenapadá ,
hezký den Martina

ODPOVĚDĚT
Radka M. (anenat) ID 358304 (8.10.2012, 11:31)
Děkuji (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) Zdraví Radka

ODPOVĚDĚT